Şimdi Ara

Pahalı Arabalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bilmiyorum bu kategoride böyle bir konu açmak doğrumu eğer değilse yetkili arkadaşlardan ricam konuyu taşısınlar 1 ay sonra ehliyet sınavım var 2016 dan önce ehliyeti almam gerekiyor mağlum stajyer dönemi başlıcak her neyse benim hep hayalim ehliyeti aldıktan sonra şöyle altımda güzel bir bmw araba olması babama hep diyorum baba ehliyeti aldıktan sonra bana bmw alırmısın diye ehliyetini bi alda bakarız diyo ama ailemizin aylık geliri 5000TL tabi bende öğrenciyim ama açık öğretim okuyorum yani çalışabilirim yani aylık 1000tl alsam iyidir her neyse çevremde maaşı düşük olupta altlarında bmw,mercedes olan o kadar çok insan var ki şimdi diceksiniz nerden biliyon maaşlarının düşük olduğunu diyede biliyorum hepsi tanıdık insanlar yani her neyse bu insanlar böyle arabaları alacak parayı nerden buluyor ve biz aylık 5000-6000Tl gelirle altta linkini verdiğim arabayı sizce alabilirmiyiz alırsak nasıl alırız yani biliyorum belki saçma bir soru ama merak ediyorum işte Tabi arabayı ben istiyorum yani ben kullanacam aylık aldığım bütün maaş arabaya gidecek tabi en büyük desteği babam verecek şimdiden cevaplarınız için teşekkürler lütfen sadece sorumu cevaplayın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-boyasiz-yeni-kasa-f30-2012-model-bmw-3.20i-28000-km-221240253/detay

• etrafındaki kişilerin bu tip araçları kendi üstlerine mi aldığını sanıyorsun? doğuş filo, teb arval, şirket üstüne alınma vb. oluyor genelde.

ha bunu aldınız bunun anca benzinine 1000 tl yettirirsin napcan direksiyon simidini mi yiyeceksin

benim pederin de aylık 4500 ü biraz geçiyor bende de sodexoyla 1200 falan oluyo ama hiç böyle bmw falan filan istemiyoruz astarı yüzünü geçeceğini biliyoruz çünkü

bu kadar parayı arabaya gömeceğine başka yerlerde değerlendir 2012 i20 sana yeter de artar bence

yanlış anlama sakın şu an aşağı yukarı aynı durumdayız ben hem okuyup hem çalışmaya çalışıyorum şu an 2011 2012 yeni kasa i20'm olsa hiç fena olmazdı yani

• Dostum 3.20 dizel bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya o kişilerin araçları pertten çıkmaysa? Piyasada var az hasarla perte çıkan araçlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok abi hasarlı araçlar felan değil nuhoglu55 dostum önerirmisin link atarmısın.
  • Arabayı almasına belki alırsın ama asıl mesele aldıktan sonra. Bunun yakıtı, vergisi, yıllık bakımı, kaskosu bunların hepsinin hesabını yapman lazım dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARTI SCOOTER'LAR NİYE PAHALI ?
    4 yıl önce açıldı
    Az yakan lüks araba
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.