Şimdi Ara

Palantisçiler Gelin Bir DH Guildi Kural©¥m...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gelin bir DH guildi kural©¥m olmazm©¥?burada bir çok palantisçi gördüm akl©¥na yatan va ben general seviyesindeyim diyen varsa bir DH Guildi kurmakta yarar var diye düşünüyorum...

Orjinalden alıntı: TnnT

oyunun lıng ını atsana ne dır bakalım bızde ben ılk defa duydum bunu umarım browser falan degıldır

Palantis - web tabanlı strateji oyunu

Palantis, çok oyunculu bir mmorpg ve strateji oyunudur. Çok oyunculu demek sizin gibi bir çok insan da bu oyunu oynuyor demektir. Çok oyunculu oyunların en çekici yanı, bilgisayar gibi sadece bir yönden düşünebilen rakipler değil, sizin gibi her türlü taktiği ve her türlü olasılığı düşünebilen insan rakipleriniz olmasıdır. Palantis oyunu dahilinde diğer bir çok oyuncu ile konuşabilir, yardımlaşabilir, ticaret yapabilir, savaşabilir, topraklarını ele geçirebilir, büyü yapabilir, casus ve suikast operasyonları düzenleyebilir, guild kurup yardımlaşma içerisine girebilir, diğer guildlere savaş açabilirsiniz. Çok oyunculu bir ortamda var olabilmenin en önemli kuralı, gerek oyun içerisinde gerekse forumlarda seviyeli ve saygılı olmaktır. Eğer çok oyunculu bir oyunda kötü ün edinirseniz, bu ünün sizi uzun bir süre takip edeceğini unutmamanız gerekir. Çünkü bu tarz olaylar diğer oyuncular arasında çok çabuk yayılır ve yanlız kalabilirsiniz. Oyuna başlamadan önce, oyunun kurallarını okuyup, öğrenmek, sizi beklenmeyen cezalardan kurtarabilir.
    Palantis oyununa başlamak çok kolaydır! Ana sayfadan Kayıt bölümüne girip, gelen formu eksiksiz doldurmanız yeterlidir! Böylelikle hem oyuna hemde forumlara kayıt olmuş olacaksınız. Oyunda o anda devam eden çağa kayıt olabilmek içinse kullanıcı adınız ve şifrenizle sisteme giriş yapıp çağa kayıt olmanız yeterlidir!

http://www.palantis.com/

-------------------

ben üyeyim ama oynamıyorum

We are all just prisoners here, of our own device.

• bence çok süper ben oynuyorum eğer isterseniz gelin birguild kuralım??ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 7up

5 saat oldu bi aktivisyon kodlu mail gonderecekler onuda bi türlü gönderemediler bu ne kardeşim daha oyuna girmeden oyundan adamı soğutuyorlar

BEN 2 AYDIR BEKLİYOM
    FORZA__GÖZTEPE__1925
  • ARKADAŞLAR HER MAİL E YOLLAMIYOLAR O NEDENLE MYNET E YOLLAMAYI TERCİH EDİN BENDE MSN ME YOLLADIM AMA HALA GELECEK AMA BEN OYNUYORUM MY NETE YOLLADIM GELDİ...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.