Şimdi Ara

pamukova tren kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okadar bağırdılar çağırdılar makinisti suçladılar suçlu TCDD çıktı
    http://www.ntvmsnbc.com/news/285145.asp?cp1=1

• Arkadaşım... Bu Raylar O Kadar Yüksek Hızı Kaldırabilecek Raylar DEĞİLDİR... Böyle Olacağı Birçok Kişi Tarafından Biliniyordu...
  • bende aynı şeyleri düşünüyorum TCDD yetkilileri makinisti suçlayıp duruyorlardı ben ondan bahsediyorum en sonun da tcdd suçlu çıktı
  • Büyük Şerefsizlik... Yorumsuz... Allah Belalarını Versin!!!
  • Raylardan olduğu belli kardeşim.Kaç yıldır hiç değişmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yLn

Büyük Şerefsizlik... Yorumsuz... Allah Belalarını Versin!!!

No Comment .. !
  • tcdd 8 de dört suçlu da

kalan dört te kim suçlu?

a makinist (serbest bırakıldılar)
    b bakan (yürürlükte)

bence olayda sabotaj olabilir.
    imdat frenlerinin çekildiğinden bahsediyorlardı.
    yıllar yılı karayolu bir mafya gibi demiryollarının gelişmesine izin vermiyor.
    üstüne üstelik karayollarında 1 haftada meydana gelen ölüm olayları tren yolunda bir senede olmuyor.

sizce de sabotaj olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben öyle düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deep Impact

tcdd 8 de dört suçlu da

kalan dört te kim suçlu?

b bakan (yürürlükte)

üstüne üstelik karayollarında 1 haftada meydana gelen ölüm olayları tren yolunda bir senede olmuyor.

bence sabotaj yoktur zeten öyle birşey olsa hemen makinisit suçlamazlardı kendileri hatalı ki makinisti suçladılar
  • Ben Açıklim... Bir Arkadaşımın Babası TCDD De Rayları Ve Onların Altındaki Kabloları Kontrol Eden Ve Tamirinden Sorumlu Şef... Hızlı Tren (Aslında Normalinden Hiçbir Farkı Yok!!!) İçin Yapılmış Tek Şey... Virajların Daha Düz Oluşudur... Makinistlerin Hiçbir Suçu Yoktur Bu Olayda... Tamamen Üst Düzel Yöneticilerin Milletimizi Kandırıp İlgiyi Trene Çekmeye Çalışmalarının Sonucunda Çıkan Bombok Bir Durumdur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yLn

Ben Açıklim... Bir Arkadaşımın Babası TCDD De Rayları Ve Onların Altındaki Kabloları Kontrol Eden Ve Tamirinden Sorumlu Şef... Hızlı Tren (Aslında Normalinden Hiçbir Farkı Yok!!!) İçin Yapılmış Tek Şey... Virajların Daha Düz Oluşudur... Makinistlerin Hiçbir Suçu Yoktur Bu Olayda... Tamamen Üst Düzel Yöneticilerin Milletimizi Kandırıp İlgiyi Trene Çekmeye Çalışmalarının Sonucunda Çıkan Bombok Bir Durumdur...

herşey açık seçik anlatmışın arkadaş fazla söze gerek yok suçlu belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deep Impact

tcdd 8 de dört suçlu da

kalan dört te kim suçlu?

b bakan (yürürlükte)

frenlerin tehlike anında çekildiği ve imdat freninin devrilmeye yol açmayacağı kanıtlandı - çünkü etkili bir fren yapamamakadır imdat freni
  • olayda yanlış olan neydi

a) tren viraja yüksek hızla girmesi (bu durmda makinist ve işaretleme levhası yapmayan tcdd suçlu)

b) altyapıda sorun var hız normaldi (tcdd suçlu)

c) eğer b şıkkı doğruysa neden aynı güzergahtan geçen önceki trenler devrilmedi?

Olayda hata nerede? bulmaca gibi soru işte..
  • Ben birtek bilim adamlarının söylediğine inanırım çünkü bilip bilmeden bu konuda yorum yapmamız yanlış oluyor.Ama bilim adamları ryaların kaldırmayacağını söyledi zaten.Üstelik imdat frenide niye etkilesin eğer böyle bir duruma yol açsa ozaman imdat frenini niye koysunlar trene be kardeşim.
  • bana göre suçlular:

viraja olması gerekenden yüksek hızla giren makinist %40
    makinistleri eğitmeyen tcdd %25
    bakan %20
    bu zamana kadar demiryoluna yatırım yapmayan önceki hükümetler %15
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.