Şimdi Ara

Para için ailemi ve arkadaşlarımı sattım. Hayatımın en zor kararı.. Ya tanrı varsa? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mikroplu.sabun

Merak ettiğim bir şey var bu konuyla ilgili. Mesela evlendikten 4-5 ay sonra ayrılsam tüm mal varlığının yarısını alabiliyor muyum sorgusuz sualsiz? Sadece onun üzerine olanlar mı bölünüyor yoksa ortak olanlar mı?

Alıntıları Göster
    Hicbir fikrim yok bu konuda ama bence oyle olmaz. Cunku kanun her bakimdan kadinin yaninda nafaka vs. Olaylarini zatrn biliyorsunuzdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bu gün sana tamamen saçma bir kuralı dayatabiliyor ise ileride kim bilir sana neler dayatacak.

Görülen şu ki rezil bir hayatın olacak.
  • quote:

Merak ettiğim bir şey var bu konuyla ilgili. Mesela evlendikten 4-5 ay sonra ayrılsam tüm mal varlığının yarısını alabiliyor muyum sorgusuz sualsiz? Sadece onun üzerine olanlar mı bölünüyor yoksa ortak olanlar mı?

Alıntıları Göster
    Hiç bir şey alamazsın. Evlendikten sonra elde edilen varlıklar paylaşılır. Öncesinde olanların bir anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiccan

ya atıyor ibiş, kaale almayın. hayatında kutu kola görmemiş elemanlar gelip neler saçmalıyor burda.
    ahahahasdfsd sönmez sen misin

konuyu açan arkadaş,para senin değil.sen yine de eşek gibi çalışmak zorundasın,evde duran adama 15 milyonu verip al hayatını yaşa kızımla mı diyecek peder
  • dogarken aılenı secemedıgıne gore cokta onemlı degıl bosver. sonucta secımını yapmışsın
  • kadın mısın?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Evlilik anlaşması yaparsan alırsın ama bu sefer kadın param için evleniyorsun der tekmeyi basar. Sana söylenecek pek şey yok zaten. İnsanoğlu yarın öbürgün dara düştüğünde sana bir tek ailen yardım eder. Ayrıca zengin kadına güvenme en ufak bir tartışma başına kakar.

• mikroplu.sabun M kullanıcısına yanıt
    Ömürboyu mutsuz olursun. Arkadaşlarını da o seçecek. Milyonların olcak da sen mi yiyeceksin,yedireceği kadar.

Vefa, vicdan kelimeleri birgün anlam ifade edecek,ancak geç olur.

Kadına seni olduğu gibi kabul etmesini söyle, olmuyorsa da bırak ve yıpranan ilişkilerini düzelt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • No SS No Güven

• quote:

Orijinalden alıntı: rukaplan

Ömürboyu mutsuz olursun. Arkadaşlarını da o seçecek. Milyonların olcak da sen mi yiyeceksin,yedireceği kadar.

Vefa, vicdan kelimeleri birgün anlam ifade edecek,ancak geç olur.

Kadına seni olduğu gibi kabul etmesini söyle, olmuyorsa da bırak ve yıpranan ilişkilerini düzelt
    Arkadaş konusunda anlaştık. O da hiçbir arkadaşı ile buluşmuyor.
  • Kızdan hoşlanıyorsan evlen. Sırf para için sakın öyle bir işe girişme. Para en kolay sıkılınacak şeylerden birisi.
  • İnandığın yolda ilerle gerçekten kıza güveniyorsan durumuda iyi kızı tercih et bazsn ana baba dediğin dahada kötülük yapıyor sana evlenem bi arkadaşımın bi lafı var ananın babanın kalbini kırmadan evlenemessin aynende öyle nedie bu anamda anam anamda anam sevdası ya aile bile bi yere kadar ailesini tercih eden çoğu insan mutsuz oluyor içine atıyor hep bu birikiyor

Bakma sen aile yapımızın ana sevgimizin olduguna bu bile göstermelik çoğu gencin maddi kaygısı olmasın ailesini bi kez bile aramaz:) muhtaçlığın adına aile bağı diyiyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ManyetikRenozans M kullanıcısına yanıt
    Son cümlene sonuna kadar katılıyorum benim düşüncemi akıtmışsın ^^
  • Nasıl var kanıtlasana kanki bana :D
    Hani bende inanıyorum ama adı üstünde *inanıyorum*
    Cahil cahil konuşma lütfen
  • Valla hayalim hafif mature bollll paralı bir mommy ile evlenip mutlu olmak. Bazen belgesel izliyorum orda öyle şeyler oluyor özeniyorum :((((

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olay csb ama yinede ciddi cevap vereceğim. Ben olsam aileyi seçerdim. Hayat bu yarın ne olacağı belli olmaz, Bi kaza geçirsen kötürüm kalsan seni yine o anne bakacak. O zengin kız ise ikinci gün terkedip başka erkeklere gidicek. Kız zaten çok zenginse onu kontrol etmen çok zor, en ufak tartışmada bile alttan alttan laf sokup seni incitecektir. Yani kızı iyi domine edemezsen hayat boyu ezilirsin hatta aldatılırsın. Benim seçimim kız bu isteğinde ısrarcıysa kızı gönderip, aileyi seçmek olurdu. Tabiki ben benim, sen sensin. Karar senin.

• arkani satcagn zaman haber ver.

• Dünya da 8 milyar insan var ama ailenden 1 tane var.Bu kadar paranın kulu olmayın seni vâr eden aileye para için sırt çevirmen senin ne kadar aciz olduğunu gösterir.Elin ayağın tutuyor çok şükür çalışıp o kulluk ettiğin parayı kazanırsın aslında.Tabi ki herkesin hayatı kendine, kimse karışamaz lakin aynı şey başıma gelse günlerce sorsalar ailemi seçerim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.