Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.238
Cevap
468
Favori
857.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teknosa, sinema ve kahve yattı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinema salonu konaklama olarak çekilmiş, mail atmıştım önceden ama yatırmadılar şimdi tekrar gönderim yaptım. Bakalım.
  • Biletinial.com üzerinden bilet alıp da iadesi yatan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinemaximum iade oldu hesaba geçti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cinemaximum gişede 30 TL lik bilet alınca 15 TL iade mi yoksa en az 50 TL lik bilet mi almamız gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nopanick

Cinemaximum gişede 30 TL lik bilet alınca 15 TL iade mi yoksa en az 50 TL lik bilet mi almamız gerekiyor
    En fazla 50 TL alımda 25 TL iade gelir hocam istersen 10 TL'lik al 5 TL gelir.
  • Sinema ve kahve yattı. Kahve yerel bi kahveciydi, sıkıntısız iadesi geldi.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    benim aldıklarım market olarak gözüktüğü için otomatik yatmıyor ama mail ile yatırıyorlar. biletinial'den gelen maili silme yeterli yatmazsa mail atarsın
  • Teknısa amazon kartta geçerli oluyor mu? Bu şekilde kullanan var mı?

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkürler.

• Çipli karta sahip olup 2.olarak çipsiz kartı ekleyip kullananan, kampanyalardan yararlanan var mı acaba?

• Biletinial üzerinden alışveriş yapan oldu mu? Alamıyorum bilet. Acaba papara kartı mı kabul etmiyor?

• Market iadesi gelen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Madik1903

Market iadesi gelen var mı
    ben aralık ayında alışveriş yapmıştım, açıklamada 25 ocak ta yatacağı yazıyordu. 25 ocağı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Advocate54

Uygulamaya girdiğinizde sırasıyla "Yükle-Banka hesabından" adımlarını tıkladığınızda 3. sırada banka seçin kısmı var. Onu tıkladığınızda 14 adet banka çıkacak. İstediğiniz bankayı seçip yükleme yapın. Yani Garanti harici bankalar da var.
    Hocam teşekkürler. Aynı bankadan atınca geldi hemen papara bakiyeme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Hocam ne hızı ya son başvuranlara hemen basıp gönderiyorlar Kasım sonunda başvurdum hala arıyorum basılmış kuryeye verilecektir diyor. Diyorum ne kuryeymiş 2 aydır bir kartı gönderemediniz önce başvuranlara önce göndermeniz gerekmiyor mu onu bilemeyiz göremeyiz vs. diyip duruyorlar. En son başlarım kampanyanıza da kartınıza da diyip çipsizi de kırıp atacağım artık.

Alıntıları Göster
    Bende aynı durumdaydım. Çipsiz olanı sildim hesaptan. Üyeliğimi, hesabımı silin dedim.

Kesin bu 1,5-2 ay önceki başvurularda bir sıkıntı oldu, ama bu sorunu çözmek için birşey yapmamalarını anlamak mümkün değil. Bastıysan kartı iptal edersin, yenisini gönderirsin şuanki başvuranlara 1 haftada geliyor nerdeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: manyax

Bende aynı durumdaydım. Çipsiz olanı sildim hesaptan. Üyeliğimi, hesabımı silin dedim.

Kesin bu 1,5-2 ay önceki başvurularda bir sıkıntı oldu, ama bu sorunu çözmek için birşey yapmamalarını anlamak mümkün değil. Bastıysan kartı iptal edersin, yenisini gönderirsin şuanki başvuranlara 1 haftada geliyor nerdeyse.

Alıntıları Göster
    Aynen dediğiniz gibi hocam. Adamlara diyorum ki abim başvurdu aynı gün basılıp kuryeye verildi ne iş bizim kartlar 2 aydır yok. Diyor ki Ocak içinde verilecektir size. En son sinirlendim yeter artık dandik kartınız sizin olsun naparsanız yapın dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Aynen dediğiniz gibi hocam. Adamlara diyorum ki abim başvurdu aynı gün basılıp kuryeye verildi ne iş bizim kartlar 2 aydır yok. Diyor ki Ocak içinde verilecektir size. En son sinirlendim yeter artık dandik kartınız sizin olsun naparsanız yapın dedim.

Alıntıları Göster
    Ben zaten kapıda sözleşme vs. imzalanması gerekliliğini duyduğum gibi cipliyi iptal ettim. Cipsizle yola devam ediyorum ve yeterli. Para çekmeyiverelim ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: idefixoxo

Ben zaten kapıda sözleşme vs. imzalanması gerekliliğini duyduğum gibi cipliyi iptal ettim. Cipsizle yola devam ediyorum ve yeterli. Para çekmeyiverelim ne olacak.

Alıntıları Göster
    basit bir sözleşme, paparayı onaylı yaparken ki bilgileri dolduruyorsunuz bi tane de imza o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.