Şimdi Ara

PALADINS Failed to launch game Hatası (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne denediysem şu sorunu bi halledemedim. Steam'den "Play" diyorum launcher açılıyor. Hesabıma otomatik giriş yapıyor. Tabi ordaki mavi bar dolmuyor bende Troubleshoot'u açıyorum "Play" butonu açılıyor. Play butonuna bastığım anda sonuç şu şekilde adoslar ;

Steam'e geçmeden önce hiçbi sorun yoktu. Oyun steam'e taşınınca bi ton launcher hatası çıkmaya başladı. Konuyla ilgili olursanız gerçekten çok sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edmir -- 12 Ekim 2016; 1:26:23 >

• Up
  • Şunu bi denermisiniz.

• Validate/Repair'i Steam'den önce kullanabiliyodum ama şimdi o butona tıkladığımda şu ekran geliyor;

3 bilemedim 4 kere oyunu komple silip baştan kurdum ama yinede aynı hatayı veriyor. Üstüne bu Validate/Repair işlemiyor.

Başka fikriniz varsa deneyebilirim. Şuana kadar denediklerim : Format ,NET Framework 4.5 ve C++'ları kurmak, Paladins silip tekrar yükleme, Check for Updates, Restart Service ve Re-run Prerequisites bi çok kez denedim.

Gördüğünüz gibi hala sorunum devam etmekte. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

• Up
  • Up

-Sorun Hala Güncel Çözüme Ulaşılmadı. Gözünüzü seveyim biraz ilgilenin arkadaşlar.
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ah be kardeşim köşede server durumu yazıyor kapalı diye ona baksan hiç paniğe kapılmayacaksın
  • Aman hocam sende bizi iyice cahil belledin :) Ben bu hatayı 1-2 haftadır alıyordum, server durumuda açıktı.Ama bi şekilde çözdüm sorunu genede düşünmen yeter kardeşim sağol. Bu arada dediğin gibi usta, bugün server kapalıymış. Bu zamana kadar bekledik bi o kadar daha bekleriz hadi eyvallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.