Şimdi Ara

Paladinle farm yapılır mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim 70 pala var.Holy..BUnla farm çok kasıyo..
    Epic mount için çok para lazım..Alchemy+Herbalism var.Elixir masterım ayrıca.Ama pek doğru düzgün bi şey kazanamadım.

2.char hunter oynuyorum.lvl33 daha.Acaba hunterı lvl70 yapıp da onla mı farm yapsam..Böle pala ile farm çok kasıyo.Bi mob 2 saatte ölüyo.
    Çiçek toplamak da bayıyo bi süre sonra..Ne önerirsiniz.?

• Valla aynı durumdayız benimde 70 paladinim var holy level 33 hunterım var -.- ama ben zamanında transmute masterdım iyi para vardı kırmıştım şimdi elixir masterım çok aşırı bir kazancı yok anca raidden raide repair çıkartoyurm o yüzden pek birşey söyliyemiyicem ama serverın yeni sayılırsa bir AH'ı kontrol et primal might fiyatları iyiyse transmüte master olmanı tavsiye ederim ayrıca JC bir arkadaş bulup AH'dan adamantite ore alıp ona kırdırmak mantıklı olur çıkan gem malzemeleri çok iyi para ediyror mesela benim serverımda bir living ruby 70G+
  • Transmute'a pek yararlı demiyorlar. Proc oranı çok zayıfmış...
    bir de baştan 4tane primal might vercen transmute mastery için.ki bu da 400g civarı ediyo..
    Ah'den çiçek alıp da elixir potion yapmanın da anlamı yok..Daha fazla paraya mal oluyo..
    Alchemy'den ben pek bi fayda görmedim açıkçası..Herb toplayıp sadece herb satsak belki daha iyi..Herb toplamak da çok bayıyo..Ne yapcaz bilmiyom.
  • Living Ruby 70 G+ Mı Bizim serverda 30 g zor gidiyo
    quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

Valla aynı durumdayız benimde 70 paladinim var holy level 33 hunterım var -.- ama ben zamanında transmute masterdım iyi para vardı kırmıştım şimdi elixir masterım çok aşırı bir kazancı yok anca raidden raide repair çıkartoyurm o yüzden pek birşey söyliyemiyicem ama serverın yeni sayılırsa bir AH'ı kontrol et primal might fiyatları iyiyse transmüte master olmanı tavsiye ederim ayrıca JC bir arkadaş bulup AH'dan adamantite ore alıp ona kırdırmak mantıklı olur çıkan gem malzemeleri çok iyi para ediyror mesela benim serverımda bir living ruby 70G+
  • Paladin'le $u an hiçbir halt yapılamıyor...

Arena'da healdinsin,Instance'larda healbot...retri olsan item yok i$ine yarayan...spell damage holy gitsen yine item derdi var...kısacası blizzard healer açığını paladin'leri zorunlu healer yaparak kapattı..$u an paladin'e harcanan her dkka zaman kaybı bana göre ve Wrath of the Lich King'e kadar bu durum düzelmezse emektar Paladin'im Death Knight olmaya yakındır...
  • Böle saçma bi class ben görmedim.
    Paladır sağlamdır dedik şimdi karı gibi başkalarını heallemekten başka bi işe yaramıyo dallama..
  • Malesef katılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pala -- delete
  • ne oldu devil yoksa sendemi paladinden bıktın hani ensaglam paladindi :P
  • farm yaparken retri ol dicem bu seferde talent resleme parası cıkacak başına :D sen ugraşma en iyisi pala ile farm yapmaya
  • Ben rogueme 5k goldu kasarken sadece herb/alchemy ile kastım daha önceki konulardada bahsetmiştim.
    Hiçbir şekilde farm yapmadım.. Sadece ot toplayıp elixir yaptım(elixir masterim)
    5k goldu toplamam yaklaşık 1-1.5 hafta sürdü.
    Gerci serverden servere piyasa değişir.. Örneğin her elixirden 5er tane koy ve her pottan 5er tane koy hangisi daha iyi satıyorsa o masterliği seç.
    Kesinlikle transmute önermem nedeni ise 1günlük cd. Proclamazsa 1gün boşa gitmiş olacak ve başkada transmute yapamayacaksın.

Sadece 1 hafta dişini sıkıp bütün zamanını ot toplayarak geçireceksin. Arkadanda ver müziği güzel oluyo o şekil :)

Diğer yandan farm yapacak karakteri kasman en az 2-3 hafta. Ondan sonra en az 2-3 haftada farm yapman gerekecekki genelde farm yapılan yerlerde bir sürü kişi farm yapıyor zaten.

Ben rogue ile farm yapmadım ot topladım daha kolayıma geldi sanki.

PvP serverde oynuyorsan farm yaparken birsürü kişi bulaşıcak hedee hödööö derken daha çok zaman kaybedeceksin.
    Aklın varsa ot topla elixir/pot yap benden tavsiye.

• Valla benim pala 1 vuruşta mobu yüzde 10 hp bırakabiliyor onun için benim için bi sorun yok AMA

tabii kardeşimin aff locku ile 4-5 moba ins 3 dot atıp zıplaya zıplaya farm yapabildiği için hiç sorun olmuyor :)
  • Erdax.Aynen hehe.Kardesimin Demonolgy simahvediyo

Gir googleye Protection Aoe paladin farm yaz cok pis farmlar 5-8 tane aynı anda,baska farm cagresi yok
  • valla holy halınken mob farmın sadee elinde orakla bahcendekı çimleri yolman gibi bişi aklıma geliyor :D he bu arada abartı holy dmg kasarsan belki bir sansın olabilir holy iken :D normal farmda herb ile alc. kas elixir uzerıne yogunlas mutlaka kasarsın parayı. olmadı 3-4 tane mob kestırtmeyen gün questlerı var onları yap :D olmadı netten para al :P ama unutma her healer classının bır tane melee veya ranget dps classı vardır :D bır zamanlar bende cok kasmıstım pala ıle farmı :D sonra rogue um 60 ladım sımdı 68.5 ve sıkıldım ondanda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonywayt -- 29 Ağustos 2007; 8:43:57 >
  • prot pala çok iyi farm yapıyo diye biliyordum ben aynı anda 6-7 mob falan kesiyor vs :P
  • @halobaba

Ben hala Paladin'imi çok seviyorum ve çok övüyorum ama gerçekler acıdır Holy Pala ile Farm yapamazsın. Gerçi ben şu anki halimle 6-7 Mob alabiliyorum. Conc. Sayesinde + Trinket açıyorum sadece Fel Amulet kasmak için tabi lvl 62-63 Mob bana yüksek hasar veremediği için yerde ama şunu söyliyeyim o şekilde günde 20 Tane Fel Amulet çıkartıyorum.

WL açtım oynuyorum en sinir olduğum Class'ın zayıf yönlerini arıyorum ve neler yapabildiğine bakıyorum ama bayağı'da zevk alıyorum.

Şu an Paladin'im ile yalnızca Arena yapıyorum İlk Merciless'imi dün aldım yavaş yavaş biriktiriyorum işte inşallah sonuca ulaşacağız Honor'larımı ise Gladiator itemler için saklıyorum'ki şimdiden 80k Honor'um oldu bile ve 4 BG nin 4 ününde Mark'larını 100'ledim.

Benim işim sadece beklemeye kaldı bekleyelim görelim.

• paladinle melee dmg veren mob ları çok güzel aoe yaparsın.ogri'la nın orda 8 mobu birden(70-71) conc ile kesiyorum biraz kasıyo ama yinede kesiliyor.
  • 12 yada 14 mob olması lazım solo kesen paladin var hatta videosu bile var:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: femre

prot pala çok iyi farm yapıyo diye biliyordum ben aynı anda 6-7 mob falan kesiyor vs :P

+1 Holy pala arkadaşım talent değiştirerek 3-4 gün içinde farm yaparak kendi başına 5k goldu kastı. Epic falan da düşürdü mis... Ben de onun yaptığı gibi yapmayı denedim yapamıyorum pala gibi farm...
  • redoupt ve holy shield var +avenging shield son prot talenti bide reconing var ... 6 mob cek reconing %100 acılır sonra patır patır kes redoupt acılsın holy shield dmg versin ... consecration at kes mobları ... hem prot pala aman aman dmg de almaz... retriden daha iyi kasar bunu söyleyebilirim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.