Şimdi Ara

Pangu İle Jailbreak Yapamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkese.

    Bugün hem dh den olsun hemde internetten adım adım telefonuma jailbreak yapmaya karar verdim. Gittim Pangu'yu falanda yükledim ama daha başta hata ile karşılaştım.

    İphone'umu bul ve parolayı kapattım, daha sonra uçak moduna alarak panguyu açtım. Start dedikten sonra ise böyle bi hatayla karşılaştım. Bunun çözümü nedir acaba? Telefon İphone 5 ve 9.0.2 sürümünü kullanıyorum.

     Pangu İle Jailbreak Yapamıyorum.



  • Bu işlemi yaparken internete bağlı mıydın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flickflick

    Bu işlemi yaparken internete bağlı mıydın?

    Evet. Kapattım yine aynı.
  • Bilgisayarda başka yönetici kullanıcı oluşturup internete *bağlı* olduğundan emin olup uygulamayı sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırı tıklayarak tekrar denemeni rica edebilir miyim?

    Ayrıca uygulamayı çalıştırmadan önce antivirüsleri iptal etmelisin.
    Eğer halen çözülmezse pangu uygulamasını olduğu klasörden başka klasöre taşı. Mesela masaüstündeyse belgelerime veya indirilenlere, indirilenlerdeyse masaüstünde bir new folder'ın içine. Son olarak pangu uygulamasının olduğu klasörde türkçe karakter bulunduran başka dosya olmamasına dikkat et.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flickflick -- 13 Kasım 2015; 15:40:30 >
  • Merhaba,
    çok eski bir konu ama iphone 4 telefon kullanmak zorunda kaldım, malum whatsapp çalışmıyor ve yükleyebilmek için jailbreak yapmaya çalışıyorum. pangu ile deniyorum ancak her ne yaptıysam bir türlü internet connection ı görmüyor. arkadaşın yazdığı herşey ok ama yine de yüklemiyor. redsn0w ile denedim o da olmadı, o da telefonu dfu moda aldığım halde dfu modunda cihaz bulunamadı diyor. acil bir konudur, yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.
  • 3utools kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.