Şimdi Ara

Palit HD2600xt super bazı videoları göstermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun araştırmalar sonucunda gücümün yettiği Palit HD2600XT super 512 mb ekran kartını aldım. call of duty 4 oynuyorum güzel de, eskiden onbord ekran kartımın bile hiç takılmadan izlettiği bazı videoları izletemiyor, hatta çok ilginç bazı videolarda da monitör kapanıyor açılıyor, bilgisayar kilitleniyor. Monitöre gelen sinyal kesiliyor.
    Codec pack lerden olabilir diyerek son sürüm codecleri yükledim sorun düzelmedi. Palit in sitesinden son sürüm driver a baktım, bana kartla birlikte gelen driver da zaten son sürümmüş.

180 ytl ye rezil mi olduk nedir? Keşke onbord kullansaydım, bi call of duty 4 oynayacağız diye düştüğüm duruma gülüyorum şimdi. Ciddi ciddi ekran kartını iptal edip, onbord kullanmayı bile düşünüyorum.

(Kısa bir not: kartı internet üzerinden satın almıştım. Kutu içeriğinden sürücü cd si dışında hiç bir şey çıkmamıştı. O cd nin de zarfı artık sararmış, hatta açılan yeri yırtık vaziyetteydi. Satın aldığım şirkete durumu bildirdim, kutu içeriği olarak S video kablolarını sonradan gönderdiler. Kartta s video çıkışı yok, HDMI çıkışı var ama nedense S video kablolarını gönderdiler. Acaba bu kart arızalı ya da kullanılmış olabilir mi diye de düşünmüyor değilim)

• korkma.sorunun büyük ihtimal yazılımsal.o/b kartın driverlarını iyice sildinmi?ayrıca yeni kartı taktığında o/b ekran kartını biosdan disable ettin değilmi?codecleri komple kaldırıp yeniden kur.önerim k-lite mega codec pack dir.ayrıca driverları ati nin sitesinden indir.yine olmazsa temizinden bir format at kesin düzelecektir!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATI HD 3650 NASIL BİR KARTTIR
    16 yıl önce açıldı
    Sparkle 9800 GT Nasıl bir kart?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.