Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.357
Cevap
6
Favori
137.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gw30 a göre panel olarak biraz geride tabi..
    ama 400 tl fark var teknosa da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitsayman

quote:

Orijinalden alıntı: mnbvc

quote:

Orijinalden alıntı: drbaris

quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

ben tv izlerken(sd ve film) thx modunu kullanıyorum , göze en hoş gelen bence thx , oyun zamanı zaten oyun modunda kullanıyorum

thx de hafif sararınsı gösteriyor dumanlı gibi ne ayar yaparsam yapim aysı sanki görüntü eski film gibi
    neyini seyrediyorsunuz anlamadım

yada benim panel bozuk

merhaba,

"renk balansı" ayarı "sıcak"'ta duruyorsa sarı hakimiyeti bu nedenle olabilir.
    onu bir de "normal" ve "serin" de deneyin.

Bu eco mode ne oluyor arkadaşlar.
    Açık olunca ekran daha karanlık oluyor.

ECO mode, adi ustunde ekonomi modu demek.
    Ben bir iki yil once Tchibo'dan bir enerhi olcer cihaz almistim. Bir suredir onunla sarfiyat inceliyorum.
    TX P42ST33 icin Eco mode acik iken 15-25 W seviyesinde daha dusuk enerji cekiyor.
    Ortalama sarfiyatim eco acik modda 115-130 W/hr arasinda seyrediyor. Degisimler, seyredilen tv ve filmlerin
    kendi aydinliklari ile ilgili olsa gerek.
    Bence ECO modu acik tutmak daha iyi. Hem burn-in riski azalir, hem de enerji tasarrufu.

eco modu tv.nin ışık senörünü devreye sokuyor. şöylki güngdüz ortamd ışık fazla olduğunda eco modu açıksa panelin aydınlatmasını otamatik olarak arttırıyor, gece eco modunu açarsanız ekran aydınlatmasını azaltıyor. eco modu ortamdaki ışıkla alakalı bi şey sonuç olarak ekonomiyle alakalı bir durum yok hatta eco modu açık ve ortamda ışık fazlaysa aydınlatma arttığı için elektrik tüketimi de artıyor...

• Bazı sitelerde TX-P42GW30 bazı sitelerde de TX-P42GW30E diye geçiyor modeller.Bu ikisi arasında fark varmı?

BİR DE BU FİYATA BU LİNKTEKİ TV Yİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE UYGUNMU?

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/plazma_tv/854/110011831/panasonic_42gw30_fhd_plazma_tv#TeknosaStoreInMap
  • merhaba arkadaşlar..

P42G20E sahibiyim.. masaüstü bilgisayarımı direk olarak baglamak için ne yapabilirim ? en iyi görüntüyü elde etmek için ?

sanırım hdmi girişim yok pcde...
  • mggumruk:
    Bazı sitelerde TX-P42GW30 bazı sitelerde de TX-P42GW30E diye geçiyor modeller.Bu ikisi arasında fark varmı?

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/plazma_tv/854/110011831/panasonic_42gw30_fhd_plazma_tv#TeknosaStoreInMap

Kaçırma derim :)

Teken:
    merhaba arkadaşlar..

P42G20E sahibiyim.. masaüstü bilgisayarımı direk olarak baglamak için ne yapabilirim ? en iyi görüntüyü elde etmek için ?

G20 deki girişleri bilmiyorum tv HD tv bu durumda hdmi olması gerekiyor iyi baktınızmı ?
    hdmi ekran kartı olan bir pc ile güzel netice alabilirsiniz bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: VirtualFrog

mggumruk:
    Bazı sitelerde TX-P42GW30 bazı sitelerde de TX-P42GW30E diye geçiyor modeller.Bu ikisi arasında fark varmı?

Kaçırma derim :)

Teken:
    merhaba arkadaşlar..

