Şimdi Ara

Paket servis yapıyorum soruları alayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu havada pAket servis yapıyorum sorunuz varsa buyrun
    Aracım Honda fizy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yere düşen paketleri ne yapıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

yere düşen paketleri ne yapıyorsun?

Paketler şu ana kadar hiç yere düşmedi ama olduki düştü diyelim eğer yiyeceğe temas ederse şirketi arayıp yenisini yaptırırım

• JEANT kullanıcısına yanıt
    ne kadar sürede götürüyorsunuz dominos veya büyük bir firmadaysan ısıyı koruyan paketler nasıl oluyor şu yeni hatay uslü döner yapancılarada hayrına dağıtın yavvvvvvvvv
  • en geç siparişini kaç dk da götürdün
    sıcak mıydı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

ne kadar sürede götürüyorsunuz dominos veya büyük bir firmadaysan ısıyı koruyan paketler nasıl oluyor şu yeni hatay uslü döner yapancılarada hayrına dağıtın yavvvvvvvvv

Hocam bizimkisi mangalda yapılmış etler yani etin yapılması uzun Sürüyor ama ben 5 dakika sürmeden ulaştırabiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: THECERN

en geç siparişini kaç dk da götürdün
    sıcak mıydı ?

En geç 7-8 dk olmuştur pakete elimi uzun süre tutamıyorum sıcaklığından

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En cok merak ettigim soru : Ben her zaman evime paket getiren adama bahsis veririm , simdi o bahsis sizde mi kaliyor yoksa isyerine gidince patron soruyor mu bahsisi ver falan diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JEANT

quote:

Hocam bizimkisi mangalda yapılmış etler yani etin yapılması uzun Sürüyor ama ben 5 dakika sürmeden ulaştırabiliyorum

çaktırmadan samimiyeti nasıl ilerlettim ama önce sizderken sonrada firmadaysan kelimesi ile sene çevirdim

e kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 24 Ocak 2016; 22:13:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MubabasH

En cok merak ettigim soru : Ben her zaman evime paket getiren adama bahsis veririm , simdi o bahsis sizde mi kaliyor yoksa isyerine gidince patron soruyor mu bahsisi ver falan diye?

Hocam benim çalıştığım yerde bahşişleri eksik veren müşterilere katmak zorunda kalabiliyorum çünkü Çoğu insan 48 lirayasa 45 veriyor yeter ya bu felan diyor hiç muhattap olmadan bahşişlerden bazen de kendimden tamamlıyorum.dün 40 liralık ete 30 lira verip bu yeter dedi bunu yapan bir Dövme dükkanı saat 12 ve içerde alem yapıyorlar adam hava atıyor kendince bu da bu şekilde

• Hocam ayrıca yağmur da olsa kar da olsa buz da olsa günde 20 servisten 1 veya 2 bahşiş alıyorumdur oda komik bahşişler bazen bu bile olmuyor yani derler ya bahşiş Maaştan çok geliyor diye öyle bir durum yok bu bahşiş işini yürüten genelde garsonlar oluyor

• quote:

quote:

quote:

çaktırmadan samimiyeti nasıl ilerlettim ama önce sizderken sonrada firmadaysan kelimesi ile sene çevirdim

e kanka

Nasıl Söylemek istersen hocam fark etmez

• quote:

quote:

En cok merak ettigim soru : Ben her zaman evime paket getiren adama bahsis veririm , simdi o bahsis sizde mi kaliyor yoksa isyerine gidince patron soruyor mu bahsisi ver falan diye?

