Şimdi Ara

Paket Güzel Olabilir Ama Fair Değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü tam anlamıyla artık rng, sadece itemlar değil aynı zamanda classlar bile tam anlamıyla rng olmuş durumda. Tabi en sıkıntılısı itemlar, şöyle söyliyim;

DH oynuyorum dps, "anger of the half giant" adlı yüzük legendarysi, DH nin tek bis legendarysi diyebiliriz. Bu yüzüğü dün weekly den düşürdüm sonra bi deniyim fark ne dedim, bir çok mitik plus attım, yok böyle bi smooth gameplay. Bi kere fury starve diye bi olay yok, fury her daim 70 üzerindeydi, istediğim kadar skill basıyordum. Dps eşşek gibi arttı öyle böyle değil. Ben bunun fair olduğunu düşünmüyorum, bu yüzüğe sahip olmayanlar gerçekten çok saçma bi DH oynuyorlar onu anladım. Bazen öyle ki yüzüksüz fury starve yaşandığında kendimi parçalıyordum 10 saniye bişey vuramadığımı hatırlıyorum. Yani bu tür şeyler legendarye verilmemeli, based olmalı. Yada tüm legendaryler utility olmalı, öyle defansif olmalalı, çoğu insanda saçma legendaryler var, aynı şey diğer classlar içinde geçerli.

Demek istediğim RNG eğer artık abartılıp oyuncunun yeteneğini bile aşıyorsa (diyelim legsiz olan iyi bie oyuncu var, birde bis leg li normal oyuncu var, bu normal oyuncu, o iyi oyuncuyu dps de rahat geçebiliyor) bu kesinlikle değiştirilmelidir. Sizin düşünceleriniz nedir pveci arkadaşlar? Top guildler bile bu durumdan şikayetçi anladığım kadarı ile ve 4 legendary soft cap muhabbetş dönüyor, 4 ten fazla leg edinemiyormuş bi karakter ki hepsi çöp gelse düşünün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Artifact görüntüleri için istedikleri şeyleri legendary çıkartma koşulu olarak koycaklardı.

pvp yüzüğü için atıyorum 200 arena wini yada pve yüzüğü için mythic cenarius gibi ozaman güzel bi anlamı olurdu hemde oynuyan adamı soğutmazlardı

bu arada soft cap kalkmışhttp://www.icy-veins.com/forums/topic/26198-legendary-soft-cap-removed/

Kişisel bölüm
    legion ilk çıktığında deliler gibi oynadım hatta magelerin %99u fire iken frostuma devam ettim ama şu oyuna ciddi anlamda meta kavramı eklendiği için lich kingden beri oynadığım classtan gram zevk alamıyorum artık cidden sıktı bu 1 hafta yükselip 1 hafta çöpe dönüşme 7.1.5de fire mesela çöp olcak

Vanilla diye ağlamak istemiyorum ama pvp serverda bile vanilla inanılmaz bi zevk veriyordu epic itemdir levelingdir o rare bossları keserken birşey atacak mı heyecanı hani şuan ki wowda item yapma olayı rng olmuş pvp rng olmuş pve proc rngsi olmuş abi ben bi item yapıyorsam o itemin gücünü hissetmek istiyorum wowda item olmuş dps meterdaki sıran ondada genel olarak zaten hangi karakter o metada kim güçlüyse genelde top dpste onlar oluyor ondada bi amacın yok

şuan woddan iyi durumda yalan yok ama genel olarak yıllardır wow pvede sadece raid raid raid olduğu için pvpdede arena arena arena olduğu için guildsiz hiç bi şekilde hiç birşeyde top'a oynuyamadığın için beni fazla sıktı.

adamlar bi mythic dungeon getirdiler onda bile aoesi iyi dpser arıyorlar napak biz haftalık raidi yapınca ölek mi

• Aynen katılıyorum bendede bu item var.Uzerine birde crit statini yüksek tutarsan demon bite tan sonra chaos hiç bitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

Artifact görüntüleri için istedikleri şeyleri legendary çıkartma koşulu olarak koycaklardı.

pvp yüzüğü için atıyorum 200 arena wini yada pve yüzüğü için mythic cenarius gibi ozaman güzel bi anlamı olurdu hemde oynuyan adamı soğutmazlardı

bu arada soft cap kalkmışhttp://www.icy-veins.com/forums/topic/26198-legendary-soft-cap-removed/

