Şimdi Ara

PALM TUNGSTEN X SADECE 100 TL!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde fazla olan Palm Tungsten X mark pda yı çok cazip bir fiyata satıyorum..Ürün hakkında fazla birşey yazmayacağım..Kozmetik açıdan çok çok iyi..Ekranında sticker mevcuttur..Yanında kılıfı,şarj aleti,usb data kablosu yazılım cd leri ve kalemiyle birlikte verilecektir..Ürünün resimlerini arzu eden olursa ekleyebilirim..Ürünün garantisi bitmiştir..

-Üründe dahili bluetooth ve Wi-fi bağlantısı bulunmaktadır ve sorunsuz bağlanmaktadır.
    -Wi-fi açık 4-5 saat internete girebilirsiniz..Stand by süresi oldukça iyi pili iyi durumda.
    -2 gb hafıza kartı bulunmaktadır.

-Ürün önce para sonra kargo şeklinde teslim edilecektir..Belirlediğim fiyat bence çok makul..Ben ürünü herkesin bildiği bir siteden 2. el olarak aldım..Alacak kişi cihazın 3. kullanıcısı olacaktır..Yalnız ürün sadece 1 haftadır bende bunu da göz ardı etmeyelim..Teklifler pm den..Saygılar..

Temsili fotoğraf; http://www.palminfocenter.com/images/tungsten_XX.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi praqq -- 30 Ocak 2010; 23:45:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bende bu cihazın üstünden 2 pda ipod touch ve iphone geçti hergün özellikle film izleme amaçlı hala kullanmaktayım arkadaşın da dediği gibi sorunu yoksa aletin fiyat güzel gerçekten hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

Bende bu cihazın üstünden 2 pda ipod touch ve iphone geçti hergün özellikle film izleme amaçlı hala kullanmaktayım arkadaşın da dediği gibi sorunu yoksa aletin fiyat güzel gerçekten hayırlı satışlar

Teşekkürler dostum..Evet gerçekten hiçbir sorunu yok aletin..Tüm fonksiyonları sorunsuz çalışıyor..Bende bir kenarda duruyor,bari işine yarayacak birine gitsin istedim ve fiyatı makul tuttuğuma inanıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: praqq

quote:

Bende bu cihazın üstünden 2 pda ipod touch ve iphone geçti hergün özellikle film izleme amaçlı hala kullanmaktayım arkadaşın da dediği gibi sorunu yoksa aletin fiyat güzel gerçekten hayırlı satışlar

Teşekkürler dostum..Evet gerçekten hiçbir sorunu yok aletin..Tüm fonksiyonları sorunsuz çalışıyor..Bende bir kenarda duruyor,bari işine yarayacak birine gitsin istedim ve fiyatı makul tuttuğuma inanıyorum..

2hafta önce aldıgın cihazı niye kenarda tutuyorsun bende onu anlamadım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: m35

quote:

Orijinalden alıntı: praqq

quote:

2hafta önce aldıgın cihazı niye kenarda tutuyorsun bende onu anlamadım:)

İhalede uygun fiyata kaldı,satmak için aldım..Zaten kullandığım 2 adet pda var evde..

• Bu cihazla ilgileniyorum. Sorunsuz ise almayı düşünüyorum. Ürüne ait beraberinde neler var, yazarmısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.