Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.360
Cevap
468
Favori
874.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Benim kart lite card. CarrefourSA dan aldım gecen gün. Black Card veya almond kart alsam farklı kampanyalar olur mu? Burada 2-3 kampanya adı geçmiş onlar bende yok. Lite Card aldım diye yok diye düşündüm de.

Benim bildiğim artık lite cardlar yok zaten uygulamada da gözükmüyor ama CarrefourSA larda falan satılıyor ise onu bilemem kampanya konusunda da maalesef bana hiç kişiye özel kampanya gelmediği için (aktif kullandığım için herhalde 😕) bilgim yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anladım. black karta 100 tl üzeri harcamaya 50 tl cashback vereceği yazıyor demiş arkadaş o ilgimi çekti de. Her yerde geçiyorsa alıp faydalanayım diye düşünmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Anladım. black karta 100 tl üzeri harcamaya 50 tl cashback vereceği yazıyor demiş arkadaş o ilgimi çekti de. Her yerde geçiyorsa alıp faydalanayım diye düşünmüştüm.

İşte papara black var diğer renkli kartlarda o statüde olması lazım ama mh arayıp yine de sorun derim

• Papara (Black, Gray, Rose, Almond, Teal) sahibi olabilmek için öncelikle Papara hesabı açmalısın. 

• Mobil uygulamadan veya papara.com'dan Papara Hesabı aç.
    • Mobil uygulamadan giriş yap ve adımları takip ederek hesabını onayla.
    • Papara Card > Yeni Kart adımından 'Papara Card İste/Tanımla' seçeneğine tıkla ve rengini seç.
    • Kartının gönderilmesini istediğin adresi yaz ve başvur.

Papara Card’a başvurduktan sonra kart başvurun değerlendirilir ve başvuru sonucu sana bildirilir. Papara Card sekmesinden kart detayına girerek kartın başvuru sonucunu ve kuryeye verildikten sonraki aşamaları takip edebilirsin. 

Papara uygulaması üzerinden en fazla 3 adet Papara Card isteyebilirsin.

Unutma, başvurundan sonra Papara Card kullanmak için kartının sana ulaşmasını beklemene gerek yok. Anlaşmalı noktalardan alabileceğin Papara Lite Card’la hemen harcama yapmaya başlayabilir, saniyeler içinde oluşturabileceğin Papara Sanal Kart'la online alışveriş yapabilirsin.

Koyu yaptığım yerdeki ifade kafamı karıştırdı. Sanki diğer kartları alırsan Lite kartı onlar gelene kadar kullan diye olan bir kartmış gibi geldi. Gerçi kullanım süresi uzun onunda ama bu kısım kafamı karıştırdı.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Bana bugün bildiri geldi uygulamayı güncelledim kayboldu gitti. Anlayamadım ne oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abim de Black kart varmış. Baktık benim Lite Card dan farklı bir kampanya göremedik. 100/50 de gözükmedi. Gerçi 1 yıldır kullanmayı bırakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 23 Aralık 2022; 1:4:39 >
  • Bu LC Waiki geri ödemesi çok cazip değil sanırım. Bugün alışveriş yaptım Papa Card ile ödeme yapayım dedim ama hesap yaptım 35 TL iade alabiliyorum. Ama papa card göndereceğim paraya taksit yapmam gerekecekti ve bankam papara karta gönderilen paraya taksit yaptırınca faiz alıyor. Dün 75 TL göndermiştim bir şey için ona taksit yaptırmaya kalkınca 3,64 TL istiyor.

LC den alacağım şey 700 TL idi. O paraya taksit yaptırmaya kalksam tahminen 25-26 TL faiz alacaktı. Değmeyeceğini düşündüm papara kullanmadım.

• Arkadaşlar tarafıma teslim edilecek bir Papara kart vardı. Dün gece saatlerinde teslim edildi olarak sisteme girildi ve Papara da kartınızı kullanmaya başlayabilirsiniz diye mail attı. Ancak sorun şu ki bana teslim edilen bir şey yok.

AGT ile görüştüm kartınız gelecektir, teslim edildi olarak gözükmesi sistem hatasıdır şeklinde sorumsuzca cevaplar verildi.

Ben de durumdan kuşkulandım sonuçta sıradan bir kargo değil, kart taşıyorlar ve teslim edilmediği halde teslim edildi olarak sisteme girdiler.

Papara'ya bunu bildirdim ve kartı iptal etmemiz gerek dediler. Yeniden kart yollayalım diyorlar ama yine AGT'ye verecekler yine aynı şey olacak.

Farklı kargoyla gönderin dedim kabul etmiyorlar, AGT ile anlaşmalıyız diyorlar. O zaman kartı yollamayın dedim. Kartı AGT harici kargoyla yollamalarını nasıl sağlayabilirim? Daha önce sorun yaşayan birkaç kişiye farklı kargoyla göndermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.

