Şimdi Ara

panasonic soundbar SC-HTB520

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ben kaplamayan kaliteli bir çözüm arıyorum panasonic plazma tv için.
    harman kardon, yamaha gibi soundbarlara baktım da uçuk fiyatlar.2000 tl lerde.
    panasonic panasonic SC-HTB520 soundbar gördüm.
    tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

Türkiyede nerde ve kaça satılıyor

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=711775&ttype=Details#pt

920 tl
  • Dün mediamark'ta harman kardon sb15 1.500 tl idi sanırım. Epeyce ovulen soundbar. Böyle bir alternatifte düşünülebilinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraptorx -- 28 Mayıs 2012; 22:06:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kanoute

ben kaplamayan kaliteli bir çözüm arıyorum panasonic plazma tv için.
    tavsiye eder misiniz?

Eğer ankaradaysaniz bahsettiginiz sound bar kentpark media Markt'ta var. Dinleyebilirsiniz.
    Ses konusunda birsey diyemem ama televizyonla entegre çalısmasından dolayı tercih edebilirsiniz.
    Tv'nin kumandası ile sesini açıp kapatabilirsiniz. Hatta Tv'yi kapattığınızda sound bar kapanır.
    Tabi bunları özelliklerine bakarak söylüyorum, bu bilgileri başka kaynaktan teyit etmeniz faydanıza olacaktır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

ben kaplamayan kaliteli bir çözüm arıyorum panasonic plazma tv için.
    tavsiye eder misiniz?

hocam merhaba, ben bu soundbar'ı kullanıyorum şu an. 5.1 almak istemediğim için çok fazla yer kaplamayacak olan soundbar çözümünü seçtim. oldukça şık ve tv altında güzel duran bir cihaz, birkaç tane de olumlu testini okuduğum için gözü kapalı aldım. benim çok büyük bir beklentim yoktu soundbar'dan o yüzden oldukça memnunum, filmlerde sesler vs gayet net, sub'ı da benim için yeterli seviyede. sub'ın wireless olması çok güzel bir ayrıntı benim için.

merak ettiğin bir ayrıntı varsa, elimden geldiğince açıklamaya çalışırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony 50X81J ve Philips 50PUS8506
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben gittim, Boston Acoustics TVEEE model 25'i aldım. Şu ana kadar çok iyi gözüküyor. Biraz daha kullanayım, kısa bir inceleme yazısı yazabilirim :)

Orijinalden alıntı: theraptorx

Ben gittim, Boston Acoustics TVEEE model 25'i aldım. Şu ana kadar çok iyi gözüküyor. Biraz daha kullanayım, kısa bir inceleme yazısı yazabilirim :)

Hayırlı olsun :-
    Kac tl ? Tvee 30 u mu alsam ben de :-)
    Muzik performansı nasıl ?

• Teşekkür ederim. Liste fiyatından biraz indirim aldım. Firmadan çok memnun kaldım. Satın alma tercihini bana bıraktılar. Bende aldım ve eve gelip kurdum. Su an soundbar Tv'nin üstünde, subwoofer'da altında kimsenin göremeyeceği yerde. Ses olarak beklediğimden çok iyi çıktı. Özellikle müzik performansı. Su an eksik gördüğüm tek eksik optik ya da HDMİ girişinin olması. Onun dısında canavar:)

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.