Şimdi Ara

Panasonic Copy CD/DVD Okumuyo YArdım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Panasonic kampanyasından aldığım home theatre sistemindeki dvd player sadece orjinal cd/dvd okuyo.Acaba bu playerda Pc den çektiğim dvd/cd leri okutmam için ne yapmam lazım?

Hatta playerda bölge sorunu bile var.Orjinal dvd taktım oynatmadı.sadece 1-2-3 kodlu bölge dvd leri okuyomuş

• yardımcı olucak yokmu
  • Sn. metintekin,
    Eğer ingilizce kaynakları sorunsuz izleyebiliyorsanız cihazınız için bölge kilidi çözümleri konusundawww.videohelp.com sitesine bakabilirsiniz.
    Benzer şekilde cihazda orjinal olmayan dvd/cd leri okutabilmek için ise aşağıdaki linke ve genel olarak bu başlığa bakabilirsiniz.
    http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=368649
    Selamlar,

Düzeltme: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkp -- 7 Nisan 2008; 13:59:58 >

• aynı sorun benım abımde ve arkadasımdada var eger dvdli muzık setıyse yapıcak bısey yok eger sinema sistemindeki dvdyse onda bız dms nın DVD - sini kullanıyoruz sorun çıkarmıyor
  • Sn. metintekin,

Panasonic DVD+ formatını desteklemiyor. DVD- formatını kullanmanızı öneririm.

Yurtdışı forumlarda benzer sorunlara karşı boş DVD markası olarak ise özellikle Taiyo Yuden firmasının ürettiği veya örnegin TDK, Maxell, Memorex, Verbatim gibi kaliteli markaların kullanılmasını öneriyorlar.
    Selamlar,
  • yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim ama verdiğiniz İngilizce kaynaktan bişi anlamadım.

Bendeki cihaz SC-PM08 home theatre sistemi ve bunun dvd playerı var ama kopya cd ve dvd oynatamıyor...

Türkçe kaynak olarak yardımcı olabilecekseniz sevinirim.

@mkp

dediğiniz marka +dvd kullanırsam okurmu acaba?
  • - kullanırsan daha ıyı okuyor bız dms kullanıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sn. metintekin,
    kusur bakmayın ilk mesaj biraz havada kalmış. Lütfen cihazınızda kullanılmış olan DVD/CD ler için aşağıdaki linke bir bakınız:
    http://www.videohelp.com/dvdplayers/panasonic-sc-pm08/1019
    Bu sitede soldaki seçeneklerden Lists altında DVD Hacks diye bir bölüm var. Burayı seçtikten sonra cihazınızın region free olabilmesi için hazır bir bilgi var olup olmadığını anlamak için
    Search DVD Player: penceresine model numarasını yazmanız gerekiyor.
    Ben baktım bu sitede sizin cihazınızın bölge kodunu kaldırack bir hack yok, maalesef.

Aşağıdaki sitede ise bir hack var. CD formatında ve fiyatı 14.99 Sterlin ancak macrovision veya benzeri kopya koruma önlemlerini aşmayabilir deniyor. İşe yarar mı? Bir yorum yapamıyorum.
    http://www.dvdcodes.net/prods/panasonic/pan1-29.php

Aşağıdaki bağlantıda ise benzer modeller için verilen çözümleri denemeyi öneriyor. Son olarak ise eğer ilgili adreste yazılım şeklinde bir çözüm bulamazsanız Panasonic, Sony ve hatta Pioneer modelleri için ticari satıcılar tarafından geliştirilmiş olan donanım modifikasyonları işinize yarayabilir diyor.
    http://forum.rpc1.org/viewtopic.php?t=31611&view=previous&sid=698dbfeeeb0a338d4d20d90a2971f1ff
    "Yes, there you could find more useful info about STB etc. Even if there is no "HACK" available for your specific model - it could be available for a similar model and you could try such a "remote-hack".
    Sometimes it works, luckily.

For brands like Panasonic, Sony or even Pioneer are mostly no "secret" codes available to defeat regioncodes etc., only hardware modifications which are sold by commercial dealers."

Selamlar,

• @mkp

yardımlar için sağol....

yarın verbatim CD-Rw ve Dms dvd+rw deniycem bakalım nolucak...çalışmazsa dvd-rw alıcam sitede belirtilen markalardan

sonucu burdan yazarım yine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.