Şimdi Ara

Panasonic TM700 Slow Motion Playback Mümkünmü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Panasonic TM700'lerde kendi LCD ekranında keydettiğimiz görüntüleri izlerken 1/2, 1/4 gibi oranlarda yavaşlatarak izlenebiliyormu ?

Teşekkürler.

• haa anladım..sen kameradan slow motion izlemek istiyorsun...TM700'ü bilemem ama görüntüleri aktardıktan sonra slow motion yapmak mümkün olabilir ancak benim bildiğim kadarıyla 60 kare ve üstü çekim modunda çekim yapılmış olması gerekiyor...

http://www.grafikerler.net/slow-motion-nasil-hangi-menu-yardimiyla-yaparim-t88505.html

üstte konu açmıştım günler önce..ancak sanırım yardım edilemeyecek...

kurgu ile ilgili yardım destek forumu çok az..hatta hiç yok gibi...
  • Evet çeşitli programlarla bilgisayar üzerinden slowmotion yapmak kolay fakat bu kamerayı daha çok bilgisayar ortamı olmayan bir ortamda (spor ortamı) anlık hataları izleyebilmek için alıyorum. Sony Sanyo birçok HD modelinde bu özellik mevcut. Umarımki Panasonic böyle bir eksiklik yapmamıştır.
  • bu panasonic tm700 e bi türlü ısınamadım. (ki alamadım) sanki bi kelime oyunu bi kandırmaca bişe var gibi geliyo? 3mos lens falan?
  • Hayır kandırmaca değil. Üzerinde 3 tane sensör mevcut. Red Green Blue renkleri ayrı ayrı kayıt yapan sensör. Bu sebeple 3Mos. Bende yaklaşık 2 aydır araştırıyordum. İl etapta sony 550 serisi düşünmüştüm ama inceleme ve örnek raw(ham) videolara bakınca kayıt sonucu olarak sony'den bir farkı olmadığını sadece gece çekimlerinde sony'den braz daha düşük bir performans verdiğini gördüm. Ben genellde gündüz çekimlerinde kullanıcağım için sorun teşkil etmiyor.Ayrıca 1080p 60fps progressive kayıt yaptığını da unutmamak lazım.
  • Harici bir program ile mümkün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

Harici bir program ile mümkün

Soruyu okuyup anladığından eminmisin ?
    Hadi onu okumadın alttaki yorumlarıda mı okumadın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.