Şimdi Ara

pandawill HYUNDAI A7ART + %10 indirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PayPalRUS koduyla 77.5 dolara geliyor sipariş vereceğim ama 16 sı gibi şehirden ayrılacağım gelir mi ? gelirse kapının önüne atıp kaçıyor ptt ben olmazsam çalınır diye korkuyorum.. ne yapmalıyım birde gümrükte takılır mı acil cevap bekliyorum çok teşekkürler şimdiden :))

+ Reg Airmail By China Post $0.00
    Reg Airmail By Singapore Post $2.74

olarak gözüküyor. singapur post la daha hızlı mı gelir anladığımı kadarıyla burdan takip te edilebiliyor benim tek korkum ptt..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 7 Ağustos 2012; 3:14:54 >

• hyundai 7art yi iyi düşündün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerkenez78

hyundai 7art yi iyi düşündün mü?

Neden boyle soylediniz hocam gayet kaliteli duruyor tablet 150 lira butcem var ondan dolayi bu modele yoneldim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP yardım bekliyorum
  • yok güzel fiyat ve o fiayata alınabilecek iyi bir tablet ama biraz daha bütceni yükseltip ips ekran ve 1gb ram li modellere bakman iyi olur, zira yurtdışından sürekli tablet getirtemiyoruz. tabii tercih senin..

http://www.aliexpress.com/product-fm/576507014-special-link-for-4pda-ru-forum-In-Stock-arrival-Ainol-novo7-aurora-ii-aurora-2-novo-wholesalers.html

buradan bu cihazı alabilirsin. 5$ indirimkuponu ara google den bulursan 121 $ a alırsın o da 218 tl ye gelir sana..

• quote:

yok güzel fiyat ve o fiayata alınabilecek iyi bir tablet ama biraz daha bütceni yükseltip ips ekran ve 1gb ram li modellere bakman iyi olur, zira yurtdışından sürekli tablet getirtemiyoruz. tabii tercih senin..

http://www.aliexpress.com/product-fm/576507014-special-link-for-4pda-ru-forum-In-Stock-arrival-Ainol-novo7-aurora-ii-aurora-2-novo-wholesalers.html

buradan bu cihazı alabilirsin. 5$ indirimkuponu ara google den bulursan 121 $ a alırsın o da 218 tl ye gelir sana..

Hocam istanbulda ki evimde sony tablet s kullaniyorum ben universitede ki evimde zaman gecirmek film dizi izlemek oyun oynamaak icin alacagim limitim 150 tl oldugundan cok arastirdim bu aleti buldum bir sorrum daha var bu alet kac gunde gelir yaz okulum bitince bayramda gidecegm o ara gelirse ptt aatip kaciyor kargoyu kapiya calinmasindan korkuyorum :/

• şimdi alsan bayramdan sonra ulaşir(15 gün), ptt atip gitmez, kapiya not birakir gelin şuradan alin diye, bir hafta süre verir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şimdi alsan bayramdan sonra ulaşir(15 gün), ptt atip gitmez, kapiya not birakir gelin şuradan alin diye, bir hafta süre verir.

Hocam bundan once mouse vs seyler aldigimda kapinin onunde buldum hep reg mail seklinde aldigim ilk urun bu olcak kayitli olacagndan sorun cikmaz ins satin aldim haydi hayirlisi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

şimdi alsan bayramdan sonra ulaşir(15 gün), ptt atip gitmez, kapiya not birakir gelin şuradan alin diye, bir hafta süre verir.

Hocam bundan once mouse vs seyler aldigimda kapinin onunde buldum hep reg mail seklinde aldigim ilk urun bu olcak kayitli olacagndan sorun cikmaz ins satin aldim haydi hayirlisi :)

takip numarasini alirsan sorun olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

takip numarasini alirsan sorun olmaz.

buyincoins te mouse falan aldigimda ptt den takip edemiyordum reg mail olarak alacagim singapur posttan umarim bu sefer olur yoksa yine atip kacacak ptt calinirsada cikartirim kavgayi

• quote:

yok güzel fiyat ve o fiayata alınabilecek iyi bir tablet ama biraz daha bütceni yükseltip ips ekran ve 1gb ram li modellere bakman iyi olur, zira yurtdışından sürekli tablet getirtemiyoruz. tabii tercih senin..

http://www.pandawill.com/ainol-novo-7-aurora-android-40-tablet-pc-ips-hd-screen-7-inch-8gb-1gb-ram-camera-hdmi-p55269.html

Bu aynı ürün mü oluyor?Yurt dışı sitelerinden alışverişim olmadı, sanırım güvenilir bir site.

• quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

quote:

http://www.pandawill.com/ainol-novo-7-aurora-android-40-tablet-pc-ips-hd-screen-7-inch-8gb-1gb-ram-camera-hdmi-p55269.html

Bu aynı ürün mü oluyor?Yurt dışı sitelerinden alışverişim olmadı, sanırım güvenilir bir site.

aynisi degil. benim dedigim auroura 2... 16 gb hafizali..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.