Şimdi Ara

Papatya Suyu İle Saç Rengi Açmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulan bu nasil bi ozentiliktir erkeksin sen erkek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ürünü biraz araştırdım kahverengiden koyu saçlar için önerilmiyormuş. Sen kullandın mı yada kullananı gördün mü ne dersin alıyım mı ? Yada önce küçük bir kısma denesem nasıl bir ton olacak diye. Çünkü kızıla dönüşmesi en son isteyeceğim şey olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 19 Nisan 2015; 23:34:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Ten rengim bembeyaz saçlar.Saçlarımın rengi kömür gibi Gider mi?

Benimde öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Dostum ürünü biraz araştırdım kahverengiden koyu saçlar için önerilmiyormuş. Sen kullandın mı yada kullananı gördün mü ne dersin alıyım mı ? Yada önce küçük bir kısma denesem nasıl bir ton olacak diye. Çünkü kızıla dönüşmesi en son isteyeceğim şey olur.

Evet sadece bir iki kere eğer pek guvenmediysen dediğim spreyi al

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

quote:

Dostum ürünü biraz araştırdım kahverengiden koyu saçlar için önerilmiyormuş. Sen kullandın mı yada kullananı gördün mü ne dersin alıyım mı ? Yada önce küçük bir kısma denesem nasıl bir ton olacak diye. Çünkü kızıla dönüşmesi en son isteyeceğim şey olur.

Senin saçların da mı siyahtı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: damaqes

Dediklerinizde haklı olabilirsiniz. Size katılıyorum ama tam bilgi sahibi olmadığım için soruyorum. Nereden öğrendiniz bu bilgiyi?
    Ben beslediğinden yanayım. Yani öyle biliyorum.

Zararı şu saçtan çıkması imkansiz gibi bir şey ve saçı kalinlastiriyor tabi kişiden kişiye değişir kimisine çok iyi gelir kimisinin saçını yıpratır

• quote:

quote:

quote:

Evet benim de saçlarım siyahtı ilk renk değiştirmek istediğim zaman sarı saç boyası aldım ve 10-15 dakika beklettim saçım turuncu oldu ikinci sefer papatya suyu denedim yine aynı sonuç. Üçüncü de saçımı dediğim sprey ile açtım. Saçım kahve fakat sarı alt tonlu oldu. Şuan saçımı tarçın kahve adlı renge boyadım saçın kahverengi fakat kızımlısı kahverengi beklemiştim kötü mü oldu? Hayır gayet beğendim saçımla 3-4 yıldır uğraşıyorum ehh artık saç bakımı ve boyama hakkında çoğu bilgiye sahibim daha başka sorun var mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet benim de saçlarım siyahtı ilk renk değiştirmek istediğim zaman sarı saç boyası aldım ve 10-15 dakika beklettim saçım turuncu oldu ikinci sefer papatya suyu denedim yine aynı sonuç. Üçüncü de saçımı dediğim sprey ile açtım. Saçım kahve fakat sarı alt tonlu oldu. Şuan saçımı tarçın kahve adlı renge boyadım saçın kahverengi fakat kızımlısı kahverengi beklemiştim kötü mü oldu? Hayır gayet beğendim saçımla 3-4 yıldır uğraşıyorum ehh artık saç bakımı ve boyama hakkında çoğu bilgiye sahibim daha başka sorun var mı?

Tamam hocam saol. İnşallah bu kremle şu kömür saçlarıma biraz renk ve hareket katarım. Yani sarı olmasını istemiyorum biraz tonlu kahve olsun yeter.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    koyu renkte saç rengini açmaya çalışırsan berbat bir renk çıkar ortaya. bileceğin gibi saç rengini açsan bile saçın uzadıkça kendi öz renginde uzayacak. bazı kekoların saç renki siyah-sarımsı olur ve iğrenç gözükür ya aynı o hesap. siyah saçta renk açma berbat sonuçlanır. ne papatya suyu kullan ne de bir ürün.

benim saç rengim sarı olduğu halde ben bile kullanmıyorum. sonucu kötü çıkması durumunda kestirmen gerekicek çünkü. 2 senedir uzatıyorum kesilmesini göze alamam ben şahsen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.