Şimdi Ara

Pandawill guvenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sonuna kadar evet :)
  • Buyincoins ve pandawill den şaşma kargolamayı singapur veya hongkong post iste.

• kac gunde geliyor

• Pandawill bır aralargec kargoluyordu acaba sımdı durum nedır.Kargolamayı nasıl yapıyorlar hedıye 50 dolar yazıyorlarmı.Kac gunde elımızde olur urun?

• Pandawill de hongkong postu ben mi seçiyorum listeden yoksa ayrıca mesaj mı atmam gerekiyor. Birde ücreti düşük yazdırabilir miyim? Bölye bir hizmetleri var mı?
  • pandawill güvenilirde ellerinde stok olmayan ürünleri satıyolar bazen gereksiz yere çok bekletiyolar

o yüzden almadan önce varmı yokmu sorun, sadece pandawill değil her yer için öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Humblebundle güvenilir mi
    11 yıl önce açıldı
    satici amazon ama ürün sahte
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

Pandawill guvenilir mi

hocam sipariş verdiniz mi siz? pandawill güvennilir mi bende çok merak ediyorum tablet alıcamda bende....
  • quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

quote:

Orijinalden alıntı: crazyserkan3

Pandawill guvenilir mi

hocam sipariş verdiniz mi siz? pandawill güvennilir mi bende çok merak ediyorum tablet alıcamda bende....

hayir hocam ama dusunuyorum o yuzden bilgi almak istedim

• hocam yaparsan iyi kötü yorumunu benimle paylaşır msınız?
  • Pw den alışveriş yapmadan önce muhakkak chatten stok sorun o ürün için,sonra buraya gelip pandawill şöyle yok böyle diye konuşuluyor,tablet ve telefonda onlardan iyi fiyat veren firma yok,kalite ve iletişim de cabası,eğer stokta ise 3 gün için fiziki olarak kargoya verirler merak etmeyin

Yani ilk önce stok soracaksınız sonra da netten kupon araştıracaksınız ve alışveriş yapacaksınız hepsi bu.
    Singapur post tercih edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Pw den alışveriş yapmadan önce muhakkak chatten stok sorun o ürün için,sonra buraya gelip pandawill şöyle yok böyle diye konuşuluyor,tablet ve telefonda onlardan iyi fiyat veren firma yok,kalite ve iletişim de cabası,eğer stokta ise 3 gün için fiziki olarak kargoya verirler merak etmeyin

Yani ilk önce stok soracaksınız sonra da netten kupon araştıracaksınız ve alışveriş yapacaksınız hepsi bu.
    Singapur post tercih edin.

krocker ben herkes adına teşekkür ediyorum sorularım için özelden mesaj atabilirmiyim ....
  • Beyler pandawillden alisveris yaptim para paypaldan hesaptan dustu mail geldi paypaldan alisverisi yaziyor ama pandawill sitesinden bakinca alisverimi goremiyorum islemlerde falan bisey yazmiyor nasil olcak? Alisverislerimde bisey yok bos gosteryor
  • ben şarj aleti kalem falan söyledim takip kodu vermiyorlarmış düşük tutarlı siparişlerde 2 ayı geçti ulaşmadı tabletim yatıryor öyle kullanamıyorum.. para iadesi istedim 1 haftadır oyalıyorlar. bi daha alışveriş yapacağımı sanmıyorum. alacaksanız aliexpress'ten alın tablet ya da ufak tefek şeylerinizi benim tavsiyem böyle
  • Pandawillden siparis verdim. 10gun oldu halen kargoya vericekler hic tavsiye etmiyorum,bide cabuk gelsin diye fazla paraverdim singapor post ucakla olani sectim yok ne kufur ediyorum pandawille bilemezsiniz.

• ben pandawill den cok memnunum
    hem en dusuk fiyat hem de bu piyasadaki en buyuk site

7 ocak da siparis verdim 9 unda kargoya verdiler
    11 inde singapurdan cıkıs
    16 sında türkiye ye giris.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 19 Ocak 2013; 23:25:12 >
  • Eğer ürün gümrüğe takılırsa süreç nasıl işliyor ? Ben mesela Derince / KOCAELİ'de oturuyorum. Gümrüğe takıldı diyelim ve ben nereye müraacaat edeceğim ? Gümrüğe takıldığına dair bana bir bilgilendirme geliyormu, mesela bir sms yada gümrükten aranıyormuyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

Eğer ürün gümrüğe takılırsa süreç nasıl işliyor ? Ben mesela Derince / KOCAELİ'de oturuyorum. Gümrüğe takıldı diyelim ve ben nereye müraacaat edeceğim ? Gümrüğe takıldığına dair bana bir bilgilendirme geliyormu, mesela bir sms yada gümrükten aranıyormuyum ?

bildiğim kadarıyla ihbar geliyor adresimize , gidiyoruz yazan adrese ve ordan %20 vergiyle alıyoruz.

--yazım hatası--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemerdem67 -- 4 Şubat 2013; 23:25:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan59

Pandawillden siparis verdim. 10gun oldu halen kargoya vericekler hic tavsiye etmiyorum,bide cabuk gelsin diye fazla paraverdim singapor post ucakla olani sectim yok ne kufur ediyorum pandawille bilemezsiniz.

sipariş vermeden önce stok sordun mu?
  • Sordum 1 tane var demişti.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.