Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Panasonic FZ28 Ultrazoom SLR-Like Camera Satın Al 30 Kasım 2012 11:07 1 1 Panasonic FZ28 Ultrazoom SLR-Like Camera Panasonic DMC-FZ28 Başlıca Özellikleri Leica Lens 10 Megapixel 18X Optik Zoom (5Megapixel çözünürlükte 25.7X Optik Zoom) 27mm Geniş Açı HD (720p) Video Kaydı Saniyede 2.5 kare çekim hızı RAW formatında çekim 118x75x89 mm boyut 417gr ağırlık 60 saniyeye kadar pozlama Ürünün durumu: Ürünü İngiltere’den almıştım. Kutusu mevcuttur ve tüm kutudan çıkanlar (kablo, sarj cihazı, parasoley, CD, vs.)tamdır. Kutusu ile gönderilecektir. Menüsü İNGİLİZCE’dir. Ekstradan - yedek pil - Kingston 4GB High Capacity SD Hafıza kartı - Fujiyama 46mm UV lens - EXiM ekran koruyucu film verilecektir. Alındığı günden bu yana 46mm UV lens ile kullanıldığından, ve ekranında ekran koruyucu film olduğundan Lensi ve ekranı çiziksizdir. Bunları sökerseniz makinenin lensi ve ekranı ilk alındığı gündeki temizliktedir. Kasasında kırık ve çizik yoktur. Lensi koruyan metal silindirin dışında bir iki aşınma vardır. Fotoğrafda göstermeye çalıştım. Bir de boyun askısında aşınmalar vardır. Bunun dışında kozmetik bir kusuru yoktur. Fotoğrafları donanım habere yükleyemedim sanalpazar sitesinden bakabilirsiniz ==> Link Fiyat : 330 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sony NEX için FD adaptör