Şimdi Ara

Panasonic TX-L42DT50E 3D LED TV hakkında yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Foruma yeni üye oldum..Çok faydalı bilgiler edindim burada..Hepinize çok teşekkür ederim. Cehaletimi bağışlayın ama izmir de gittiğim bir mağaza personeli Panasonic in TX-L42DT50E modelini tavsiye etti..Kıyasladığımda hakikaten çok iyi bir görüntü kalitesi var televizyonun..Yine izmir de bir mağazada 2700 tl peşin fiyat verdiler televizyon için..Ancak internette araştırdığımda bu model için çok fazla yorum ve inceleme bulamadım. Bu modeli bu fiyata tavsiye eder misiniz? Buradan bu modeli kullanan arkadaşlar yorum ve tavsiyelerini yazabilirler mi acaba?

    Birde bu televizyonu yaklaşık 2.5 - 3 m den seyredicem odam yaklaşık 14 m2 büyüklüğünde acaba 47 inç olanını alsam fazlamı büyük kaçar??



  • 46 dt 50 modelini bende teknosada inceledim yaklaşık 30 35 tv arasından direk o gözüme çarptı ve gerçekten çok kaliteli bir cihaz şuan aklımda sadece panasonic 46 dt 50 modeli var ayrıca 2 3 mt den 46 rahatsız edebilir 42 uygun bana göre ayrıca fiyatıda uygun bence hiç düşünme hemen al ve burada izlenimlerini bizimle paylaş
  • Evet görüntü olarak diğer modellerin arasında direkt olarak göze çarpıyor. Bu modeli kullananların yorumlarını alsaydık iyi olurdu aslında..Özellikle multimedya desteği ve dts ses konusunda biraz tereddütlerim var..Bu modelden önce Sony nin HX850 modelini çok beğendim. Ancak onunda multimedya desteği çok zayıf kaldı..
  • Arkadaşlar bugün Tx-42dt50 modelini hepsiburada.com dan 1999tl ye 6 taksit aldım, gelince yorumlarımı paylaşacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Voiceofthenight

    Arkadaşlar bugün Tx-42dt50 modelini hepsiburada.com dan 1999tl ye 6 taksit aldım, gelince yorumlarımı paylaşacağım.

    Öncelikle hayırlı olsun.Tv niz hakkında yorum yapabilirseniz sevinirim.Özellikle altyazı,dts,smart özellikleri hakkında.
    Güle güle kullanın.
  • Cihazın görüntüsü olsun izleme kalitesi harika önceki pana plazmadan çok üstün smart özelliklerini internet olmadığı için kullanmadım 2tb harddiskim sorunsuz çalıştı hiç takılmadan filmler valan izledim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.