Hakikaten hata vermiyor mu artık reason? Kaç gün denedin? Mesele bende xt modeli 6 günde 2 kez vermişti hatayı. Yani düzeldiğine kesin emin misin? Eğer biosla cidden düzeliyorsa alırım bir tane bende. Zaten almıştım Black box olmasa da olur benim için
2600 Pro Sonic modelini bu forumda ve TR de alan ilk kişi benim, Eksen den Ali Koray saolsun, daha firmaya girmeden bana bir tane ayarlamıştı. Kartın kutusunda pek bi şey yok HL2 blackbox kuponunu DVİ dönüştürücü bile çıkmadı sadece Driver CD si, basit bir kitapçık . Aşağıda ki linkte Bi inceleme yapmıştım ama tam o sıra düğün telaşından, adam akıllı bir test olmamıştı, arkadaşlar kusuruma bakmasın. Ben ilk aldığımda CC. 7.6 vardı ve kartı pek verimli çalıştırmamıştı, ama şimdi CCC beta 7.8 de epey bi performans artışı oluyor, Ekran kartı Default iken imzamdaki sistemle ;
3Dmark 05 ten 8400 3Dmark 06 dan 4300 puan alıyor ve COD2 yi 1024*768 çözünürlükte ful detay 45-50 FPS de oynayabilyorum. VPU ve recover diğer sorunlar benim başıma gelmedi zannedersem Gİgatek, e gelen bir partide bu sorun var. Eksen den bi kmaç arkadaşa da bu karttan almıştık onlardada bu sorun yok.
gundogdu ilk incelemenize bakmistim.. Bendede suan x1950pro var ve cok oyun oynamiyorm bana fazla geliyo.. bu kart hl2yi 6x msaa ve 16x af ile 1360x768de calistirsin yeter benim icin :) dx10 desteklemesi vs degil benim bu karti istememin 2 sebebi var 1.si donanimsal HD video cozucusu.. 2.si ise hl2 blackbox.. cunku ciktigi anda yukleyip oynamak istiyorum.. sabaha az kaldi sabah arayip yeni partimi yoksa eski urunlerle ayni urunlermi? vpu hatasi veriyorlarmi - ve blackbox yazisini neye gore yazdiklarini soracagim.. blackbox ztn tek basina 50$a satilcak diye biliyorm(hl2 ve ep 1de olucak sanirim onda ekstradan)ondan fiyat bence cok makul.. Zaten blackboxsuz insanlar saldiriyordu.. blackbox varsa kart benim icin bulunmaz bi nimet olcak :)
yarin sabahtan arayip buraya bilgilendirme yazacagim.. zaten blackbox cikiyosada hemen alip sali gunu olayin dogrulugunuda kesinlestirmis olurum.. idger turlu x1950 ile yola devam.. bosu bosuna zarar etmeyelim simdi =)
quote:
Orjinalden alıntı: Matruşka
Hakikaten hata vermiyor mu artık reason? Kaç gün denedin? Mesele bende xt modeli 6 günde 2 kez vermişti hatayı. Yani düzeldiğine kesin emin misin? Eğer biosla cidden düzeliyorsa alırım bir tane bende. Zaten almıştım Black box olmasa da olur benim için
Kesinlikle yeni biosla düzeliyor.
Resimde sol altta gözüküyor kupon
quote:
Orjinalden alıntı: ozgboy
Resimde sol altta gözüküyor kupon
2900 lerin hepsinde çıkıyor zaten kupon pSyCo 2600pro modeli için soruyor
an itibariyle gigateki arayip gorustum. ilk gelen seride problem oldugundan dolayi bu karti satmadiklarini 2-3gun evvel distributore yeni bios yazilimi icin geri yolladiklarini belirttiler.. Bende yeni biosu kendimde yazabilcegimi ve benim icin asil half life2 kopunun olup olmadiginin onemli oldugunu belirtince bu konu hakkkinda detayli bilgiye sahip kisisel olarak sahip olmadigini; ilk gelen seride bu kuponun olmadigini belki yeni gelen seride olabilecegini bilgili arkadasin saat 6dan sonra gelecegini ozaman aramami soyledi telefonda gorustugum kisi..
an itibariyle gigateki arayip gorustum. ilk gelen seride problem oldugundan dolayi bu karti satmadiklarini 2-3gun evvel distributore yeni bios yazilimi icin geri yolladiklarini belirttiler.. Bende yeni biosu kendimde yazabilcegimi ve benim icin asil half life2 kopunun olup olmadiginin onemli oldugunu belirtince bu konu hakkkinda detayli bilgiye sahip kisisel olarak sahip olmadigini; ilk gelen seride bu kuponun olmadigini belki yeni gelen seride olabilecegini bilgili arkadasin saat 6dan sonra gelecegini ozaman aramami soyledi telefonda gorustugum kisi..
cok uyku sersemiydim... diyemedim.. Ama kendisi dedi zaten.. oraya oylesine yazilmamistir kesin bir nedeni vardir birseyden dolayi oyle yazilmistir dedi bende ikna oldum :)
evet arkadaslar an itibariyle tekrar aradim bole bir sey yokmus.. isin komik yani telefonda gorustugum arkadas evet yeni seri ile kesin gelcek siparis verebilirsiniz demesine ragmen bakin tekrar soruyorm ona gore siparis vercem gelmeme durumu olmaz dimi benm gibi buna gore alicak bisuru kisivar dedim.. arkadasina sordu ve kusrua bakmayin sadece hd2900ler ile gelcekmis dedi :)