• Elitforce kullanıcısına yanıt
    AGT

Kargo ücretini ben karşılarım gerekirse derseniz ancak o zaman belki başka firmayla gönderirler. Firmalar genelde anlaşmalı oldukları kargo firmaları tercih ediyorlar çünkü o zaman kargoya verecekleri para çok az oluyor. Başka firmaya verdikleri zaman ücret artıyor. Ha alt tarafı bir kart ve gönderim ücreti ne kadar olabilir diyebiliriz ama firmalar bu prensiplerinden genelde taviz vermemekte.

• Arkadaşlar oyun yapımcısı Blizzar'ın sayfası battle.net e Papara ile para yüklenemiyor mu? İki defa para yüklemeyi denedim yetersiz bakiye yükleme gerçekleşmedi. Ama papara hesabımda ikisinde de ayrı ayrı 1 TL ödeme alınmış görünüyor. TR yazan yere kendim miktar girerek para eklemeye çalıştım. Daha önce paycell kartla 25 TL yüklemesi denemiştim aynı yerden sorunsuz yüklenmişti.

Bu arada 1 TL yüklemeye çalışmadım zaten 10 TL altında bir rakam girersen zaten ödeme ekranına bile yönlendirmiyor. Ben kabul edebildiği miktarda bir rakam girdim.

kurye aksaklığına yorum yapmadan cevap yazıyorum, gerçi iş işten geçmiş ama...

kart uygulamada gözükmeye başladıysa kullanıma kapatıp bir süre bekleseydiniz keşke, kart kapalı zarfta gelirse kullanıma açar sorunsuzca devam ederdiniz.

(bu bir tavsiye değil) Geçen aylarda Tosla kartımı yolda düşürdüm/kaybettim. Fark edince kartı geçici olarak kapattım. Yeni kart almak için şok ve carrefoursa'ya baktığımda tekrar bulamadım. kart satın alamıyorum/yok. Baktım kartsız kaldım, kartı internette kullanmak istediğimde kartı açıyorum, alışveriş yapıyorum, sonra kartı kapıyorum. Kart hâlâ kayıp.

Papara kartlarım da yanımdaki kartlar açık, evdeki kart kullanıma kapalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Hocam Tosla'da sanal kart yok mudur?

• iki yıldır Tosla kullanıyorum.
    Şimdi tekrar uygulamaya girip baktım, ben göremedim.
    Benim şansıma birkaç aydır fiziksel kartın kart bilgilerini uygulamada göstermeye başladı (buna dijital kart dediler) fiziksel kartın bilgilerini görebildiğim için internette kullanabiliyorum, bundan komple kapatmadım kartı. (kart numaraları/son kullanma tarihi/cvv no)

Papara'da, Paycell'de, Pokus'da, VodafonePay'de, Nays'da, Pep'te, Param'da uygulamayı indirip hiç fiziksel kart olmadan sanal kart oluşturuluyor ama Tosla'da bu mümkün değil. (değiştiyse ve ben göremediysem bilemiyorum)
    Kaybettiğim fiziksel kartım hala tanımlı, kart bilgileriyle internette kullanmak amaçlı tutuyorum. Fiziksel kart bulursam bunu silip yeni kart ekleyeceğim ama dediğim gibi bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam zaten kartı aktive et kısmı vardı uygulamada. Oradan aktif etmemiştim. Ama Papara'ya durumu anlatınca kendileri dediler kartı iptal etmemiz gerek böyle bir durumda diye. Ben de tamam dedim ne diyeyim.

Her türlü AGT'nin sorumsuzluğu zaten. AGT'ye de geribildirimde bulundum da umurlarında değil. Kartı getiren kuryeye soracağım bakalım neden teslim etmediği halde teslim edildi diye işaretleme gereği duymuş. Gelirse tabii o da.

Sonuçta kimlik bilgilerimizi vererek aldığımız bir kart bu. Sıradan aldığımız herhangi bir ürün değil. Bari bunu doğru düzgün teslim edersin. Geç getirsin sorun değil ama bu yaptıkları tamamen yanlış.

AGT doğru düzgün getirene kadar yeniden kart isterim bana problem yok. Papara ve AGT düşünsün.

Demek ki o kadar gelişmemiş. Ben zamanında uygulamadan kart sipariş vermiştim. Dijital kart olarak geldi. Öyle duruyor o yüzden bilgim yoktu. Teşekkürler.

• Netflix cash back yatmamış bu sıralar netflix ile ilgili sıkıntı yaşanıyor,bakalım yatacak mı

• gezginci06 G kullanıcısına yanıt

Ne gün ödeme yaptınız. 2 gün önce yani 22 Aralık' da ödedim anında 23 TL iade gerçekleşti.

• youtube için tutarı 30tlye çıkartsınlar kullanmaya devam ederim

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

23 Aralık,şimdiye kadar hep anında oluyordu,geçen ay 2 kere çekildi,1 hafta sonra talebim sonucunda yattı,bu ay tekrar olunca sıkıntı bastı.

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.