Şimdi Ara

Pakistan niye gelişmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlar çinlilerden çalışkan desek yanlış olmaz, hangi freelancer sitesine girsem pakistanlı yazılımcılar var, youtube'da kesintisiz çalışma programlarında en çok bu adamlar var. Ünivesitelerine bakıyorsun sıralma olarak bizden geri de değil. Ama gel gör ki fakirlik fukaralık konusunda ortadoğudan kötü. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romario11111 -- 10 Kasım 2021; 0:9:10 >

• belki yatırımcıların ülkeye soktuğu dövizlerin büyük çoğunluğu vergilerle devlete gidiyordur. ardından pakistan cımhurbaşkanı gidip kendine ve yandaşlarına sırf itibar olsun diye milyarlarca dolarlık saraylar, köşkler, arabalar aldırıyordur. olabilir yani. neyse ki ülkemizde böyle olaylar yok :)
  • bilmem bilen birine sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta bu konu burada mı açılır sence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki yatırımcıların ülkeye soktuğu dövizlerin büyük çoğunluğu vergilerle devlete gidiyordur. ardından pakistan cımhurbaşkanı gidip kendine ve yandaşlarına sırf itibar olsun diye milyarlarca dolarlık saraylar, köşkler, arabalar aldırıyordur. olabilir yani. neyse ki ülkemizde böyle olaylar yok :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu freelance siteleri kadar boktan yerler yok. 3$ a full stack web sitesi diyen adamların hepsi beceriksiz. hazır işleri 3$a çakıyor. pahalı işleri genelde usadeki (ya da uk hiç biri olmazsa avrupadaki) insanlar alıyor. ucuzları pakiler işgal ettiği için karşına onlar çıkıyor. gerçi artık türkoları da görmeye başladık.

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

3 dolara kim yapıyor o eskidendir belki. 3 gün önce arama algoritmalarıyla alakalı bir işi $160'a verdim. (vermek durumunda kaldım desek daha doğru olacak)

• açılır tabi konunun içinde üniversite var, ekonomi var, yazılım var, milli takım spor bölümüne mi açsaydık 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaptıkları yazılım işleri genelde kalitesiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • romario11111 R kullanıcısına yanıt
    Bana ulaşsaydın 100 dolara hallederdik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt

raporu fln da var uzun biraz 

• nüfusu 200 milyonun üzerinde ve okuma yazma oranı en düşük ülkelerden biri diye biliyorum

kadınların okuma yazma oranı çok daha düşüktü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.