Şimdi Ara

Panik Atak Geçirenler! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
10.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gel gel baykuşları izle keyfin yerine gelsn :Dhttp://forum.donanimhaber.com/m_41355264/mpage_1/key_/tm.htm
  • panik atak zor bir süreç olsa da tedavisi var arkadşaım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panriver -- 14 Nisan 2013; 17:26:43 >
  • Sakin ol olm onunden alan mi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de geçirmiştim bir gece sabaha karşi.kalp krizi gecirdigimi ölecegimi sandim.

• bende de var.Bir gece kalp krizi geçiriyorum sanmıştım.Sol kolum uyuşuyordu.Ölüm korkusu zaten var.İki kere ilaç verdiler doktorlar.Ama psikiyatriye hiç gitmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

ben de geçirmiştim bir gece sabaha karşi.kalp krizi gecirdigimi ölecegimi sandim.

sabaha karşı bende de olmuştu
    uyandığımda kalbim deli gibi çarpıyordu kalp krizi geçiriyorum sandım.
    bu olaydan sonra arada kalp çarpıntısı olmaya devam etti nefes manuel nefes almaya başlamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

ben de geçirmiştim bir gece sabaha karşi.kalp krizi gecirdigimi ölecegimi sandim.

sabaha karşı bende de olmuştu
    uyandığımda kalbim deli gibi çarpıyordu kalp krizi geçiriyorum sandım.
    bu olaydan sonra arada kalp çarpıntısı olmaya devam etti nefes manuel nefes almaya başlamıştım

geçmiş olsun bütün arkadaşlara.

• İlk aşaması 3-4 ay sürecektir.Büyük iktimal yaptırmadığın tahlilde kalmayacak.Allah kolaylık versin.
  • herkese geçmiş olsun.ama biraz sizi rahatlatayım.Öncelikle şunu bilin. uzmanlara göre Dünyada panikataktan şu ana kadar, hiç kimse kalp krizi gecirip ölmemiş ve bundan sonrada ölmeyecek.ama insanlar malesef “bu sefer ya gerçekten kalp krizi geciriyorsam, ya bu sefer ölürsem” düşüncesi hakimdir.korkmayin!!! Kalp öyle dakikada 120 atmayla falan durmaz. öyle olsa atlet Usain bolt her koşusunda kalp krizi gecirirdi.kalbiniz öyle muhteşem bir organizmadirki (dışarıdan fazla miktarda uyarıcı almadığınız müddetçe)durmaz.tabi ondada kalbinizde genetiksel bi işlev bozukluğu yoksa.ancak lütfen şu maddelerden uzak durun.enerji icecekleri(özellikle alkolle karistirmayin), uyarici haplar, aşırı alkol ve tabi sigara.herkese paniksiz günler:)
  • Sanırım dünden beri panik atak geçiriyorum.

Ölüm korkusu, kalp krizi geçiricekmiş gibi hissetme, nefes alamama, kalp çarpıntısı

Çok kötü bir durum. Geçiren var mı ? Öneriniz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Su Aygiri

.............

bir kere geçirdim
    ölümden beter
    hiç bi hastalık bu kadar sarsamaz insanı
    ardından kulak çınlaması bıraktı
    iğrenç bişey
    hayat kalitem düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazarov0734

quote:

.............

bir kere geçirdim
    ölümden beter
    iğrenç bişey
    hayat kalitem düştü

nasıl geçti hocam ? ne kadar sürdü?

• quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

quote:

.............

bir kere geçirdim
    ölümden beter
    iğrenç bişey
    hayat kalitem düştü

hocam bir kaç gece üst üste yaşadım
    kalbim yerinden çıkarcasına atıyordu nefes alamıyordum bi 10 dk sürüyodu her panik atağım
    yutdışındaydım ve yüklü para da kaybettim işimi de kaybetmek üzereydim her şey ters gittiği için kaldıramadım sanırım bu yükü depresyondaydım da
    sonra her şeyin kötüye gideceği fikri kronikleşti bende. 4-5 gece üst üste panik atak geçirdim. hastaneye de gidecemedim. kafamın içini resmen çengellerle çekiyolar gibi acı çekiyodum dikkatim aşırı dağınıktı. neyse ailemin yanına geldim 2-3 ay yattım paso. biraz da antidepresan. geçti. kulak çınlaması kaldı işte

• quote:

quote:

quote:

quote:

.............

bir kere geçirdim
    ölümden beter
    iğrenç bişey
    hayat kalitem düştü

kalbim yerinden çıkarcasına atıyordu nefes alamıyordum bi 10 dk sürüyodu her panik atağım
    yutdışındaydım ve yüklü para da kaybettim işimi de kaybetmek üzereydim her şey ters gittiği için kaldıramadım sanırım bu yükü depresyondaydım da
    sonra her şeyin kötüye gideceği fikri kronikleşti bende. 4-5 gece üst üste panik atak geçirdim. hastaneye de gidecemedim. kafamın içini resmen çengellerle çekiyolar gibi acı çekiyodum dikkatim aşırı dağınıktı. neyse ailemin yanına geldim 2-3 ay yattım paso. biraz da antidepresan. geçti. kulak çınlaması kaldı işte

Anladim cok gecmis olsun. Bende gecmez ise bir psikolok yardimi alacagim. Ilac vs icin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

.............

bir kere geçirdim
    ölümden beter
    iğrenç bişey
    hayat kalitem düştü

Unutmayın kalbinizde biyolojik hic birsey yok.sadece biraz korkudan ötürü beyninizde bulunan kimyasallar biraz bozulmuş. Eger rahat etmek istiyorsanız hastaneye gidip ekg cektirin.ama emin olun hicbirseyiniz yok.unutmayin! Panik atagin belirtileri kalp krizi ile aynıdır.bu arada göğüs kafesinizde kalbinizin cok hızlı atmasından dolayı biraz acı olabilir. Ben kurtuldum allahda sizi kurtarsın

• cobalt_evan kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Bende geçirdim ve kurtuldum.allah sifa versin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.