G20 deki girişleri bilmiyorum tv HD tv bu durumda hdmi olması gerekiyor iyi baktınızmı ?
    hdmi ekran kartı olan bir pc ile güzel netice alabilirsiniz bence..

bilgisayarında hdmi çıkışı yoksa dvi çıkışı olabilir.digital bağlamak için hdmi/dvi çevirici ile bağlarsın ama ses alamazsın. analog bağlamak için d-sub bağlantı yani bildiğin monitör kablosu ile bağlarsın.her ikisinde de ses alamazsın

• arkadaşlar panasonic tx-p42g20e suanda teknosada teşhir ürünü olarak 1089 lıra satısta, sizce mantıklımıdır,
    tv yi laptopa bağlayarak ekran niyetine kullanıcam, digitürk hd film paketlerinide izlemek için alıyorum, acele yorum alabilirsem sevinirim, birde forumlarda türkçe altyazı dil sorunundan bahsedilmiş ama sorun çözüldü mü bilemiyorum, bilgisi olan arkadaşlar yorum da bulunurlarsa seviniirim, saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: şafi

arkadaşlar panasonic tx-p42g20e suanda teknosada teşhir ürünü olarak 1089 lıra satısta, sizce mantıklımıdır,
    tv yi laptopa bağlayarak ekran niyetine kullanıcam, digitürk hd film paketlerinide izlemek için alıyorum, acele yorum alabilirsem sevinirim, birde forumlarda türkçe altyazı dil sorunundan bahsedilmiş ama sorun çözüldü mü bilemiyorum, bilgisi olan arkadaşlar yorum da bulunurlarsa seviniirim, saygılar

Rodaj iyi yapıldıysa fiyat makul gibi. Güvenip güvenmemek size kalmış.
  • Merhabalar,

Ürünü ben de teknosadan takip ediyorum şuanda. 1089 tl iyi bir fiyat. Fakat anlamadığım bir şey var; süremin kısıtlı olduğundan başlığın tamamını okuyamadım. Açıkçası kablolu tv kullanıyorum ve bu paneli alırsam muhtemelen d-smart veya digiturk e geçeceğim. Böyle bir geçişte bu ekran üzerindeki şifreli yayın için yapılan kart slotunu kullanabilecek miyim? Kısaca bu kart slotu sayesinde digiturk için gereken ve kart takılı olan alıcı kutudan kurtulacak mıyım? Yoksa başka bir şey için mi kullanılıyor bu? Cevaplarınızı bekliyorum..
  • Ev çatısında çanak var.
    Antenden direkt tv'ye kablo başlarsam tv kanallarını seyredebilir miyim?

Nasıl bir kablo olmalı.
    Yapmam gerken ayar var mı?
  • Ev çatısında çanak var.

Nasıl bir kablo olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvc

Ev çatısında çanak var.

Nasıl bir kablo olmalı.

Dahili uydu alıcılı tv lerde uydudan gelen kabloyu tv nin arkasındaki uygun yere takıyorsunuz..Tv ayarlarındanda uydu aramadanda aratmayı yapıyorsunuz..Ucuz kablo almayın çanak önceden ayarlı değilse bence uyducuya yaptırın frekansı bulmak zor iş elinizde ekstradan 37 ekran bir tv ve receiver yoksa tabiki..
  • Bende ses yapmaya başladı ? sesi komple kapatıyorum çok rahatsız eden bir ses var akşam çok rahatsız ediyor ?

birde Firmware update yapıyormusunuz yada şuanda kullandıgınız versiyon kaç?
    http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/fw/europe/down_eu6.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 8 Ağustos 2012; 22:24:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

Bende ses yapmaya başladı ? sesi komple kapatıyorum çok rahatsız eden bir ses var akşam çok rahatsız ediyor ?

birde Firmware update yapıyormusunuz yada şuanda kullandıgınız versiyon kaç?
    http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/fw/europe/down_eu6.html

Bende de o ses oluyordu. Arkalardan gelen elektrik sesi gibi birşeydi. (Beyaz renklerde sesin şiddeti artıyordu) Ben televizyonun eko modun dan olayı düzelttim . Eko modu nu açıp kapatıp deneme yaparsanız bir ihtimal çözebilirsiniz.

• gt20 e tvde usb hardiskten film izlerken dil seceneklerini ayarlayabiliyoırmuyuz ayarlanıyorsan nerden nasıl yapıyoruz.pcden izlerken türkce var tvden ingilizce dili ayarlayamadım bi türlü?tvden omuyorsa btt-770 bluray ev sinemadanda usb takılıp ses ayarlanabiliyorsa ordanda nasıl yapıldını bilen varsa cvplarsa sevinirim
  • Arkadaşlar ben modemi televizyona ethernet kablosu ile bağladım.
    Viere cast'a giriyorum ama buradan internet bağlantısı gerçekleşmediğinden örneğin youtube'dan film izleyemiyorum.

Sorun ne olabilir, başka bir ayar mı yapmalıyım?

