Şimdi Ara

Pangu.io iOS 9.0 - 9.0.2 Jailbreak Yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
5
Favori
9.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ios 9 ile stabil çalışan bir telefon jailbreak yapıldığında değil tweakleri yüklemeye başlayınca stabilitesini kaybedebilir.. Şu anda çok fazla tweak yükleyen de olmamıştır. Bugün değil 3-4 gün sonra sorulacak sorular bunlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

Yükleyenlere soruyorum. Bir kaç gün beklemeli mi sizce? Şarj problemi vs var mı? Daha tüm tweakler uyumlu değildir tabi ama stabilite önemli.

daha bu sabah çıkmış bir jailbreak'te şarj problemi nasıl tespit edilebilir sence?
  • peki birşey soracam ben apple geliştiriciyim cihazımıda geliştirici olarak udid apple developerda kayıt ettirdim şimdi jailbreak yaparsam xcode da uygulamayı derleyip çalıştırabilip deneyebilecekmiyim???
  • defected kullanıcısına yanıt
    iOS 8'de jailbreak ilk çıktığında 1-2 saat içinde pili bitenler olmuştu. Daha sonra pangu güncelleme yayınladı sorun düzeldi mesela. Ayrıca "vb. = ve benzeri" demek illa şarj problemini sormadım ilk yüklenince göze çarpan bir sorun var mı onu sordum.

Edit 1: İnternetten baya bir araştırdım. 1.0 ve 1.01 pangu versiyonları sorunlu arkadaşlar iphone 5S ve sonrası telefonunuz varsa yeni pangu çıkana kadar bekleyin. Yoksa telefonunuz boot loop'ta kalabilir. Kesin hata verecek diye bir şey yok ama internette bu sorunu çok yaşayan var.

Edit 2: 1.1.0 versiyonu çıktı arkadaşlar sorunu düzeltmişler jailbreak yaptım hemen ben de sorunsuz şuanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 21 Ekim 2015; 23:54:31 >
  • 30 dakika kadar önce yaptım herkese hayırlı olsun özellikle deli gibi bekleyenler vardı benim gibi. :)

Uyumlu tweak'ler birkaç güne çıkar belkide çıkmıştır açıkcası bakmadım ama özellikle CameraTweak'i kısa sürede güncellensin 1920x1080 fotoğraf çekmek her iPhone'un hakkı. ^-^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Responsive07

Jailbreak yaptığımda 4S'imi iOS 9'dan iOS 6'ya düşürebilir miyim?

open ssh kurabılıyorsan mumkun gibi...
  • sadece virtual home için istiyorum şu jb yi. gerisi benim için önemli değil. zamanında çok tweak deneyince artık sadece gerekli olanları aramaya başlıyorsun
  • Belki akşam ben de yükleyebilirim ama daha tweak yoksa boşuna yüklemeyelim.

Yeri değil fakat 9.1 Beta kullanıyorum ama hala takılmalar var 5S 16 GB sadece bu bende mi böyle? Temiz kurulum ile yüklemiştim. Sizce Apple düzeltir mi yoksa iPhone 5S bitti mi. İlk iOS cihazım olduğundan Apple'ın politikasını bilemiyorum. 8'e geçiş döneminde böyle bir şey yaşandı mı? Telefonu aldığım da 8.4 kullanıyordum gram kasmıyordu çünkü.

Bu arada hayırlı olsun bekleyenlere :)

• quote:

Orijinalden alıntı: trojannn

sadece virtual home için istiyorum şu jb yi. gerisi benim için önemli değil. zamanında çok tweak deneyince artık sadece gerekli olanları aramaya başlıyorsun

Hocam tam olarak ne işe yarıyor bu tweak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Godolphin

Bende yaptım ipad air 2 model cihazıma :) çok basit ve 2 dk sürüyor.

Çalışan tweak var mı?

• Openssh kuruluyormu, kuruluyorsa jb yapıp ios 7ye geçeceğim, veya 6ya da geçebilirim.
    Ama mac ossuz geçebilir miyiz 7ye? Tool varmı şuan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.4.1 e çıkmayacak sanırım

• Yapan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

Openssh kuruluyormu, kuruluyorsa jb yapıp ios 7ye geçeceğim, veya 6ya da geçebilirim.

Arkadaşlar ios 9.0.2 sürümü yüklüydü ve bu sabah Pangunun yayınladığı Jailbreak ile Cydia dan "OpenSSH, Apple File Counduit 2 ve MTerminal" gerekli dosyaları indirip anlatılanları eksiksiz yaparak telefonumu ios 9.0.2 den ios 6.1.3 e geri döndürmeyi başardım. (4s)
    Kaynak:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106716417&p=1

Şimdiyse ios 6.1.3 için jailbreak işlemini araştırıyorum.

Pek bir bilgim olmadığından soruyorum.
    6.1.3 e geri döndüysem 8.4'e de geri dönebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

Belki akşam ben de yükleyebilirim ama daha tweak yoksa boşuna yüklemeyelim.

Yeri değil fakat 9.1 Beta kullanıyorum ama hala takılmalar var 5S 16 GB sadece bu bende mi böyle? Temiz kurulum ile yüklemiştim. Sizce Apple düzeltir mi yoksa iPhone 5S bitti mi. İlk iOS cihazım olduğundan Apple'ın politikasını bilemiyorum. 8'e geçiş döneminde böyle bir şey yaşandı mı? Telefonu aldığım da 8.4 kullanıyordum gram kasmıyordu çünkü.

Bu arada hayırlı olsun bekleyenlere :)

8'e geçişte de aynı şeyler olmuştu. 8.0 hataları bana telefonu sattırmıştı.9.0, 8.0'dan daha iyi ama. 9.3 ya da 9.4'te güzel bir sürüm olur herhalde.

• Bu hatanin sebebi nedir ?
     Pangu.io iOS 9.0 - 9.0.2 Jailbreak Yayınlandı

• quote:

Orijinalden alıntı: heyza

quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

Openssh kuruluyormu, kuruluyorsa jb yapıp ios 7ye geçeceğim, veya 6ya da geçebilirim.

Arkadaşlar ios 9.0.2 sürümü yüklüydü ve bu sabah Pangunun yayınladığı Jailbreak ile Cydia dan "OpenSSH, Apple File Counduit 2 ve MTerminal" gerekli dosyaları indirip anlatılanları eksiksiz yaparak telefonumu ios 9.0.2 den ios 6.1.3 e geri döndürmeyi başardım. (4s)
    Kaynak:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106716417&p=1

Şimdiyse ios 6.1.3 için jailbreak işlemini araştırıyorum.

Pek bir bilgim olmadığından soruyorum.
    6.1.3 e geri döndüysem 8.4'e de geri dönebilir miyim?

8.4 e geri dönemezsiniz malesef. Yalnızca 6.1.3 e dönülebiliyor. Jailbreak için de p0six' indi sanırım yayınlanmış Jailbreak aracı var. Google da araştırın bulursunuz hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fathmetinol

Bu hatanin sebebi nedir ?

hangi aşamadı aldın bu hatayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

quote:

hangi aşamadı aldın bu hatayı?

%30 backup takılı kalıyor

sıfırdan %100 olduktan sonra bu hata çıkıyor sebebi nedir ki acaba?

• quote:

Start deyip Jailbreak işlemine başladıktan sonra telefon kendini resetleyip yeniden açıcak o sırada uçak moduna alıp daha sonra menüde oluşan "PANGU"uygulamasını açıp "ACCEPT" seçeneğine bas ve bekle telefon kendini resetleyecek. Daha sonrada menüde CYDİA eklenmiş olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.