Arkadaşlar Fen Dersleri için Palme Soru bankalarını alacaktım ama bulunduğum bölgedeki kırtasiyelerde bu soru bankalarını bulamadım, onun için olanlardan almak mecburiyetindeyim.Palme Soru Bankaları yerine Ygs ye kadar Fem Soru Bankalarını çözsem Herhangi bir fark olur mu sizce?Eksim yada artım olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: FrkN67
Arkadaşlar Fen Dersleri için Palme Soru bankalarını alacaktım ama bulunduğum bölgedeki kırtasiyelerde bu soru bankalarını bulamadım, onun için olanlardan almak mecburiyetindeyim.Palme Soru Bankaları yerine Ygs ye kadar Fem Soru Bankalarını çözsem Herhangi bir fark olur mu sizce?Eksim yada artım olur mu?
internetten al
quote:
Orijinalden alıntı: atla
quote:
Orijinalden alıntı: FrkN67
internetten al
alıcamda hocam kapıda ödemeli alıcam ondada TC kimlik no istiyo bazı siteler güvenip veremiyorum bide 18 yaş altı olduğumdan alamıyorum 2014 e girince anca alabilirim orası sıkıntı.
bir yakının tc sini kullan sorun olmaz hem nt ve hepsiburada.com gibi sitelere güvenebilirsin bu sitelerde kapıda ödeme seçenekleri de var galiba
Fizik , Kimya , Biyoloji Palme çöz kesinlikle. Bulmaya çalış.
devir internet devri buna alışmalısın 2014 ü bekleme, ben senin tc ne ulaşabilirim istersem.
quote:
Orijinalden alıntı: chriscornell
devir internet devri buna alışmalısın 2014 ü bekleme, ben senin tc ne ulaşabilirim istersem.
Benimkine ulaşsana
hocam eczanede çalışıyorum bi reçeteli ilaç almana bakar :D, cümlem biraz yanlış olmuş ama demek istediğim tc.kimlik no. su ulaşılamayacak bişey değil bi şifre gibi saklamak mantıksız bu yuzden çekinmesin arkadaş diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme