Şimdi Ara

Palit Geforce 6600 256mb ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiyat konusunda fazla bilgim yok ama 6600 gt 128mb için de 50 ytl istenmiş...benimki 256mb

ben de 50 ytl istiyorum...
    ayrıca ürün garantilidir...7-8 ay daha garantisi devam ediyor...en ufak bir sorunda garantiye göndeririz...firma o konuda iyi
    garantiye giden hdd yerine hemen sıfırı geldi.(yani garantiyi ben vermiyorum firma veriyor... )

Ankara içi elden teslim şeklinde satmak isterim...
    buradan veya PMden soru sorabilirsiniz..

herkese iyi alışverişler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

fiyat konusunda fazla bilgim yok ama 6600 gt 128mb için de 50 ytl istenmiş...benimki 256mb

ben de 50 ytl istiyorum...
    ayrıca ürün garantilidir...7-8 ay daha garantisi devam ediyor...en ufak bir sorunda garantiye göndeririz...firma o konuda iyi
    garantiye giden hdd yerine hemen sıfırı geldi.(yani garantiyi ben vermiyorum firma veriyor... )

Ankara içi elden teslim şeklinde satmak isterim...
    buradan veya PMden soru sorabilirsiniz..

herkese iyi alışverişler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Anlamaya çalışmanı takdir etmekteyim fakat 128mb 6600GT,bu kartı dümdüz edebilecek kadar güçlü bir kart buna göre....Fiyatını düşün derim,dostça tavsiye sadece

• quote:

Orjinalden alıntı: reason666

Anlamaya çalışmanı takdir etmekteyim fakat 128mb 6600GT,bu kartı dümdüz edebilecek kadar güçlü bir kart buna göre....Fiyatını düşün derim,dostça tavsiye sadece

biraz sordum 50-60 a gider dediler...
    6600 256mb yine 50 diye ilan var...benimki Palit (hynix çipli olanı), artı garantisi devam ediyor.

ve bu kartla crysisi 1024x768 çözünürlükte oynuyorum...kasarsa 800x600 e düşürürüm dedim ama çok da kasmadı...

fiyat tekliflerine açığım...teklif edilen fiyat bana uyarsa satıp 3850 veya 8800 almayı düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1GB 256 Bit DDR3 Ekran Kartı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.