Kişisel bölüm
    legion ilk çıktığında deliler gibi oynadım hatta magelerin %99u fire iken frostuma devam ettim ama şu oyuna ciddi anlamda meta kavramı eklendiği için lich kingden beri oynadığım classtan gram zevk alamıyorum artık cidden sıktı bu 1 hafta yükselip 1 hafta çöpe dönüşme 7.1.5de fire mesela çöp olcak

Vanilla diye ağlamak istemiyorum ama pvp serverda bile vanilla inanılmaz bi zevk veriyordu epic itemdir levelingdir o rare bossları keserken birşey atacak mı heyecanı hani şuan ki wowda item yapma olayı rng olmuş pvp rng olmuş pve proc rngsi olmuş abi ben bi item yapıyorsam o itemin gücünü hissetmek istiyorum wowda item olmuş dps meterdaki sıran ondada genel olarak zaten hangi karakter o metada kim güçlüyse genelde top dpste onlar oluyor ondada bi amacın yok

şuan woddan iyi durumda yalan yok ama genel olarak yıllardır wow pvede sadece raid raid raid olduğu için pvpdede arena arena arena olduğu için guildsiz hiç bi şekilde hiç birşeyde top'a oynuyamadığın için beni fazla sıktı.

adamlar bi mythic dungeon getirdiler onda bile aoesi iyi dpser arıyorlar napak biz haftalık raidi yapınca ölek mi

Hocam Ptr'daki değişiklikleri çok olağan görüyor musunuz?(RoP nerfli combastion nerfli, ice floes kalktı, Flame on nerfli)

Birde diğerlerini inceleme fırsatı buldunuz mu?Woddan beri fire mage oynuyorum, frost ve arcaneyi bu pakette denemedim.Değişiklikleri okudum ama karakterleri hele frostu unuttuğum için +- birşey çıkaramadım.Sizce Mage olarak 7.1.5 de hangi spec olası gözüküyor.Yavaştan Ap stoklamaya başladım bile, fire belli ki katledildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

Artifact görüntüleri için istedikleri şeyleri legendary çıkartma koşulu olarak koycaklardı.

Kişisel bölüm

Hocam Ptr'daki değişiklikleri çok olağan görüyor musunuz?(RoP nerfli combastion nerfli, ice floes kalktı, Flame on nerfli)

Birde diğerlerini inceleme fırsatı buldunuz mu?Woddan beri fire mage oynuyorum, frost ve arcaneyi bu pakette denemedim.Değişiklikleri okudum ama karakterleri hele frostu unuttuğum için +- birşey çıkaramadım.Sizce Mage olarak 7.1.5 de hangi spec olası gözüküyor.Yavaştan Ap stoklamaya başladım bile, fire belli ki katledildi.

genel olarak çoğu classı katlettiler ama firea hani dediler ki siz spec/class değiştirin ki pek haksız olduklarını söyliyemem gördüğüm magelerin %95i fire

frost 7.1.5de aynı gibi duruyor bi yerden alıp bi yere vermişler ama genel olarak frostun sıkıntı olduğu konu oynanış olarak çok zor belki bi spriest kadar rotasyonla uğraşmıyoruz ama rune of power resmen eziyet oluyor odyn gibi fightlarda allahtan ice floesi tutmuşlar yoksa ciddi anlamda bırakır alta geçerdim

arcane içinse quickening kalktı diye çöp oldu diyenler var ama oynanış rahatlığı ve pvpye aldığı bufflardan arcane denemekte yarar var

şu ropu direk talentlerden kaldırsanlarda bizde rahat edek onlarda rahat etsin dps filanda umrumda değil o skili basmak bile eziyet veriyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 24 Kasım 2016; 22:27:3 >

• Vay arkadaş oyunun neresi güzel ? Oynamasam cidden inanacağım.

Eyvallah WODdan iyi,yeni oyuna başlayanlar açısından da güzel.

