Şimdi Ara

Palme yerine FEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fen Dersleri için Palme Soru bankalarını alacaktım ama bulunduğum bölgedeki kırtasiyelerde bu soru bankalarını bulamadım, onun için olanlardan almak mecburiyetindeyim.Palme Soru Bankaları yerine Ygs ye kadar Fem Soru Bankalarını çözsem Herhangi bir fark olur mu sizce?Eksim yada artım olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: FrkN67

Arkadaşlar Fen Dersleri için Palme Soru bankalarını alacaktım ama bulunduğum bölgedeki kırtasiyelerde bu soru bankalarını bulamadım, onun için olanlardan almak mecburiyetindeyim.Palme Soru Bankaları yerine Ygs ye kadar Fem Soru Bankalarını çözsem Herhangi bir fark olur mu sizce?Eksim yada artım olur mu?

internetten al
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

quote:

Orijinalden alıntı: FrkN67

Arkadaşlar Fen Dersleri için Palme Soru bankalarını alacaktım ama bulunduğum bölgedeki kırtasiyelerde bu soru bankalarını bulamadım, onun için olanlardan almak mecburiyetindeyim.Palme Soru Bankaları yerine Ygs ye kadar Fem Soru Bankalarını çözsem Herhangi bir fark olur mu sizce?Eksim yada artım olur mu?

internetten al

alıcamda hocam kapıda ödemeli alıcam ondada TC kimlik no istiyo bazı siteler güvenip veremiyorum bide 18 yaş altı olduğumdan alamıyorum 2014 e girince anca alabilirim orası sıkıntı.
  • bir yakının tc sini kullan sorun olmaz hem nt ve hepsiburada.com gibi sitelere güvenebilirsin
    bu sitelerde kapıda ödeme seçenekleri de var galiba
  • Fizik , Kimya , Biyoloji Palme çöz kesinlikle. Bulmaya çalış.
  • devir internet devri buna alışmalısın 2014 ü bekleme, ben senin tc ne ulaşabilirim istersem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chriscornell

devir internet devri buna alışmalısın 2014 ü bekleme, ben senin tc ne ulaşabilirim istersem.

Benimkine ulaşsana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palme Paragraf
    5 yıl önce açıldı
    Apotemi ve Ösym
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

quote:

Orijinalden alıntı: chriscornell

devir internet devri buna alışmalısın 2014 ü bekleme, ben senin tc ne ulaşabilirim istersem.

Benimkine ulaşsana

hocam eczanede çalışıyorum bi reçeteli ilaç almana bakar :D, cümlem biraz yanlış olmuş ama demek istediğim tc.kimlik no. su ulaşılamayacak bişey değil bi şifre gibi saklamak mantıksız bu yuzden çekinmesin arkadaş diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.