Şimdi Ara

PANASONİC KLİMA ALACAĞIM. SİZCE NASIL? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
28.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu panasonic neden kondenserleri yarım getiriyor acaba bu gidişle satmamayı düşünüyor galiba klimalarını.

-15 olayı bitti gibi ama kondenserleri gene yana dönmüyor öyle bırakılmış yanları kapatılmış 3 parmak yukarı dogru büyütülmüş.

dış ünite fan motoru çinli mal malezyalı nasıl oluyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: orphanage

bu panasonic neden kondenserleri yarım getiriyor acaba bu gidişle satmamayı düşünüyor galiba klimalarını.

-15 olayı bitti gibi ama kondenserleri gene yana dönmüyor öyle bırakılmış yanları kapatılmış 3 parmak yukarı dogru büyütülmüş.

dış ünite fan motoru çinli mal malezyalı nasıl oluyorsa bunu tam anlmadım .
  • - Nesini anlamadın ki.
    - Panasonic klima malezya malı ama içindeki parçalar madeın chına.
    - Yani bu gidişle panasonic sanırım ülkemizde saymayı klima satmayı düşünmüyor gibi, tamam parçalar çinli olabilir ama yarım kondenser nedir Allah aşkına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antısekurıt

quote:

Orijinalden alıntı: orphanage

bu panasonic neden kondenserleri yarım getiriyor acaba bu gidişle satmamayı düşünüyor galiba klimalarını.

dış ünite fan motoru çinli mal malezyalı nasıl oluyorsa bunu tam anlmadım .

P dediler -15 dedilerde hani nerede bu 12-15 PKE lerin yandaki kondanseri.Birde neden 9,18 ler farlı dış ünitede ,12-15 çinli ile aynı dış ünite.Çin dolaylarından gelip ,maezyadan geçip,İtalya üzerinden Türkiye ye gelmişler galiba...

• Çinde kendi fabrikası olduğuna göre bu gayet normal,ekonominin her firmayı yönelltiği durum bu. Önemli olan artık iyi ürün gelmesi,PKE serilerini montajını yapıp çalıştırdınızmı bilmiyorum ama ürün gerçekten güzel.İç ünite flap,iç ünite ses,dış ünite ses gerçekten olması gerektiği gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

- Nesini anlamadın ki.
    - Yani bu gidişle panasonic sanırım ülkemizde saymayı klima satmayı düşünmüyor gibi, tamam parçalar çinli olabilir ama yarım kondenser nedir Allah aşkına.

Yahu her malezya yazanın içi malezyamı.Aç sen mitsubishi electric,mitsubishi heavy,daıkın,toshiba vs.vs onların içinde3de çin parça mevcut bunda birşey yokki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

- Nesini anlamadın ki.

Yahu her malezya yazanın içi malezyamı.Aç sen mitsubishi electric,mitsubishi heavy,daıkın,toshiba vs.vs onların içinde3de çin parça mevcut bunda birşey yokki.

Mesajımda çinli parçaya bir şey demedim ki benim klimam komple çinde üretim yarım kondenseri sordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çinde kendi fabrikası olduğuna göre bu gayet normal,ekonominin her firmayı yönelltiği durum bu. Önemli olan artık iyi ürün gelmesi,PKE serilerini montajını yapıp çalıştırdınızmı bilmiyorum ama ürün gerçekten güzel.İç ünite flap,iç ünite ses,dış ünite ses gerçekten olması gerektiği gibi.

Artık iyi ürün geliyor ne demek, eskiden kötü ürün mü geliyordu.

• quote:

Çinde kendi fabrikası olduğuna göre bu gayet normal,ekonominin her firmayı yönelltiği durum bu. Önemli olan artık iyi ürün gelmesi,PKE serilerini montajını yapıp çalıştırdınızmı bilmiyorum ama ürün gerçekten güzel.İç ünite flap,iç ünite ses,dış ünite ses gerçekten olması gerektiği gibi.

Anti kardesim oncelikle bu dis unite cinli uretim oldugu besbelli ve yan tarfida yok..yani kondenserden calmislar. Dis unete neredeyse bir cok inv. Da sessiz zaten. Ic unite konusuna gelince evet flabin ufleme yonunu duzeltmisler ,ama firinci kuregi gibi masallah. Benim fikrimi sorarsan ic unite cok kaba.. Kalitesini kistaslamazsak pan. Cinli daha kibar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Anti kardesim oncelikle bu dis unite cinli uretim oldugu besbelli ve yan tarfida yok..yani kondenserden calmislar. Dis unete neredeyse bir cok inv. Da sessiz zaten. Ic unite konusuna gelince evet flabin ufleme yonunu duzeltmisler ,ama firinci kuregi gibi masallah. Benim fikrimi sorarsan ic unite cok kaba.. Kalitesini kistaslamazsak pan. Cinli daha kibar.

Hocam kürek işine katılıyorum,ama kapanınca bence çok tatlı duruyor hiç boşluk kalmıyor.Bu arada soğutmada çalışıp kapatınca ürün kendisi evap kurutma işlemine geçiyor.