Bir de firmware update yapmalımıyım ve nasıl yapabilirim? Televizyona ekstra özellik kazandırır mı? Face book'a filan girebilir miyim mesela?
  • Improvements
    Date/Version Description
    Sep. 15, 2011
    Ver. 2.515

1. VIERA CAST service has been upgraded to VIERA Connect.

Sep. 14, 2010
    Ver. 2.505

1. Capable of playing back 3-D video content stored on a SD card using Panasonic's Camcorder. (VT Series)
    2. Adds support for Skype Service in VieraCast. etc.

Mar 24, 2010
    Ver. 2.004

1. Improvement of SD Memory Card compatibility.

Bu viera cast ile viera connect arasındaki fark nedir?

Bir de viera remote diye bir program var. Android ve iphone ile televizyonu kontrol edebiliyorsunuz.

http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/vremote/android/support_models.html

http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/vremote/android/index.html

2010 model olduğu için bizim televizyon ile kullanılamıyor mu?

• Son olarak şunu sorayım.
    Sd card yerine usb bellek yada harici hdd ile firmware update yapabiliyor muyuz?

Bir de anladığım kadarı ile harici adaptör ile çalışan ve 160 gb'dan büyük harddiskleri bağlayıp kayıt yapabiliyoruz değil mi?
  • lumix tz30 kompak fotoğraf makinem var, avchd ve mp4 formatlarında video çekimi yapılabiliyor.
    avchd ve avchd lite formatlarını sd cardı tv ye bağladığımda izleyebiliyorum.
    mp4 ve avchd progressive formatlarında çektiğim videoları sd carddan izleyemiyorum. Bu formatları televizyon tanımıyor mu? Güncelleme ile çözüm yapılablir mi?
    Avchd için best for hd tv ibaresi var, dolayısıyla bu formatta ve en kalitelisi olan avchd proressive formatında izlemek için ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti77

Merhaba Arkadaşlar,

Panasonic tx-p42g20e Teknosa'dan aldım oldukça iyi bir fiyata fakat deneme şansım olmadı, forumda okuduğum kadarıyla usb üzerinden film açmadığı söyleniyor ama kullanım kılavuzunda 50 den 61 e kadar olan sayfalarda kullanımı ile ilgili bilgi veriyor. Panasonic resmi internet sitesinden kullanım kılavuzu indirilebilir. mpeg1 -mpeg2 ayrıca divx (avi) fileri çözer, divx filmlere alt yazı ekler (film ile alt yazı dosyası aynı adda olması koşulu ile) diyor. Hatta kutusunun üzerinde kocaman mkv yazıyor, açmayan arkadaşlar panasonic e danışsınlar bence.

Usb belleklerin kayıt ettirilmiş olması gerekir gibi bir ibare var kullanım kılavuzunda kayıt işlemi usb aygıtının formatlanması ile sonuçlanıyor, yani usb hdd yi görebilmesi için önce formatlaması gerekiyormuş. 160 gb ile 2 tb arasındaki usb hdd leri görebiliyormuş.

İlk 200 saat ile ilgili olarak kullanım kılavuzunda bir bilgi yok yani her hangi bir olumsuzluk olur ise garanti kapsamında yaparlar veya değiştiriler (artık Türkiye'de de yasalar var).

V serisi ile G serisi aynı paneli kullanıyor. V serisine daha fazla para ödemek mantıklı değil muhtemelen aynı görüntü kalitesi sunacaktır. (G13 Aşamalı Full-HD NeoPDP (Plazma Görüntüleme Paneli)).

Genel olarak özellikler sıralandığında tx-p42g20e televizyon oldukça başarılı bir televizyon, bu işlere daha fazla zaman ayıran arkadaşlardan aldığım bilgiye göre piyasadaki plazmalar arasında üst düzeyde bir televizyon. Ne yazık ki artık LED ve LCD tvlerinde ucuzlaması ile insanlar buralara yöneldiler plazma gibi görüntü veren başka bir yapı bulunmuyor.

Muhtemelen gelecekte bu tv ile yaşadığım deyimler, sorunlar vs. olduğunda sizlerle paylaşır ve ortak çözümlere gideriz.

İlk soru bu tv'ye uygun ucuz kablosuz lan adaptörü önerileriniz var mı? yoksa muhakkak panasonic DY-WL10E-K adaptörü almak mı lazım. Çok pahalı da...

dostum bu tv için soruna cevap alternatif bir wifi dongle bulabildin mi? yoksa DY-WL10E-K adaptörü almak mı lazım? herhangi başka bir adaptör denedin mi?

cevabın için şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.