Şimdi Ara

PAMUKKALE TIP vs AYDIN TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
3
Favori
7.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok arada kaldım. Bu okullarda okuyan ya da tanidigi olan arkadaslar yardimci olabilir? Onceligim okulun egitim kalitesi, sehir onemli degil

Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denizli ve üniversitesi nasıl acaba ben de merak ediyorum

[

Balıkesir tıp vs Bolu tıp
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çok iyi olur cunku muhtemelen aydin gelicek. Aydin tip egitimi nasildir memnun musunuz

Orijinalden alıntı: saccharomyces cerevisiae

Hocam çok iyi olur cunku muhtemelen aydin gelicek. Aydin tip egitimi nasildir memnun musunuz

Tıp eğitimi iyi bence prof. Doc. Öğretim sayısı yeterli yök atlasdan bakabilirsin mesela kiyaslama yaparken bu yıl ek bina yapiliyor hastaneye 4. Sınıftan itibaren daha iyi olacagını düsünüyorum , aydının avantajı sınıfı gecmesi cok zor degil bazı yerlerde hayal gibi oluyo sınıfı gecmek onuda arastirmani tavsiye ederim

-Yok ne rahatsızlığı yardımcı olurum tabiki. Katip Çelebi yazma derim doğru düzgün kampüsü yok ve izmirin bi ucunda. Giden arkadaşlarım pişman. Pamukkaleye gelecek olursak eğitimi çevre illere göre biraz daha zor. Aktif eğitim dediğimiz farklı sistemimiz var ama düzenli çalışılırsa geçilir. Kampüs ortamı iyidir. Özellikle spor merkezi çok geliişmiş. Cafeler felan var çevrrede. Kampüsü düzenli. Ben kampüs olarak memnunum. Kulüpler faaliyetlerini yapmakta. 15 temmuzdan sonra her üniversitede olduğu gibi bizde de bazı sıkıntılar devam etmekte. Onlara yapacak bişey yok:) İlk üç seneyi atlatırsan klinik eğitimleri rahat. Cinsiyetini bilmiyorum ama fakültemizin erkek futbol ve basketbol takımlarının çeşitli başarıları var. Yetenekliysen o takımlara girersin. Sosyal olarak hiçbir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Denizliden sıkılırsan da Antalya aydın izmir gibi şehirler yakın. Sınav dönemlerinden oralara gidenler oluyor. 2 haftaya bi sınav oluyoruz.

-Bu arada geçme notu 70

-Saydığın üniversitelere göre eğitim ve sistemimiz daha zor

-Sürekli sınav içerisindesin

-ki haftaya bi msd sınavlarına gireriz onlar dönem sonu ortalamana yüzde 5 katkı sağlar.
    2 ayda bi blok sınav haftaları olur. Bu haftada yazılı, uygulama, mesleksel beceri, sosyal sınava girersin. Blok yazılı ortalamaları yüzde 25, mesleksel beceri 10 , uygulama 10, sosyal 5 etkiler. Bi de aktif sistemde belirlenen gruplarda 2 haftada 3 oturum yaparsın bunlar 10 ar kişilik ve bi hocanın olduğu grup. Senaryo üzerine tartışırsın felan. Onlara not verirler. Onlar da yüzde 15 katkı sağlar. En son sene sonunda final sınavına girersiniz bu da yüzde 30 katkı sağlar ve sene sonu ortalaman 70 i geçerse sınıfı geçersin

-Sene içinde tıpta okuyan diğer arkadaşlarım gezerken biz oturum ve sınavlara girmek zorunda kalıyoruz:)

-İlk başta etkilemişti. Sonra yavaş yavaş yeni hocalar gelmeye başladı. Bizim dersler devam etmek zorunda. Onun için kalan hocalara daha fazla yük düşüyo onun için hocalara daha büyük sıkıntı oldu bu durum. Bizim şanssızlığımız da alınan hocaların bazıları sınavlarda kolay veya çıkmış soran hocalardı. Bizim sınavlar bşraz daha zorlaştı. Onun dışında pek bi etki görmedik.Rektör,dekan felan görev alındığındığı için yönetimsel sıkıntılar çoktu. Şimdi yenileri atandı artık. Düzene girmeye başladıBu sıkıntılar her üniversitede vardır ama
    (BURDA ŞEYİ SORDUM 15 TEMMUZDA ALINAN HOCALARIN EОİTİME ETKİSİNİ)

-Genel olarak okulumdan memnunum. Sınav haftaları bazen artık niye burayı yazdık diye içimizden geçirsek de memnunum.
    O biraz da sana bağlı durum. Ortamıını kurarsan sosyal olarak gerçekten sana uygun şeylere katılırsan üniversite hayatın iyi geçer.Zaten tıp kazanmışsın nasıl çalışacağını iyi bilşrsin.Ben mesela bu okula geldiğimden beri okul takımında da oynuyorum, spora da gidiyorum, halkoyununa da gidiyorum. Kongrelere de gdiyorum ama kendi sistemime göre de çalışıp bi şekilde sınıfı geçiyorum.Zamanını ayarlarsan sınıf geçme sıkıntın olmaz

-Spor merkezi baya güzel.3 m derinliğinde tam olimpik kapalı yüzme havuzu var.Fitnes, tırmanma duvarı, squash,sauna,jakuzi,masaj karete hepsi var. Hepsi kapalı spor koompleksi içinde.Soyunma odaları ve duşlar çok gellişmiş kaliteli ve temiz.
    Açık olarak iki h.sahs, bi büyük futbol sahası, tenis kortları ve basket sahası var. Bi de denizli basket takımının maçlaarını da oynadığı paü arena spor salonu var

-Ama zaman su gibi akıp geçiyo. Üç sene bu okulda nasıl geçti anlamadım bile

-Hastane her zaman kalabalık ya hasta çeşidi çok.Stajlarda da sorun yok(BURDA VAKA ÇEŞİTLİLİĞžİ VE STAJLARI SORDUM)

• Çok tesekkur ederim hocam

Marmara Üniversitesi-Almanca İşletme Enformatiği
  • saccharomyces cerevisiae kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam kısacası iyi bir doktor olmak istiyorsan pamukkale gayet güzel bir tercih ama biraz sancılı olabilir.Ben doktorluk gibi kutsal bir mesleğin gerçekten zor ve güzel bir eğitim gerektirmesi kanaatindeyim.O yüzden değer diye düşünüyorum.İnsanlar bizlere en değer verdikleri insanları emanet edecekler bu sorumlulukla çalışmalıyız.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.