Şimdi Ara

Panasonic 15.000 çalışanının işine son veriyor ve 27 tesisini kapatıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • işten çıkarılanlar zaten bilinen şeyler.
    işten çıkarılmayanlar da zaten sürekli işten çıkarılma stresi altında ve bu insanların ya çalışma koşulları günden güne kötüleştiriliyor, ya da demoralize oluyorlar. Yani, çıkarılmıştan beter oluyorlar.
    Bir de bakıyorsunuz Devletin istatistik kurumu da bizde hep yanlış bilgiler yayınlıyor.
    Barack Obama nın şu günlerde yapmaya çalıştığı tek şey işsizlik oranını %8 de tutmak.
    Oysa, bizde devletin kurumu bu oranı resmi olarak %10,8 açıklıyor. ( kurumun güvenilir rakamları ile !!! )
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nirvanha

    Bunların topu kapitalist(küfür etmiyorum ..... anlayın işte kapitalist bunlar)Kazınınca iyi , ama az bi kardan zarar ettilermi babalarını tanımazlar, (oysaki o işçilerin parasına , birgünde bankalardan aldıkları faiz parası bile yeter )bende bir otomobil fabrikayı harikasında çalışıyor-um mu ne ? şu an zorunlu izindeyim , zaten ordan biliyorum.Gece gündüz eşşekler gibi çalış , sonra hani vefa ? hani işgüvencesi? , hani para ?,işçisine para vermeyen nasıl bir zihniyettir ki anlayamam , siz para vermeyin onlar para vermesin , biz para vermeyelim , peki ürettiğiniz malı kime satacaksınız , marslılara mı?ondan sonra patlarsınız işte böyle.....Allah daha beter etsin , ama şunuda buraya yazayım bu kapitalizmin(sosyalizmin çöktüğü gibi)sonunun başlangıcıdır.İnsanlık inim inim inliyor onca senedir ,üstadın dediği gibi ; Dünya Yeni Bir Osmanlıya Muhtaç.Bizlerde özümüze dönmeye.......Allahım bizi kazananlardan eyle yarabbim.Amin!

    +02

    zengini daha zengin yapan ve paylaşımcılıkdan çok benmerkezci bencillik içinde bir yaşamı seçen,altta kalanın canı çıksın diyen bir zihniyet, o kadar kötü başka bi haberde ingilterede devletten 20 milyar pount yardım alan bir banka çalışanlarına 1 milyar pount temettü dağıtmaya karar vermiş.eh bu temttüden en büyük payı kim alcak banka üst yöneticileri tabiki,adamlarda ki zihniyet bu işte.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.