Şimdi Ara

Panasonic’ten 3 Boyutlu 2010 Şovu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Panasonic''ten 3 Boyutlu

    2010 Şovu

     

     

     

    Panasonic, Almanya''nın Münih kentinde gerçekleşen Panasonic Convention 2010''da, VIERA plazma ve LCD televizyonlar, LUMIX fotoğraf makineleri, dijital kameralar, SD kartlar, ev ses&görüntü sistemleri, blu-ray oynatıcılar ve DVD kaydedicileri tanıttı. Etkinliğe, Panasonic''in uçtan uca 3D çözümlerini oluşturan Full HD 3D teknolojisi ürünler ve 3D teknolojisi damgasını vurdu. 

    Panasonic Convention girişinde sergilenen dünyanın en büyük, 152 inçlik, Full HD 3D plazma ekranı, Panasonic''in 3D dünyasındaki liderliğini gözler önüne seriyordu. İnanılmaz çözünürlükteki devasa ekran görenleri şaşkına çevirdi.  

    Yeni Full HD 3D özelliğine sahip VIERA Plazma HDV''ler ve dört dörtlük DMP-BDT300 Blu-ray 3D™ Disk oynatıcı, sinemalarda yaşanan 3D deneyimini evlere taşıyarak, görsel eğlencede çığır açıyor.

    Full HD 3 Boyutlu Plazma modelleri, kullanıcıların çeşitli internet içeriğine ulaşmasını hatta televizyonda Skype® bağlantısı kurabilmesini sağlayan VIERA CAST; Panasonic sahiplerinin VIERA Link uyumlu ses ve görüntü ürünlerini tek bir uzaktan kumandayla kontrol etmelerine olanak veren VIERA Link ve kullanıcıların kendi çektikleri görüntü ve HD filmleri kolayca izlemelerini ve bir SD kart üzerine kaydedilmiş müziği VIERA TV''leri üzerinde dinlemelerini sağlayan VIERA Image Viewer gibi zengin özelliklere sahip.

    Panasonic Convention''da en çok ilgi çeken ürünlerden biri olan yeni DMP-BDT300 3D Full HD Blu-ray disk oynatıcısı ise uyumlu ekranlara şaşırtıcı, canlı ve kuşatıcı Full HD 3D görüntüleri yansıtıyor. BDT300 standart Blu-ray Diskleri, DVD''leri ve CD''leri oynatabiliyor. DMP-BDT300, Panasonic''in özel UniPhier LSI çipli çığır açan teknolojilerini kullanarak oynatıcının 1920 x 1080 çözünürlükte bir Full HD 3 Boyutlu görüntü yaratmak için gereken çok sayıda görsel bilgiyi kusursuz bir şekilde işlemesine olanak veriyor.

    Yeni Full HD 3 Boyutlu Blu-ray oynatıcı VIERA Cast Internet link, BD Live, 7.1 kanal kayıpsız ses ve ayrıca Dolby® True HD ve DTS™ HD görüntü formatları dahil olmak üzere birçok özellik içeriyor.

    Panasonic Convention dikkat çeken diğer bir ürün ise dünyanın ilk profesyonel, tam entegre Full HD 3D kamerasıydı. Objektifi, kamera başlığı ve bir dual bellek kartı kaydedicisi tek ve hafif bir gövdeye entegre edilmiş olan kamera, ayrıca kullanılmasını kolaylaştıran stereoskopik ayar kontrollerine de sahip. İkiz objektifli 3 Boyutlu kameranın sağ ve sol Full HD görüntü akışları, diğer bant, optik disk, HDD veya başka mekanik tabanlı kayıt sistemlerine göre daha yüksek düzeyde güvenilirlik sağlaması için SD Bellek Kartları üzerine dosyalar olarak kaydedilebiliyor. 3 Boyutlu kamera; koşulların zorlu olduğu ortamlarda da çalışabiliyor; aşırı düşük veya yüksek hava sıcaklıklarına, darbeye ve titreşime dayanıklı... Yeni kamera, kaydedilmiş içeriğe anında ve rastgele erişimle hızlı, yüksek verimlilikte dosya tabanlı iş akışı; hem Mac hem PC tabanlı platformlara kolay bağlantı kurma imkanı ve daha yüksek kayıt kapasitesi sunuyor.

    Biri Full HD 3D serisi olmak üzere 5 plazma serisi ve 8 LCD serisinden oluşan Viera düz panel TV ürün grubu da Panasonic Convention 2010''da en çok dikkat çeken gruplardan biri oldu. Hepsi çevre dostu olan VT20, V20, D25, G20, S20 ve C20 serileri mükemmel görüntü kalitesi ile heyecan verici yepyeni bir deneyim sunuyor. 

    Panasonic, tasarımları ve kullanım kolaylığı ile kullanıcıların dikkatini çeken LUMIX dijital kamera ailesine yeni katılan modelleri de Panasonic Convention 2010''da görücüye çıktı. Yeni modeller DMC-FP1, DMC-FP2, DMC-FP3, DMC-FS10, DMC-FS11, DMC-F3, DMC-F2, DMC-FS30, DMC-FS33, DMC-FT2, DMC-FX66, DMC-TZ8, DMC-TZ10 ve DMC-ZX3 etkinlik kapsamında tanıtıldı. Fotoğraf çekimini herkes için kolay hale getiren Lumix fotoğraf makinelerinde hemen hemen tüm modellerin HD video kaydetme özelliği bulunuyor.

    Panasonic, Münih''te ayrıca, 35.7mm geniş açı objektifin yanı sıra 35 kat zoom yapabilen yeni Akıllı Zoom''u bulunan, yeni 1MOS HD kameralar HDC-SD60, HDC-TM60 ve HDC-HS60 tanıttı. Üç yeni Full-HD kamera HDC-SD700, HDC-TM700 ve HDC-HS700 da Panasonic Convention 2010''da ilgi çeken ürünlerin arasında yer aldı. Her üç kamera da 1080 progressive kayıt ve 12x Optik Zoomlu 35mm* geniş açı objektife sahip. Panasonic, ayrıca kompakt SD kamera SDR-S50''yi, 4 GB dahili hafızası olan SDR-T50''yi ve 80-GB dahili Sabit Disk Sürücüye (HDD) sahip SDR-H85''i de Münih''teki etkinlikte görücüye çıkardı.

    Panasonic Convention 2010''da ayrıca gerçek sinema surround ses ve görüntü kalitesine sahip yeni Blu-ray ev sinema sistemlerinin yanı sıra, Blu-ray kaydediciler de tanıtıldı.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.