Şimdi Ara

PANASONIC Projeksiyonları - ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
682
Cevap
16
Favori
37.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: max-well

Serdar hocam pana at6000 için oldukça makul fiyat. Güzel ürün güzel fiyat. Bütçesi müsait olan arkadaşlar mutlaka değerlendirecektir ...
    Bu arada at 6000 alacak arkadaşları bi konuda uyarmak isterim. İki hafta önce yeni gelen at6000 ler den alan forumdan bi arkadaş cihazının ayarlarını yapmam için bana getirdi. Cihazda beyaz ışıkta parlama ve harelenme biçiminde bi sorun vardı. Bu durum beyaz renkli alt yazılar dahil koyu zemindeki parlak nesnelerin etrafında beyaz ışık saçılması ve harelenme gözlemledim. İlk kullanım saatlerinde pek belli olmamakla beraber kullanım saati artıkça oldukça izlenmez yapıda görüntü oluşuyor cihazda. Bu durum ithalatçı firma tarafından da tespit edilince cihaz değişti. Yeni verilen cihazda da aynı durum var. Şuan için cihazı alan arkadaş ithalatçı firmanın geri dönmesini beklemede ... Teknik servis değerlendirme yapıyor mutlaka.
    Markaya güven konusunda asla sorun olmamasına rağmen belki teknik açıdan sorunlu bir kaç cihaz Türkiye ye gelmiş olabilir. Bu nedenle gelişmeyi bekleme de fayda var ... Saygılarımla ...

PANASONIC Projeksiyonları - ANA KONU PANASONIC Projeksiyonları - ANA KONU PANASONIC Projeksiyonları - ANA KONU

Sinan hocam iki günlük alet.. Aynı sorun benimde başıma geldi..Bugün görüşücem aktivizyon ile..Bakalım nasıl bir çözüm gelişecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  PANASONIC Projeksiyonları - ANA KONU

• Birde böyle garip mavi uzantılar,boz boz siyah tonlar vs.. PANASONIC Projeksiyonları - ANA KONU PANASONIC Projeksiyonları - ANA KONU
     PANASONIC Projeksiyonları - ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babiş62 -- 29 Nisan 2015; 7:06:06 >

• üstad harbi kötü görüntü bunlar yahuuuu
    sinan abinin bahsettiği sorun sende de çıktı demek.
    kimbilir daha bu forum dışında kaç kişide böyle sorunlar çıktı ve eminim büyük kısmı farkında bile değildir belkide.
    bu AT6000 lerdeki kampanya ile ortaya çıkan bir sorun mu acaba? sanki ikisi eş zamanda ortaya çıktı.
    Pana kampanyalı ürünleri çin de merdiven altı ürettirdi ve bizim gibi "gelişmekte olan" ülke piyasalarına uygun fiyatlı olarak dürdü acaba diye de düşünmeden edemiyor insan hani
    geçmiş olsun, umarım değişiklik ya da para iadesini sorunsuzca halledersiniz.

• DLP nin Gözünü seviyim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aticus3 kullanıcısına yanıt
    Atilla kardeşim sağolasın.E olacak o kadar gül-diken ilişkisi..Şans işte..Aktivizyon durum bildirgesi sonucu sağolsun Cihan bey hemen yenisini gönderidi.Yarın bir gelsin onada bakalım artık hayırlısı.

• Geçmiş olsun. Bende at6000'i şubat'da aldım. Evde tadilat devam ettiği için rica etmiştim Cihan Bey'e o da sağolsun deposunda tuttu ürünü. Mart 15'de daha fazla mahcup olmamak adına ürünü teslim aldım. Aylardan Mayısa girdik giricez tadilat hala devam ediyor. Cihazda kutusunda hiç açılmadan öylece duruyor. Bu gidişle açılmadan taksitini ve garantisini bitiren ilk insan olarak kayıtlara geçicem. İnşallah sizinki gibi bir süprizle karşılaşmam.

• Elektronik şans işidir... kutudan çıkartırsın bir sürprizle karşılaşman olasıdır,önemli olan markanın yada satıcının bunu telafi etmesi.Buda olması gerektiği gibi yapılmış zaten.

Alan arkadaşlara cihazları hayırlı olsun. Sayımız artıyor
  • Yeni gelen Pana-at6000..
    Gayet olumlu,gayet başarılı
    İlk gelen cihazın beyaz harelenmeleri vs.gibi sorunları ve parametrelerle uğraşıcam derken film izleyememiştim.2d ve 3d de bu kadar sağlıklı,bu kadar resimin içine alan ve devasa kontrast seçenekleri sunan bir proj görmedim. Hele frame cration modlarına bayıldım.Nasıl bir işleme,nasıl akışkanlık,nasıl bir boyutlandırma?
    Daha önce sony ve optoma orta segment projlar kullandım.Bence iyi bir upgrade oldu.(Üstelik bugünlerdeki fiat scalasında)Aktivizyon Cihan kardeşimin anında ilgi ve samimiyetine çok teşekkürler ediyorum.
    Bu arada telefonla irtibatlı Maxwell-Sinan bey,Astramastra-Serdar bey,Teknika-Tufan bey,Nuri Baras bey dostlarımızında,diger forumdaşlarında ilgi,öneri ve alakalarına teşekkürler ederim.Sağolun canlar. PANASONIC Projeksiyonları - ANA KONU
    Ve yerini aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babiş62 -- 1 Mayıs 2015; 6:04:07 >

• Sağlıklı beyazlar,kontrast ve film kareleri..(Oh bee)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babiş62 -- 1 Mayıs 2015; 5:58:06 >

• Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler HI-DEF-MAN Altuğ bey kardeşim.

• Hayirli olsun abicim

• babiş62 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun .
    Yeni bir nokta atışı.
    Hoşgeldiniz..

• babiş62 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun sayin babis62 , keyifli seyirler.

• Sevgili Nuri Baras,rgokdemir,muratthy dostlar çok teşekkürler..Daha iyileri sizlere,herkese nasip olsun inşaallah.

• Güle güle kullan Babiiiş.
  • teknika kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler dostum.Sanada hayırlı olsun Epson'un..
    Çok fena gaz yedik..Ama deydi haaa

• Kim verdi sana bu gazı yahuu?
  • Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.