Şimdi Ara

PANASONİC SDR H20 HARD DİSK KAMERA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.shop-mar.com/store/ProductDetails.aspx?productId=37144 arkadaşlar ürün linkteki magazada 690 ytl nasıl fiyatı uygunmu ve güvenilir bir magazamıdır.PANASONIC SDR H20 HARD DİSK VİDEO KAMERA + ÇANTA HEDİYE (TÜRKÇE MENÜ) Detay Bilgisi
    --------------------------------------------------------------------------------

Marka : Panasonic

Model : SDR-H20 SD/HDD Dijital Video Kamera

Menşei : Orijinal JAPON

Garanti : 2 YIL

Genel Özellikleri

* 30 GB Hardisk

* 27 Saate Kadar Kayıt Yapabilme

* Optik Görüntü Sabitleyici (O.I.S)

* SD/SDHC Karta Kayıt Yapabilme

* 512 MB SD Kart Ürün İle Birlikte Hediye Olarak Gelmektedir.

* Türkçe Menü

* 32x Optik Zum

* 1000x Dijital Zum

* Dolby Digital Ses Kaydı

* VGA Fotoğraf Çekimi

* Renkli Gece Görüş Sistemi

* 2.7" Geniş LCD Ekran

* Düşme ve Sarsılmalara Karşı Anti-Şok Kalkanı

• Fiyat iyi performansını bilemiuorum kullananlardan dinlemek lazım.
  • Panasonic Kamerada 15 Mart ta inanılmaz bir kampanya yapacaklarmış, sitelerinde öyle yazıyor bence bekleyin.
  • bence fiyat cok iyi ...kampanyada bundan daha düşüge verilme ihtimali az sanırım ...
  • Panasonic çok eski yıllardan beri bildiğim bir markadır. Gayet de güvenirim. nherhangi bir ürününün sorun yaratacağını zannetmiyorum açıkçası. Ama bu konuda Sony bir fenomen konumunda.
  • panasonic dvd kamera kullanıyordum görüntü kalitesi çok iyi değil
    fotoğraf makinası seviyesinde diyebilirim...
    hddliler nasıl bilmiyorum ama iyi olduğunu sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samsung-İstanbul -- 7 Nisan 2008; 17:27:51 >
  • SDR-H20 kameranın normal crt televizyon performansı gayet iyi, görüntü tatminkar açık havada, kapalı ortam çekimleri çok iyi sayılmaz. LCD TV'de izlemek istersen yetersiz kalabiliyor. Yalnız dezavantajı kamera ışığı yok. Ama çokta kötü değil hani öyle için kararmasın ben bunları söylediğim için. Fiyat gayet makul seviyede. 30 GB hardisk oldukça iyi. Yalnız yedek pil gerekli bence pil ömrü az. Ama almak için acele etmemek ve biraz daha beklemek bence de mantıklı!!!

Panasonic'ten daha iyi kameralar var. Ben tercih etmem kullanan birisi olarak!!! Sonuçta vereceğin para harddiskli kamera için uygun olsa bile, yine de az para değil. Benim Casio Z60 fotoğraf makinesinin video çekimi (kusura bakmasın panasonic) katlıyor kalite olarak.....

Tercih yine senin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 7 Nisan 2008; 18:56:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu cihazın kayıt çözünürlülüğü ve kare sayısı hakkında bilgi göremedim bu devantaj yaratacak bir durummudur ki verilmemiş acaba.
  • İki çözünürlük seçeneği var 640x480 ve 640x360.
    fps olarak bilgi veremesemde, şu şekilde bir bilgi mevcuttur. Açıklamasını artık bilen arkadaşlar yaparlar.
    Recording modes: XP (10Mbps/VBR), SP (5Mbps/VBR), LP (2.5Mbps/VBR)

quote:

Orjinalden alıntı: mmengi

Bu cihazın kayıt çözünürlülüğü ve kare sayısı hakkında bilgi göremedim bu devantaj yaratacak bir durummudur ki verilmemiş acaba.
  • muhtemelen 800.000 pixeldir çözünürlük, bence iyi bir kamera için 1 mega pixel hatta 3.2 mega pixel bir kamera lazım. bu arada çekilen görüntülerin LCD yada plazmada izleneceğini varsayarak söylüyorum bunu tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalekale -- 7 Nisan 2008; 21:39:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.