Ama en azından Cataclysm oynamış birileri geri dönüp geçmişi yâd etsin.
  • İstediğin eşyanın düşmesi başlı başına rng birde düşük iLvL olarak gelmesi ayrı bir rng. Neden Blizzard, neden?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben en çok mist of pandaria yı sevdim ve öyle de kalıcaktır. herşeyi ile 10 numaraydı hikayeler anlatımı sunum, zamanlama bol lore hatta yapılıcak daha çok şey buluyordum ama şu var şimdi bunu nasıl açıklasam sanki o dönem oynayan topluluk daha iyi gibiydi yani şöyle ki bi pug grup bu kadar korkutmaz sıkmazdı bulurdum kaç kere clearlar dım ki
    alt karakterlerimi rahat rahat kasardım katıldığın grupta kimseyi tanımasan da hemen bi kaynaşma olurdu 1-2 çürük elma çıksa da değişirdi biterdi ama şimdi premade grup geldi
    güya kolaylaşacağına iyice zorlaştı istekler abzürd olmaya başladı kesemediğin boss için curve achi çıktı ya bu olcak ya hiç yani bu demek oluyor ki bir guildin olucak ve ne olursa olsun bu curve u alana kadar orada takılmak zorundasın ki diğer türlü almadan pug ile progresslemek neredeyse çok büyük sabır ve zaman gerekiyor az çok herkes bilir.
    ki şu an tahammülsüzlük had safhada kimse 5 dk bile kaybetmek istemiyor.

kim ne derse desin herkes kendine göre yorumlayacaktır ben kimsenin yorumuna karışmıyorum ama şu aşırı RNG olması benim canımı çok sıktı bu mantıkla bakarsak ya çok iyi bir
    oyuncu olacaksın çok 10-15 m+ clear lar yapıp veya mythic raid, legendary şansını katlayacaksın ki buna çok iyi ekip lazım. ya da öğlen 12 de açıcaksın, yada deli gibi oynayacaksın
    ben iş durumu daha yok iken legion başlangıcından itibaren öğlen 12 de açıp akşam gece 2 de kapatırdım hc clear yaptım 4-5 kez 2 mythic boss kestim 100 lerce hc dungeon yaptım 10 tane filan m+ dg yaptım neredeyse hergün eksiksiz World quest yaptım ama 1 tane oda çöp olan legendary düştü. zaten sonra iyice soğudum önceden yapacak bir şey olmadığı zamanlar
    soğurdum şimdi yapacak birşeyler var ama bunu aşırı dozaj ile ayar tutturamadıklarından bıraktım zaten iş durumu olunca da komple de bitti gitti. akşam gelip açayım veya ah özledim de diyemiyorum.
    oyun benim gözümde daha profosyonel veya nasıl desem daha çok zamanı olan boş olan insanlar için olmuş kim bunlar işte method exorcus v.s adamlar oyun oynayarak para kazanan
    e-spor takımları.
    şunu da ekliyim sadece lore veya casual oynayan o kadar çok kişi var ki daha az zaman harcayıp keyfini ala ala oynayanlar. onlara bir lafım yok ama ben yine tükettim kendimi çok hızlı başlamamak lazım belki de bilemiyorum.

son olarak da arkadaşın dediği gibi bu RNG işi olmadı.. guild de ne kadar casual takılan var adam 3 saat oyuna giriyor günde 2-3 legendary almış ben 12 saatten fazla giriyorum birçok şeyi yapsam da 3 ay alamadım. bu adaletli bir sistem değil bence.
    artık birdaha ki expansion görürsek o zaman hard casual olarak devam edeceğim oyun hayatıma böyle tadını ala ala yalnız yavaş yavaş kasıcam. legion ise belki sadece açılan yeni raidleri görmek için arada 1-2 girer bakarım.

saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norrec_ -- 25 Kasım 2016; 0:40:18 >

• Şu legendaryler oyuna yeni başlayanları hızlıca üstlere taşımak için ideal ama genel mantığıyla baya saçma.
    Denildiği gibi az oynayan birinde 2-3 leg varken çok oynayan daha ilkini bile alamamış olabiliyor. Alsan da 10 itemdan hangisi düşecek? Çünkü 7-8'i çöp direk.
    Burada şöyle bir şey yapılabilirdi, legendary düşünce direk item düşmezdi, legendary alma tokeni düşerdi herkes de istediğini seçerdi. Eğer bazı legler alınır bazılarıysa hiç tercih edilmiyorsa o da Blizzard'ın sorunu, tercih edilmeyen legleri yüzüne bakılır hale getirsin.