Hocam benim çalıştığım yerde bahşişleri eksik veren müşterilere katmak zorunda kalabiliyorum çünkü Çoğu insan 48 lirayasa 45 veriyor yeter ya bu felan diyor hiç muhattap olmadan bahşişlerden bazen de kendimden tamamlıyorum.dün 40 liralık ete 30 lira verip bu yeter dedi bunu yapan bir Dövme dükkanı saat 12 ve içerde alem yapıyorlar adam hava atıyor kendince bu da bu şekilde

Nasıl olur öyle şey ya? Fiş falan götürmüyor musun? 10 lira eksik vermek ne demek? Bu durum seni ilgilendiren bir şey değil ki. Sen malı üreten değilsin, bir şey değilsin. Sadece aracısın. Malı verir, parayı alırsın. Parayı eksik veriyorsa patronuna söyle, o halletsin. Bunu daha fazla yapmamanı tavsiye ederim. İşi baştan sıkı tut. Müsamaha kapısı bir açıldı mı bir daha kapanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

quote:

quote:

Nasıl olur öyle şey ya? Fiş falan götürmüyor musun? 10 lira eksik vermek ne demek? Bu durum seni ilgilendiren bir şey değil ki. Sen malı üreten değilsin, bir şey değilsin. Sadece aracısın. Malı verir, parayı alırsın. Parayı eksik veriyorsa patronuna söyle, o halletsin. Bunu daha fazla yapmamanı tavsiye ederim. İşi baştan sıkı tut. Müsamaha kapısı bir açıldı mı bir daha kapanmaz.

Hocam yapacak pek bişey yok o kişilere bidaha götürmeme kararı alıyoruz bazen benim eksik ücreti ben aldığım için sorun benim sorunum hocam paketi geri alsam vermesem tamamiyle ziyan olacak yavaş yavaş azalıyor bu tipler biz eledikçe bunları

• Arkadaşlar ne para ne pul cidden ne kadar sıkıntıda olsanızda unutuyorsunuz bugün 5 serseri tipli malum IRK tan insanlar binmişler eski bir golfe yolda sıkıştırınca hadis vardı orda yavaşlamadan basıp geçtim bunu tabi ışıklarda kuyruk vardı biraz Öne geçtim sağa geçtim yavaş yavaş gidiyorum arkamda bi araç olunca daha da sağa yanaşıp yol veriyorum neyse sola dönmem gerekiyordu bu arada yol 2 şeritli bir yol sola sinyal verdim 1 dakika sol sinyal yaktım solda arkamdaki frenlesin yada geçsin diye baktım gelmiyor sola doğru geçerken Bastı gaza bende fark etmedim sol şeride daha tam girmemiş olmama rağmen arka tamponuma kadar girip bastı el frenini aklınca beni korkutacak sağa sola da sallıyor arabayı sanki aniden Şerit değiştirmişim gibi baktım 5 kişi bu malum Irk insanları camı açmış sövüyor Yanıma geldiler Üstüme kırdı 1 santim daha gelse yaklaşık 65 km Hız izle yerdeyim.artık kar buz yağmur çamuru da dert etmiyorum 1 değil 1000 değil hep aynı gün benzer olaylar hergün arabalar Yüzünden can tehlikesi var.Ne kadar paket Servisciler motorcuları lekeliyor deselerde bizim motorcu arkadaşlarımız hergün paket servis motorlarının kimsenin yol vermediği insanlara yol vermesi Araçlara bile hızlı iken durup geçmesine izin vermesi benim bu lekeleme işini tekrar düşünmeleri gerektiği fikrini uyandırıyor ama malum kırmızı ışıkta geçenleri felan bunlara dahil etmiyorum genelleme yapmayayım.bende kırmızı ışıkta beklerken yanımdan basıp giden paket Servisciler var inkar edemem.ama o insanların Çoğu paket Servisci diye alt sınıf insan muamelesi Görüyor bilginize

• Eksik verme muhabbeti nedir kanım dondu şerefsizim, sen para kazanmak için çalışıyorsun milletin borcunu kapatmak için değil ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoppeR.

Eksik verme muhabbeti nedir kanım dondu şerefsizim, sen para kazanmak için çalışıyorsun milletin borcunu kapatmak için değil ki

Bu böyle alışıldı böyle gidiyor hocam yapacağım bişey yok olsada uğraşmak istemiyorum bu insanlarla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.