Şimdi Ara

Pantheon için build önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun bir süre ww oynadıktan sonra pantheon oynamaya karar verdim.Build,kombo ve taktiklerinizi bekliyorum.

• Tenacity yada CDR bot
    3 Blood Thirster
    1 Infinity Edge
    1 Frozen Mallet

Move speed gerekiyorsa 3 BD dan biri yerine Ghost Blade al.

Kombo olarak standart W(stun)/Q/E/Q gitmelisin.Solo top panth icin uygundur. Laneda q ile rakibi harasla ama dikkatli kullan, mana sorunu oluyor.Blue buff sende olursa mana sorunu olmaz yada 7 mana reg itemi ile basla. Dusmanin kule altinda dusmani rahatlikla haraslayabilirsin pasifin sayesinde. Team fightlarda kombonu dusman carrylerine kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 18 Şubat 2012; 0:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

Tenacity yada CDR bot
    3 Blood Thirster
    1 Infinity Edge
    1 Frozen Mallet

Move speed gerekiyorsa 3 BD dan biri yerine Ghost Blade al.

Çok kötü bir build ultiyi attığında tf de direk erirsin pantheon clasic offtank buildi ile gidilmeli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilalÜnal

Uzun bir süre ww oynadıktan sonra pantheon oynamaya karar verdim.Build,kombo ve taktiklerinizi bekliyorum.

Mercury boots+Warmog+Atmas+(BT yada defansif bir item olabilir burdan sonrası tamamen karşı takıma göre yapılandırılmalı.)

Ek olarak runelerinde ve bazı itemlerinde Armor Pen. bulunmalı aksi takdirde Pantheon'un etkisi late gameye doğru düşebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jungle için nick önerileri?
    12 yıl önce açıldı
    ARAM için hero önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.