Bir de şu warforged, titanforged, bokpüsürforged muhabbeti de iyice sıkmaya başladı. Millete dandik world questten, lfrden 890 düşüyormuş. Mantık bunun neresinde yahu, 2 legendary 1-2 tane de böyle item olsa adam raide girmeden mythic gearı yapacak. Sonra normal yapıyoruz item deli gibi upgradeleniyor, iki hafta önce hc kesip o itemı alan adamla normalden aynı seviyede itemın olmuş oluyor. Şunların sınırları net belli olsun. World quest 840 veriyorsa sadece 840 versin, normal 850, hc 865, mythic 880 versin örneğin. Ve itemların da rngyle levelları falan artmasın. Rngyle + stat çıkmasın, rngyle aynı itemın hem socketlisi hem socketsizi olmasın. Dungeon journalde ne gözüküyorsa o düşsün işte herkese.

Meslekler zaten rngnin dibi. Skinning kasıyorum, kaç aydır 3. seviye stormscale gelmedi. Hadi onu geçtim lw kasıyorum, elimde level 3 recipe yok doğru düzgün itemlardan onun için 760'ta mı ne kaldı lw. Lazım recipelerin biri CoS biri Arcway'den %2 şansla düşüyor Wowhead'e göre, sanki mount farmlıyoruz. Mythic dediğin şey zaten haftada bir kere yapılıyor, mythic +'dan recipe geliyor mu o da belli değil ama düşme ihtimali %2! 800'leyip mesleği mountu craftlayıp bu çöp mesleği atmayı düşünüyorum onu da yapamadık kaç aydır.

Sadece rng de değil, neresinden tutsan bol bol saçmalığı olan bir paket aslında. Wod'la öyle bir dibi gördük ki bu paket güzel geliyor, yoksa güzel olan tek şey Night elf loreu ve raidler.

• Her WoW paketinde aynı muhabbet , ilk 2-3 ay harika en iyi paket WoW aştı artık bilmemne sonra ? En kötü paket oluyor ben anlamıyorum bu WoW topluluğunu yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Proclamadaki mantık o zaten. Önceki paketlerde raid yapmayan adam item alamıyordu. Şimdi hem raider'lar hemde raid yapmayanlarda item toplayabiliyor. Adamlar bir şekilde herkese hitap etmeye çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

Proclamadaki mantık o zaten. Önceki paketlerde raid yapmayan adam item alamıyordu. Şimdi hem raider'lar hemde raid yapmayanlarda item toplayabiliyor. Adamlar bir şekilde herkese hitap etmeye çalışıyor.

Legendarylerle raid yapmayan adama iki tane mythicten yüksek item veriyorlar işte, daha da fazla hitap etmelerine gerek yok bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay Leg itemlarla bitmiyor, ben MM hunter oynuyordum ve çok uzun uğraş sonrası bis leg düşürdüm mythic+'dan. Ama benim için asıl önemli olan lock and load mesela, arkadaş yeteneğin adı bile şans işte daha ne olsun. Eğer Lock and load sık denk gelirse hayvani dps yapıyordum gelmezse yerlerde sürünüyordum. Bir classın/specin dps'i 200k ile 500k arasında değişir mi(ben de çok iyi oyuncu değilim ama böyle fark olmaz), bu kadar fark olmamalı bence. Buna yönelik düzeltmeler yapılacak ama ben hunter oynamayı bıraktım zaten, genel olarak oyunda rng önemini azaltmaları gerekiyor. İtemlarda da çok saçma statler geliyor, örneğin Wodda crit en önemli statti ve %53 gibi bir rakam yakalamak gerekiyordu ama eşyaların birçoğunda crit olmazdı, crit olanların ilvl düşük olurdu bu seferde ilvl düşük diye postalarlardı. Ama agility main stat olduğu için bir şekilde kurtarırdın ama legionda artık agility main stat değil(mm hunter için ve evet çok enteresan) mastery ve haste ağırlıklı gitmek gerekiyor. Fakat gel gör ki her item crit ve vers dolu, ilvl yüksek olanın agility yüksek onu seçeyim de diyemiyorsunuz. Adam akıllı item düşürmek için de özellikle mythic+ dungeonlardan çıkmamak gerekiyor. Ben oyuna Wodda başladım öncesini bilmem, oyundan genel olarak memnunum ama şu item olayını biraz daha makul yapmaları gerekiyor. Kimi adam 2-3 seferde istediklerini düşürüyor, bizim gibi bedeviler uğraş babam uğraş. Bizim guillde bir çocuk vardı günde 20-25 tane mythic+ yapmak zorunda kaldı, bazı insanlar kafayı sıyıracaktı. Bazıları da pes etti bunun üzerine. Üstüne itemı elde edince de bitmiyor ondan sonra da farklı durumlar. O kadar uğraşa bir de çöp leg düşünce intihar sebebi, zaten herhangi bir legin çöp olması kadar saçma bir durum yok. Eşyanın adı legendary ama yeri geliyor 850 ilvl eşyadan daha kötü oluyor nerede kaldı bunun efsanesi. 7-8 tane çöp legendary koyana kadar 1-2 tane harika legendary koy da bir farkı olsun, benim gözümde artık legendary diye bir şey yok sadece iyi proclara sahip eşyalar olarak bakıyorum.

