Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
TAKAS OPSİYONLU // MSI 3060 // GİGABYTE 3060 Tİ // MSI 3060 Tİ // PALİT 3070Ti // ASUS TUF 3080

-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
-
Ferman abim iyi bir abimizdir,ondan bir kart aldım.insallah ileride bir kart daha alirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Piyasa geneline bakınca gayet uygun fiyatlar. Tebrikler hocam tam olması gerektiği gibi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asus strix gtx 1080ti + para versem takas olurmu ?
-
takip
-
Merhaba 6600 XT kartınızla ilgileniyorum. Elimde garantisi bitmiş, temiz bir RX 590 var. Acaba takas + ücret düşünür müsünüz?
-
Merhaba, takas maalesef düşünmüyorum. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
6600xt satıldı hocam dün gece teslim aldı arkadaş.
-
Uyarı ve bilgilendirme için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-nvidia-geforce-rtx-3060-ti-dual-mini-v2-oc-edition-dual-rtx3060ti-o8g-mini-v2-8-gb-gddr6-256-bit-fiyati,1305649616.html
14.500 değil ama 650 liralık fark TR garantili kart için gayet makul.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTopuk -- 3 Aralık 2021; 0:40:32 >
Teşekkürler hocam bilgilendirme için.
-
Yanlış anlaşılmasın lütfen niyetim ilanı baltalamak değil, Ferman abiyle daha önce benim de bir abimin de alışverişi oldu memnun da kaldık. Sadece sorulduğu için paylaştım linki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

İyi siz uygun yazmışsınız sahibinden de 2900 aldığı EVGA GeForce GTX 1660 SC ULTRA GAMING Dual Fan, Metal Backplate (Çift Fanlı) karta 6200 TL istemiş insafsız.! |
Ferman abim iyi bir abimizdir,ondan bir kart aldım.insallah ileride bir kart daha alirim
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X