Şimdi Ara

Palme Fizik SB yanına gidecek SB ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam palme ygs fiziğin yanına hoş güzel bir sb daha önerin.İlk tur atacam yaz için aklımda yayındenizi veya nihat bilgin var.Fakat nihat bilgini femlerle birlikte çözmek istiyorum hocam.Bir öneri verirseniz memnun olurum.

• Fen bilimleri yıldızlı seri. İnce birşey fakat pişman olmazssınız gerçekten çok kaliteli
  • LetraseTT kullanıcısına yanıt
    Fen bilimleri aklımda vardı zaten hocam onun bir kitabı daha var ygs soru bankası onu düşünüyordum ama yıldızı bir araştırayım.Arasında bir fark var mı ? Birde hocam ilk turu atacam biraz acıtmasın o kitap
  • Aydın, baya kalın ama çok hoş soruları var bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence aşırı bir fark yok abi bir tık daha kaliteli yıldızlısı. Ben ygs palmeden sonra direk buna atlamıştım çok sıkıntı olmadı

• Ygs için bukadar soru bankası çözme lys ye ağırlık ver

• Bilgi sarmal, emin ol pişman olmazsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil vs 345 geometri sb?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühendislikyolunda

Ygs için bukadar soru bankası çözme lys ye ağırlık ver

Yazın bu 3 ayı biçilmiş nimet hocam.Ygsyi bitirimde denemelerden gideyim artık.Eylülden sonra Lys inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

Bilgi sarmal, emin ol pişman olmazsın

Biyolojisine bakmıştım çok tuhaf soruları vardı.Fotosentezde felan işlem ağırlıklı soruları vardı kaldırılmasına rağmen.Fizikte aynıdır büyük ihtimal.
  • yusuf2156 kullanıcısına yanıt
    Seneye mezunsan bu seneden ders çıkartmadın mı ?2 aydan fazla zaman ayırmanı önermem ygsye konu bazından.Kimya ve fizik 2 haftanı alır.Biyoloji ve geometriyi konu ayrımı yapmadan gitmeni öneririm .Ygs matın nasıl geldi bilmiyorum ama temel konular için sb çözmeye gerek bile yok şahsi fikrim perm komb olasılık fonksiyondan soru çözüp problemkerde ales ,dgs sorularına bakmanı şiddetle öneririm son olarak deli gibi ygs sosyal kasacağın süre yerine lys matematik ve geoyu halletmeye bak uzun oldu idare et xd,başarılar..
  • Bilgi sarmalda çok fazla yorum gerektiren ve alışılmadık sorular var. İlk sb için olmaz ama zaten bir konudan 3-4 test var ikinci kitap olarak olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf2156

quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

Bilgi sarmal, emin ol pişman olmazsın

Biyolojisine bakmıştım çok tuhaf soruları vardı.Fotosentezde felan işlem ağırlıklı soruları vardı kaldırılmasına rağmen.Fizikte aynıdır büyük ihtimal.

Yok hocam. Ben çözdüm bu yıl, palmeyle birlikte bilgi sarmal çözdüm, dikkat hatasını saymazsak bir yanlışım çıktı. Öteki yanlışım çok maldı ben öteki kitaplarına bakmadım ama ygs fizik s.b güzel bilgi sarmalın., yorum sorusu falan bol.

• quote:

Orijinalden alıntı: flygnç

Bilgi sarmalda çok fazla yorum gerektiren ve alışılmadık sorular var. İlk sb için olmaz ama zaten bir konudan 3-4 test var ikinci kitap olarak olabilir

Kesinlikle katılıyorum, palmenin üstüne iyi gider.

• Ygsye tekrar başlayacağım ama bende alayım mı ?

Ygs denemelerinde genelde fule yakın yapardım karaağaç yeterli olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rider_33

Seneye mezunsan bu seneden ders çıkartmadın mı ?2 aydan fazla zaman ayırmanı önermem ygsye konu bazından.Kimya ve fizik 2 haftanı alır.Biyoloji ve geometriyi konu ayrımı yapmadan gitmeni öneririm .Ygs matın nasıl geldi bilmiyorum ama temel konular için sb çözmeye gerek bile yok şahsi fikrim perm komb olasılık fonksiyondan soru çözüp problemkerde ales ,dgs sorularına bakmanı şiddetle öneririm son olarak deli gibi ygs sosyal kasacağın süre yerine lys matematik ve geoyu halletmeye bak uzun oldu idare et xd,başarılar..

11.sınıfım ama dediklerinize dikkat edeceğim hocam.
  • Karaağaç mf4 cüler için ,hele derece için şart hocam.O kitabı çok övüyorlar 11 içinde kullanmıştım gayet iyiydi.Zor ama çözümleri olan bir kitap kesinlikle bitireceğim.
  • Yazan oldu mu bilmiyorum ama seneye içinse okyanus öneririm hem ygs hem lys palmeden sonra çözdüm ve soru tipi daha fazla bence

• yorum sorusu içeren bişey alma fen Bilimleri al

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta

yorum sorusu içeren bişey alma fen Bilimleri al

Palme Fizik SB yanına gidecek SB ÖNERİSİ Şu kitap değil mi hocam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.