• Kesinlikle katılıyorum. Güzelim paket mahvoldu RNG RNG RNG diye kafayı yiyen geliştiriciler yüzünden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır launcheri bile açmadım. Wowu sallayıp bf oynamaya başladım huzur buldum. Şimdi ne alaka ikisi diyeceksiniz. Güzel tarafı o zaten bi alakası yok kafam raad.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Uzun zamandır launcheri bile açmadım. Wowu sallayıp bf oynamaya başladım huzur buldum. Şimdi ne alaka ikisi diyeceksiniz. Güzel tarafı o zaten bi alakası yok kafam raad.

bende aynen böyle fps lere sardım yetti artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

şimdi herkes item alıyor iyi de
    ben bu oyunu daha çok oynayıp daha çok zaman emek veriyorsam beni daha çok ödüllendirmesi lazım her zaman insanlar bunu istemez mi?
    sen bir işe girdin 4 saat çalışan part time ile 12 saat çalışan full time aynı maaşı alsa olurmu_? :D
    item yapmış iyi ama 835 840 845 850 855 860 865 870 875 880 885 890 arkadaş bu nedir utanmasa 1 er 1 er artsaydı bu olay çok sıkıcı
    oyun kısaca mini diablo deli gibi grind yapıcaksın istediğin max item için legendary için..
    hani önceden raid derdik item vardı en iyisi orada olurdu şimdi hepsi heryerde hani hepsini yapmak mecburi neredeyse

bizim kızdığımız nokta bu ama tabi dediğim gibi bu oyunu e-spor olarak görüp sponsorluk v.s boş rahat hayatı olan adam dert etmez hepsini de yapar
    ama bize çok sıkıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimaniel

Vay arkadaş oyunun neresi güzel ? Oynamasam cidden inanacağım.

Eyvallah WODdan iyi,yeni oyuna başlayanlar açısından da güzel.

Ama en azından Cataclysm oynamış birileri geri dönüp geçmişi yâd etsin.

ya dostum ben wotlk zamaninda basladim banada en guzel expension pack wotlk geliyor. cata zamani bu forumda herkes soverdi bu ne oyunu berbat ettiniz worst expension pack ever filan.. simdi de millet deathwing hasretinde :D yani senin oyundan sikilmanla ilgili bisey zamaninda cta hic sevilmezdi vs vs

• Norrec_ kullanıcısına yanıt
    Tamam, dediğin adalet olarak doğru ama biri hayatını ikame ettirmek için yapmak zorunda olduğun birşeyken diğeri boş zamanlarını değerlendirme amaçlı oynadığın oyun yada hobi. Karşılaştırmak ne kadar doğru olur orası sana kalmış. Ek olarak 835 840 845 850 855 bu sistem evet kağıt üzerinde sıkıcı gibi gözüküyor ama önceki dungeon mantığından daha iyi olduğunu kesin senin önüne bir challenge koyuyor yapıp yapmamak sana kalmış. Adam sonuçta content'i 1 günde piyasaya sürmüyor. Aylarca çalışıyor belki üzerinde, tekrar tekrar oynanabilirliğini sağladılar bir şekilde. Önceden ilevel arttıkça mythic dungeon'lar çerez oluyordu. Şimdi en azından bir zorluğu var. Raid yapmayan adamlar takılıyor grubuyla birlikte işte. Kaldı ki karazhan gibi raid tadında dungeon'larda gelecek ilerde.
  • Belarius B kullanıcısına yanıt
    Ben Cataclysm güzel demedim zaten, şu anki expansionla karşılaştırılınca daha güzeldi dedim.MOP , WOD , Legion hepsi aynı bana göre.Ghostcrawler gidince Blizzard dan oyunda çökmeye başladı.
    https://youtu.be/Ez1pRo1sywY?t=10m35s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 27 Kasım 2016; 14:4:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.