Şimdi Ara

palme fizik gereksiz mi ? ? yardim eder misiniz ?:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sinav oncesi palme fizik cozsem gereksiz mi olur ? sorulari cok mu kolay yoksa ygs ayarinda mi ?
    ne dusunuyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zombi0e -- 26 Ocak 2015; 21:25:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar yardim ederseniz cok sevinirim

• Bir hocama sormuştu arkadaşım, A-B için Ygs ayarında, Palme Ygs için kolay demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

Bir hocama sormuştu arkadaşım, A-B için Ygs ayarında, Palme Ygs için kolay demişti

Palme A-B'ye kolay diyen bu ülkeyi terk edip abd'ye yerleşebilir. Daha ne soracaklar?
  • Palme A guzel kıtaptır ygs ye gore de oldukca zor.

Ama B kıtabını ben sevmedım. Ayna-mercek-kırılma konuları harıc modern fızık-elektrık..kısımları guzel degıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

Bir hocama sormuştu arkadaşım, A-B için Ygs ayarında, Palme Ygs için kolay demişti

Palme A-B'ye kolay diyen bu ülkeyi terk edip abd'ye yerleşebilir. Daha ne soracaklar?

Kolay değil, Ygs ayarında, tam ayarında sorular diyor yani, kolay dediği Palme'nin Ygs tek kitabı ki o kitap için Fizikle arası kötü olan, kolay kitap diye alan arkadaşım bile fazla kolay diyor, ben çözmedim bilmiyorum.
  • ben palme A-B yi aldım A kitabını bitiricem diye kurmuştum kafamda %35-40ından sonra çok daraldım bıraktım cidden güzel sorular var sıkılmayıp çözeceksen al diğer derslerle kafam rahatladıktan sonra devam edicem :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • palme fen konusunda gereksiz mi ? bunu duyacağıma ... (neyse)

onu diyen adamın kullandığı ilaçların listesin istiyorum eczane'den temin etmem lazım, o kafayla kesin ygs-lys'de full çözerim, inanıyorum kendime...

swh
  • Kavram karmaşası olmasın Palme fizik denince akla A-B olan iki kitap gelir ama bir de Palme YGS fizik soru bankası var ki bu soru bankası A-B'ye göre oldukça kolay, A-B lys için normal seviye bir kitap denebilir
  • Palmenin fen icin olan kitaplari bir numaradir.

• Bugüne kadar çözdüğüm palme yayınlarında gereksiz olanına rastlamadım. Palme A-B Fizik , LYS Kimya K.A ,YGS Matematik ve Türkçe bölüm denemesi..

Palme A-B için yorumum : Gereğinden fazla ayrıntı içeren soruları var. soruda sana birbirine bağlı 3 kaldıraçl veriyor sınavda 1 kaldıraç çıkıyor :D Ayrıca fizik gördüğüm en overrated ders. Sınavda neden bilmem çok yüzeysel sorular.Önemli olan mantığı kavramak.
  • A-b pek zor değil beyler ya cidden kolay kitap

• cok sagolun arkadaslar, ben de kimya ve biyolojisini cozdum guzeldi gayet.

fizik A B yi de sinava kadar cozmeye calisicam..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.