Şimdi Ara

Pactlarla sorunları olanlara fırsat!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler launcerde yüklerken bazı pactleri atlıyorr ve oyunda sorun çıkıyor işte size fırsatftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ burdan indirebilirsiniz bütün pactlar var ve Virüste yoktur launcerde pactları burdan çekiyor Zaten Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ok919_X -- 7 Ocak 2006 11:51:35 >

• Kardeş Kesin Açılırmı Oyun?
  • Düzenli yüklersen açılır.
  • Arkadaşım windows klasöre erişemior diyo .......!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

Arkadaşım windows klasöre erişemior diyo .......!!!!!!!

SS koyarmısın?daha iyi anlaşılır.
  • Arkadaşın verdiği linke tıklıyorum ..... Tam açılacakken , windows bu klasöre erişimi sağlayamadı . Erişiminz olduğundan veya adresin doğru olduğundan emin olun diyo ...... ühühühühühühühühü bunları bana msn den atabilecek varmı????? bitirenadam@hotmail.com
  • Al bakalım bu hata:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Link doğru ve Giriliyor şuan bende yüklüyorum çünkü oyunu silmiştim yenide premium almıştım gidiyo prem günleri ARK kasıyor AllaHtan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

Al bakalım bu hata:

İnternet Explorer Veya mozilla firefox varmı MOZİLLA dışındakiler Zaten işe yaramaz. LİNK i vereyim işinize yarayabilir.http://www.mozilla.com/firefox/
  • Valla Internet E. var ama sadece o yetmiyo mu??????? Bunları msn den yollayamazmısınız????
  • MSN de çok ağır gelmesi biraz zor
  • Şimdi mozilla yüklenince ne yapmam gerekiyor ... Mozilla yı kurup saadece linkemi tıklıcam????? Olay bundan mı ibaret ???? Daha önce kullanmadım da..... Nasıl bir program bu mozilla ...????
  • Mozilla internet eplorer gibi ama değişik özellikleri var ve DAHA hızlı .
  • Mozillay lada olmadı!!!!!!!!! Bağlantı sağlanamadı diyooooo
  • Sende bi sorunlar var benim pc olmadığı için yapamıcam bu sorunuda kendin çözeceksin başka çare yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ok919_X -- 7 Ocak 2006 11:40:12 >
  • Oldu yaşasın!!!!!!!!!!!!!!!! Ama şimdi hepsini teker teker indircemmi?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitirenadam -- 7 Ocak 2006 12:15:37 >
  • Evet tek tek.
  • Peki sonuncusu indirince ne yapcam?????? Hangi işlemi uygulıcam???????
  • Nasıl yani?
  • Yani diyelim hepsini indirdim.... Sonra ne etcem bunları????? KO nun kayıtlı olduğu dosyaya mı kopyalıcam ??? Eğer oraya kopyalacaksam sonra ne etcem ???? Yani bunları indirdikten sonra ne yapcam????
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.