Şimdi Ara

PANASONİC KX-TG2344 TELESEKRETERLİ TELSİZ TELEFON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikadan almış olduğum KX-TG2344 model telesekreterli telsiz telefonu satıyorum..

Aklınıza ilk başta gelebilecek tüm özellikler mevcuttur..

Telesekreter mesajı koyabilir, size gelen mesajları evin dışından dinleyebilirsiniz.. İş ve ev telefonu için birebir..

Ana ünite ve şarj ünitesi mevcuttur.. 2 telefonlu settir yalnız telefonlardan biri sorunlu, aniden gidiyor, ben kullanmıyorum.. diğeri ise sapasağlamdır.. o yuzden tek telefona göre fiyat veriyorum..ama iki telefonu da göndereceğim yine de, en kötü ihtimal pilini yedek pil yaparsınız, veya basit birşeyse yaptırırsınız..

Telefondaki makine konuşmaları ingilizcedir(mesaj geldi, mesaj silindi, vs).. Tabiki bu kaydı Türkçe yapmanıza engel değil..

Adaptör çeviricisini de göndereceğim.. Pilleri ise iyi durumdadır, ölü durumda değildir.. Uzun süre götürmektedir.. Ama iyi bir ev telefonu kullanıcısı olmadığımdan kesin bir bilgim yok..

Çok şık bir görünümü vardır..

Bu fiyatın yakınından geçen panasonic telesekreterli telefon bulamazsınız diye düşünüyorum.. işinizi fazlasıyla rahat rahat görecektir..

İstediğim fiyat 60 liradır...

Ankaradan elden teslim mümkündür (Balgat ve civarı)

Cihaz linki:

http://service.us.panasonic.com/OPERMANPDF/KXTG2344.PDF

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 3 Nisan 2012; 16:03:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.