Paparada kalan bakiyenizi şuan para transferi ile alamıyorsunuz hata veriyor, ama ben iyzico uygulaması sayesinde para transferi yaptım, ilk başta play store dan iyzico uygulamasını indirip kayıt olun, kimliğinizi doğrulamanız gerekiyor, tüm işlemleri yaptıktan sonra iyzico hesabında gönder kısmında banka hesabınızı ekleyin, ben enpara hesabının ibanını ekledim, sonra yükle kısmından iyzico hesabınıza para yükleyebilmek için kredi kartını seçin, burada papara sanal kart veya papara kartının bilgilerini girin ben sanal kart kullandım, papara hesabında ne kadar varsa yükleme kısmına yazın, ama iyzico para yüklerken kesinti yapıyor, kesinti miktarına göre yükleme yapın, ben bu yöntemle paparadan iyzico hesabına para gönderdim sonrada, iyzicodan enpara hesabıma kesintisiz para transferi yapabildim ve papara hesabını sıfırladıktan sonra hesabımı komple kapattım artık kullanmayı düşünmüyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trborakurkcu -- 28 Mayıs 2025; 3:45:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim