Şimdi Ara

Palm LifeDrive El Bilgisayarı 315YTL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • T|X'ten sonraki ikinci kampanya arkadaşlar. Life Drive Mobile Manager 499 yerine 315YTL. Worldcard'a 9 taksit. Havaleye %3 ekstra indirim.

www.dahacok.com

Ürün özelliklerini kısaca veriyorum:

Ürün Adı : PalmOne LifeDrive Mobile Manager
    Ekran : Yüksek Çözünürlüklü 480 x 320 TFT renkli ekran / Yatay ve Dikey görüntüleme
    Ağırlık ve boyutlar: 193 gr., 12.1 x 7.3 x 1.9 cm
    Hafıza: 4 GB sabit disk hafızası (3.85 GB kullanılabilir)
    İşletim Sistemi: Palm OS® Garnet 5.4 (TÜRKÇE)*
    İşlemci: Intel XScale 416 MHz ARM
    Kablosuz özellikler: Bluetooth® / WiFi (802.11b) / Kızılötesi
    Genişleme Özellikleri: SD / SDIO / MultiMediaCard genişleme yuvası ve Palm® multi-connector arabirimi (4GB'a kadar ekstra genişleme olanağı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barycel -- 1 Ekim 2007; 14:53:45 >

• Ücretsiz kargo + %5 havale indirimli...
    http://www.vestelkonsept.com/?&b=94112/483
  • Ürün çok güzel de daha önce bir arkadaş açmıştı o da cep bilg.ı ve 199ytldi sanırım onunla bunun arasında özellik olarak bir fark yok gibi!
  • O modelin adı T|X idi. O da çok güzel bir cihaz fakat maalesef stoklar tükendi

işletim sistemi ve özellik olarak birbirine yakın cihazlar. LifeDrive modelinin T|X'e göre farkları şunlar:

- 4 GB Sabit disk
    - 416 Mhz İşlemci hızı
    - Dahili Mikrofon
    - Boyutlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barycel -- 1 Ekim 2007; 16:00:54 >
  • Degerli forum uyesi arkadaslar

Bu urune ozel, havale ile %7 indirim yapılmaktadır. Fiyat 294 YTL ve kargo ücretsizdir.

Saygılarımızla.

www.vestelkonsept.com
  • Selam arkadaslar, baktim ama dikkatimi cekmedi ya da goremedim:S Bu urunde GSM ozelligi var mi acaba?

Edit: Tamam arkadaslar gordum, tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khjkl -- 1 Ekim 2007; 23:40:11 >
  • ürünün önemli eksisi GSM olmaması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GSM olsaydı almış şu anda kullanıyor olurdum.
    quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

ürünün önemli eksisi GSM olmaması.
  • sayin vestelkonsept arkadasim
    2hafta once metrocity magazaniza tungsten tx almaya gittim olmadigini siparisle getirdiklerini soylediler bende tamam dedim siparis verdim
    bugun aradim ayin 15ine kadar gelmeyebilir dediler simdi kizmiyorum tabiki yogunluk vardir stok yoktur ama neden siparis alipta bu kadar oyaladiklarini anlayamadim siparis verdigim 199ytl lik palm tungsten tx modelini alabilecekmiyim yoksa baska bir alternatifmi dusuneyim?
  • Fiyat çok iyi. Vestel bayilerine sordum.Ellerinde yok.Eğer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • birde urunde %7 havale indirimi var demissiniz odeme sayfasina geldigimde %3 havale indirimli olarak odeme secenegi cikiyor nasil olacak acaba bu %7 indirim?
  • urunun fiyati gercekten cok uygun cevaplari bekleyemedim siparis ettim birtane duyuran arkadaslara tesekkurler gelince sorulari yanitlarim
  • bende sipariş ettim bakalım yorumu yazarım gelince
  • Bizim stoklarimizda palm tungsten tx kalmadı. Su anda vestel pazarlama a.ş. nınde stoklarında palm tungsten tx kalmadı..
    eger sizin alısverıs yaptıgınız vestel bayısının siparisi varsa ve bugune kadar sıze teslım etmedıyse sanırımkı baska alternatıf dusunmenız gerekebılır.

saygılarımızla
  • sitemizde her ay basında fiyat ve indirim revizyonu yapılmaktadır. bu ay %3 havale indirimi uygulanıyor. %7 lık reklam banner ı kaldırılacaktır. anlayısınıza tesekkur ederız.
  • su anda stogumuzda mevcut. ve turkıye nın heryerıne ucretsız kargo ıle gonderılmektedır.

bılgılerınıze.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

GSM olsaydı almış şu anda kullanıyor olurdum.
    quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

ürünün önemli eksisi GSM olmaması.

Wi-Fi var abicim
  • Ben ve arkadasım TX aldık hatta en son 2 aleti biz aldık, bir anda stokta kalmadı yazmaya basladı.Alet hakikaten muhtesem ozelliklere sahip.İnanmazsınız bilgisiayar için yapılmıs xvid filmleri dizileri direkt atıyorsun sd card a calıyor :) Cok cesitli programları var bulabilirseniz gercekten cok fazla ozelliklere sahip bir multimedya canavarı, o alet 200 ytl ye bedava idi , bu lifedrive da aslında aynı altyapı bunun işlemcisi daha hızlı -bu film çalmada falan performansı arttırır- bir de çok önemli bir özellik olan 4gb hafıza ozelligi var.Normalde palm lerde hafıza az oluyor cunku bu sekilde film mp3 falan için değil de sadece o alana program yukleniyor, ancak 4gb lık hafızasıyla bence 100 ytl ye deger ayrıca gorunusu de karizma :)

TX almasaydım bunu alırdım.Hiç öyle 2 - 2.5 inçlik dandik mp4 calarlara para vermeyin film seyretmek için garip bir olay, bu cihazın asıl uretiliş amacı da değil ama cok cok iyi bir medya calıcısı.

Vestelkonsept sitesine ve Özgür Bey'e de buradan teşekkürler.

• ürün dün elime gecti ..ürün fiyat / performans acısından bence cok güzel bir fırsat ...t/x modelıne gore işlemci gücü ve 4 gb depolama gibi iki onemli + sı var ..4 gb hd i cf kart şeklinde.bu hd in yerine cf kart takabilirsiniz .inceledigim kadarıyla cok cok iyi bir pil süresi var paket iceriginden baglantı kabloları adaptoru güzel bir deri kılıf ve kullanım cd kitapcıkları cıkıyor...

ayrıyetten vestelkonsept e teşekkürler..ürünü 17.30 dasipariş ettim 18.30 gibi kargodaydı ..sabah istanbulda oldugunu gordum..kargo hata yaptı o yuzden subeden almak zorunda kaldım ..bunun dışında sipariş ve elime ulaşma suresi cok iyiydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 4 Ekim 2007; 10:42:58 >
  • ben nası olsa gsm özelliği vardır diye alma niyetine girmişken olmadığını öğrenince yıkıldım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.