• Merhaba bende 12000 lik panasonic etherea modeli aldım 16 derece sogukda çalıştırdım ağız sıcaklığı 15 derece altına düşmüyor gaz basıncını servis gelip kontrol etti 9 bar normal dedi borular montaj sırasında vakumlandi servis takarken klimayı yanlarindaydim klimayı alali 5 ay oldu hiç memnun degilim odayı 25 derece altına hiç dusuremedi 16 derececede çalıştırmama rağmen klima değişimi için uğraşıyorum suanda sakin panasonic klimalara bulasmayin paranizla rezil olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: idol35

Merhaba bende 12000 lik panasonic etherea modeli aldım 16 derece sogukda çalıştırdım ağız sıcaklığı 15 derece altına düşmüyor gaz basıncını servis gelip kontrol etti 9 bar normal dedi borular montaj sırasında vakumlandi servis takarken klimayı yanlarindaydim klimayı alali 5 ay oldu hiç memnun degilim odayı 25 derece altına hiç dusuremedi 16 derececede çalıştırmama rağmen klima değişimi için uğraşıyorum suanda sakin panasonic klimalara bulasmayin paranizla rezil olursunuz

Odanızın ölçüsü ve ısı kaybı nedir.
  • idol35 İ kullanıcısına yanıt
    mrb bende aynı model 12 lik bir pabasonic klima aldım servis eve geldi arifeden bir gün önce kurdu ve gitti 10 dakika sonra klima durdu tekrar çalıştırdım bir dakika sonra tekrar durdu servisi aradım yolda yakaldım onları anlattım durumu bir iki deneme yapıldı ve klimanın değişmesi gerektiği söylendi benim aldığım 2011 kasa klimalarlardandı ve uygun almıştım ama aldığım yerde aynısı yokmuş bende bayram var hastam var yapılmasını istiyorum dedim bayram sonrası ben ne yapıyım klimayı dedim ve bana 2014 model aldığımdan daha pahalı son model klimayı getirip taktılar hiç bir fark ödemedim ve serviste çok yardımcı oldu istanbulu arayıp durumu bildirdiler ve aynı gün tekrar yeni klimamı taktılar bayramı serin geçirdim
  • Arkadaşlar bu yaz başında 18000 btu luk Eteria modelini 3500 TL ye aldım. İyonizeri, sensörleri vs kağıt üzerinde fiyatı benzerlerine göre uygun geldi doğrusu. Fakat klima kesinlikle bir evde çalışırken görülerek alınması gereken birşey. Aslında sorunsuz çalışıyor ama iki ayrı yerde toshiba ve Auer marka klima gördüm bu arada. Hadi toshiba zaten bilinen ve pahalıca bir model. Yani sessiz ve iyi çalışması beklenen bişey. Ama auer beni çok şaşırttı. 24000 lik olmasına rağmen sesi bizim panasonicden daha az sanki. Şekli şemali de iyi. Tek derdi benim gördüğümün invertorlü olmaması. Belki olanı da vardır. Bazen fiyatı uygun markalarda da iyi mallar çıkabiliyor. Sağlamlığı uzun vadade anlaşılacak birşey tabiiki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakibalikroka

Arkadaşlar bu yaz başında 18000 btu luk Eteria modelini 3500 TL ye aldım. İyonizeri, sensörleri vs kağıt üzerinde fiyatı benzerlerine göre uygun geldi doğrusu. Fakat klima kesinlikle bir evde çalışırken görülerek alınması gereken birşey. Aslında sorunsuz çalışıyor ama iki ayrı yerde toshiba ve Auer marka klima gördüm bu arada. Hadi toshiba zaten bilinen ve pahalıca bir model. Yani sessiz ve iyi çalışması beklenen bişey. Ama auer beni çok şaşırttı. 24000 lik olmasına rağmen sesi bizim panasonicden daha az sanki. Şekli şemali de iyi. Tek derdi benim gördüğümün invertorlü olmaması. Belki olanı da vardır. Bazen fiyatı uygun markalarda da iyi mallar çıkabiliyor. Sağlamlığı uzun vadade anlaşılacak birşey tabiiki...

ınvertorlü ne ya Allah için, iki kelime yazamıyorsunuz size panasonic fazla bile.

auer ile panasonic kıyaslıyor acırım.

Bence üniversite şartı getirlmeli kalite mal almak isteyenlere.

• rakibalikroka kullanıcısına yanıt
    kardeş senin o beğenmediğin hayret ettiğin mal daıkın klimanın sahibi gree üretimi markadır çoğu klimadan iyi cihazdır
  • Arkadaşlar Gree Klima ayrı, Daıkın apayrı firmalar burada karışıklık olmasın.

• Mat35 kullanıcısına yanıt
    aynı klimadır demedikki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

aynı klimadır demedikki

Ahmet selam.Gree güzel makine üretiyor tamam.Daikin içinde klima üretiyor,oda tamam. Daikin la ortaklığıda var ,oda tamam.
    Ama Daikin ın sahibi Gree değil.Gree markalı split klimaları Türkiye ye ithalatını yapan ve servis desteğini veren şu an Daikin Türkiye.

İş karışık,sende karıştırdın galiba.

• Daıkının sahibi gree değildir buna dikkat edelim.
    Herkes herşeyde uzman olmaya başladı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.