Şimdi Ara

PALME FEN DENEMELERİ CEVAP ANAHTARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu kitaba sahip olanlar denemenin ilk sorusuna bir bakabilir mi ya nasıl E oluyor bana küçük bi hata var gibi geliyor fakat fiziğime çok güvenemiyorum:D o yüzden bir de siz bakar mısınız??

• Bence resmini çek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Bence resmini çek

pc biraz eski o yüzden o tür işler olmuyor maalesef
  • Ağırlık merkezi ip dogrultusunda olursa her türlü dengede kalır cevap doğru yani E
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Ağırlık merkezi ip dogrultusunda olursa her türlü dengede kalır cevap doğru yani E

evet de işte şekil 2de ip sadece O dan geçiyor yani Kütle merkezi kesin Oda diyemez miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimebag--

quote:

Ağırlık merkezi ip dogrultusunda olursa her türlü dengede kalır cevap doğru yani E

evet de işte şekil 2de ip sadece O dan geçiyor yani Kütle merkezi kesin Oda diyemez miyiz?

Bağlantı noktası kesin ağırlık merkezi olmaz ipin doğrultusunda herhangi bir nokta olabilir ağırlık merkezi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nükleus

quote:

Orijinalden alıntı: dimebag--

quote:

Bağlantı noktası kesin ağırlık merkezi olmaz ipin doğrultusunda herhangi bir nokta olabilir ağırlık merkezi.

hmm şu an anladım soruyu çok teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimebag-- -- 13 Ocak 2014; 23:24:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FEM YGS 5 CEVAP ANAHTARLARI
    10 yıl önce açıldı
    Acil matematik denemeleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nükleus kullanıcısına yanıt
    Tamam dediginiz doğru ama 2. Şekilde ipin doğrultusu cismi kesmiyor yani o olmak zorunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.