Şimdi Ara

Paintball silahı tasarlıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamaleyküm Dh ahalisi iş sadece düşünce ile beraberdi şimdi kafada tasarlıyoruz ama paintball topunun çapı nedir? Ayrıca paint ball malzemeleri ve paintballa alakalı ciddi site varmı bildiğiniz?
    Gerçi arkadaş askerde 2.
    ila 3 ay arasında o gelene kadar model konusunda kesin bir şeye varırsak yapıcaz inş. ultrAslan-BH tı galiba forumdaki ismi...
    en kısa zamanda kafamdaki tasarıya yakın bir çizim veya video koyabilirim.

ve sonunda bir foto ekleyeyim dedim buyrun taze taze dün arkadaşa sıktım bu gün telde sıtımdaki kızarıklı duruyor dedi bayağı etkili oldu anlııcanız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI) -- 7 Haziran 2009; 21:21:28 >

• Her şey pringıls kutusuyla silah yapımından canlandı ve kafamda kurgulanıyor. Bu videoda temel bir aanlatım var ama benimki bira daha değişik pompayla şişeye haya basıcam ama o havanın şişede kalması için sibop gibi birşeye gerek olur mu acaba?

http://www.youtube.com/watch?v=a5hOuWIFB4I&feature=related
  • Selam arkadaşlar aşşağıdaki resimdeki sistemi mekanizmasını en rahat nerde yaptırabilirim? Malzemeler problem ayrıca yukardada uzun namlulusunu seri atanını yapmışlar deli oldum Avrupada mı amerikada mı bayağı tutuluyormuş ev yapımı havalı silahlar paintball sihları... Varm böyle anlatımlı bildiğiniz siteler?

• Sökülü hali

• Bu iş olmaz fazla ümitlenme

Amacım hevesini kırmak değil, güzel bişeye odaklanmışsın fakat yapman çok çok zor. Yaptığında bişeye benzemez... Ben atıcıyım, birkaç sefer paintball'cuların musabaksına denk geldim. Adamlar yanında kos koca kompresör taşıyo. Mermileri basınçlı havayla atıyo... Senin dediğin gibi şişeyle sibopla olcak iş değil... Başka bişeye bakmanı tavsiye ederim...
  • İş görür paintball silahı önerisi olan varmı? başka modellerde var

• Burda kullanılan yangın tüpü sanırsam bunların dolumu oluyor mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek dürbün tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    AiRSofT yardım !!!!!!
    13 yıl önce açıldı
    grupman için tüfek tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOZKURT_KMZ

Burda kullanılan yangın tüpü sanırsam bunların dolumu oluyor mu acaba?

oluyor hocam..
  • Saolasın birader birde bu paintball mermisi hepsi boyut olarak sabittir herhalde mühimmatı elde etmeye geldi sıra şimdi emin önünü kınıyorum çünkü adamlar satılıyor diye pahalıya satıyoruz diye çıkışıveriyorlar neyse oda onların güzelliği. Geçmişte arkadaş gebzeden dürbünlü tüfek aldık ben mercanda ucuzdur mantığı ile almadım.i neyse mercana geldim yuuh dedim nerdeyse iki katı birde dürbününüde vermiyorlar dedim neden böyle satılıyorda ondan dediler... Şimdi tahminim paintball mühimmatını en makul nerden temin edebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI) -- 8 Mayıs 2009; 19:39:26 >
  • teknik bilgin yoksa pek başarılı olacağını sanmıyorum. anca o resmini koyduğun yangın söndürücüsüne silikon tabancısı monte edilmiş şeye benzer birşey yaparsın. uğraşması zevkli olur böyle şeylerle boş vaktin varsa eğlenirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: technozafer

teknik bilgin yoksa pek başarılı olacağını sanmıyorum. anca o resmini koyduğun yangın söndürücüsüne silikon tabancısı monte edilmiş şeye benzer birşey yaparsın. uğraşması zevkli olur böyle şeylerle boş vaktin varsa eğlenirsin.

Severim zoru ama imkanlarım dahilinde artık ne olursa hurdacı geridönüşüm yapan yakınd atanıdık olsaydı daha kolay olurdu bir takım malzewmlerle daha iyi birşey yapabilirdim. Ama olsun ayrıca sana bir soru şampanya şişesinin içine tıpayı tutki kaçırdın onu şişeyi kırmadan nasıl çıkarırsın?
  • Arkadasım bu tur sılah yapmak ıstıyorsan azda olsa pnomatık bılgın olmalı. Youtube da yapılan mekanızmaların hepsı pnomatık. Kolay bır ıs degıl ama teknık bılgısı olan bır arkadas bulursan hıc de zor degıl. Pnomatık keceler o-rıng fılan gerekecek bunları ıstanbulda cok ucuza ve cok rahat temın edebılırsın. Ama teknık bır arkadas lazım.
  • Yahu arkadaş mermisini alıyım dedim av silahları satan bir yer var camlı kahvede arkadaş sormuş ama bakmamış gittim baktım bu plastik mermi atan silahlar için boyalı versiyonu... Böyle elinde olan arkadaşlar varsa bir tane bile numune yeter başlıcam başlıyamıyorum merminin boyutları biraz büyük olduğundan olurmu olmazmı diye 2000 topluk set var 150 tl o kadar parayı birden vermek te cazip gelmiyor 1 ,2 tane olsa numune ona göre boru alıp ne kadar verimli olduğunu test etmek istiyorum... B.evlerde oturuyorum saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI) -- 13 Mayıs 2009; 19:25:33 >
  • Yarın tesisatçıya gidicem bakalım bir kaç dirsek filan lazım olucak şu aşhamaya kadar sağdan soldan halletttik son noktayı koymanın vakti geldi.=) Çok uzun sürdü bekledikçe kafamda daha iyi şekillendi aman neyse dedim etrafımdakiler yüzünden yapamayız bir de çiklet gibi milletin ağzına düşeriz olsun ben ne kadar düşündüysem çekim yasasıyla dilediğim bütün parçaların çoğu elime geçti hatta yolda yürürken bile malzeme gözüme ilişti baktım ve inş. yarın son noktayı koyucam inş. işe yararda bu vebal altından başarılı bir şekilde kalkarım. Amin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI) -- 4 Haziran 2009; 2:49:44 >
  • Ve sonunda bitti bir fonsiyonel olarak tamam bir tek boyası kaldı yakında resim eklerim inş.
  • Gerçekten mi?
  • tam 1 ay olmuş, hatırlıyorum bu konuyu bekliyoruz resimleri
  • Aslında tasarladım fazla tefferruatlıydı vede nerdeyse 100 lirayı buluyordu çevreninde olumsuz etkisiyle vede krize rahmen çıkarcı, işi düşenin sırtından para kırıyım zihniyetindeki esnaflar sayesinde vazgeçme çizgisinden ters vole çaktık diyebilirim ÇOk ŞÜKÜR =)
  • Şimdi kafaMda tatar yayı var ama tetikMEKANİZMASI nasıl yaparım onu düşünüyorum olursa onuda eklerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.