Şimdi Ara

Packett Loss (Paket Kaybı) Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
10.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArchloveKilled

    Cmd'den ping atip bakabilirsiniz ne kadar kayip olduguna.



    Pingwww.google.com -n 50 yazacaksiniz, 50 paketi gondermesini bekleyeceksiniz. Ben de 2 hafta boyunca yasadim aksam saat 7'den sonra. Nasil cozduklerini bilmiyorum, port degisikligi falan olmadi ama onu biliyorum. Vodafone net bu arada. Hatta turk telekom santralden falan arandim konu hakkinda bilgi verdim, ilgililerdi şaşirdim.

    dediğiniz gibi yaptığımda bu sonuçlar çıkıyor. Ama team speak 3 kişi bilgilerini gözlemlediğimde yüzde 7 ile yüzde 60 lara kadar veri kaybı çıkıyor. Bazen anlık düşüp aynı saniyede geri bağlanıyorum. birde video izlerken video takılıyor müdahale edinceye kadar donup kalıyor video. tekrar sayfayı yenileyince yada başka bir yerinden devam ettirince bir müddet takılmadan gidiyor sonra malüm yine takılıyor. Falan filan anlamadım gitti hat kontrolü yaptırdım hepsi normal çıktı diyorlar. sorun gözükmüyormuş. ama veri kaybının önüne geçemiyoruz. Packett Loss (Paket Kaybı) Sorunu




  • arkadaşlar aynı altyapı dan başka sağlayıcıya geçsem sorunum çözülürmü acaba.?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkeironnWH

    hocam aynı sorun bendede var ve işin garibi sadece teamspeak gösteriyor packet lossu ve bu doğru olmasa oyunlarda takılma yaşamam packet loss var ama hiç bir program cmd testi hız testi göstermiyor packet lossu bir şey yapiyor bunlar anlamadım gitti oyunları wtfast ile çalıştırınca sorun ortadan kalkıyor garip şeyler ilk defa anlamadıgım bir olaya denk geldim

    evet kardeşim ben bugün itibari ile sorunu çözdüm. Sorun Modemden kaynaklı çıktı. Ortalığı kaldırdım ayağa ama modemden kaynaklı imiş.
    modemin marka ve modelini paylaşıcam aynı sorunu yaşayan olursa yardımcı olsun
    Modem :  Packett Loss (Paket Kaybı) Sorunu 300Mbps

    Sende bir dene istersen Modemi değiştirerek. O kadar araştırdım modemden kaynaklı olacağı hiçbir yerde yazmıyor.




  • gkndmr55 kullanıcısına yanıt
    hocam durum böyle
     Packett Loss (Paket Kaybı) Sorunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkeironnWH

    3 tane modem denedim zaten packet loss varmı yokmu anlamadım bi bakiyorum var bi bakiyorum yok

    Ben sadece Almanya lokosyonlu serveremize TeamSpeak 3 den görüyordum. Diğer türlü cmd den baktığımda göremedim. Ama sorun kesin ve kesin modemden çıktı. Şuan ne kopma ne veri kaybı nede videolarda takılma yok artık.
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Ben bu şekilde sorgulattığımda paket kaybı göstermedi. Sizinkinde de videolarda takılmalar anlık kopmalar veri downloadlarında aşırı indirmemeler gibi bu tarzda mı sorunlar var.
  • gkndmr55 kullanıcısına yanıt
    Hocam 1080p akıyor sorunsuz ortak ıp sorunu var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkeironnWH

    aynen almanya lokasyonlu teamspeak bendede :D hangi oyunu oynuyorsunuz hocam :p bende sorun yok daha

    Arma 3
    Squad
    Rainbow vs.. ts3 adresimiz 176.9.62.69 ilgilendiğin oyun varsa klanımıza gelebilirsiniz.
    Türk özel kuvvetleri
  • Şu lanet olası sorun nasıl çözülecek. Son zamanlarda hep olmaya başladı
  • 4 aydır bu sorunu çekiyorm şuan 300 pinge kadar çıkıyor gece 1 i bekliyorum oyun oynamak için :) sabah 3 ten gece 1 e kadar pc de anca facebook youtube giriyorum başka bişey yapılmıyor.
  • 1 2 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1
    2 219 ms 208 ms 185 ms 217.65.185.111
    3 53 ms 55 ms 58 ms host-213-14-86-141.reverse.superonline.net [213.14.86.141]
    4 60 ms 54 ms 48 ms 10.34.9.5
    5 29 ms 32 ms 26 ms 10.38.209.142
    6 16 ms 15 ms 16 ms 10.36.6.37
    7 19 ms 16 ms 16 ms

    30 a bile gelemedi neyse bunun tam halini lol destek ekibine attım modemden direk pingli çıkıyor gelen hop falan tarzında bişy dedi yani modem kaynaklı bi sorun gözüküyor dedi. 2. hoptaki ip yi sordu vpn mi kullanıyorsun diye sordularda öyle bişey kullanmıyorum 2. attı hoptaki ip neyin nesidir bilmiyorum ama ping sorunu orda oluyor bilen biri varmıdır.
  • bu tamamen ttnetin satraliyle alakalı bende hiçbir zaman tracertte yüksek ping olmazdı bu akk düzenlemesi kararından sonra 1300 ms ile 3000 ms arasında değişiyor tracert. başka bir evden daha denedim ondada aynı santral 3000 ms lere kadar çıkıyor ama direk ping atınca normal gözüküyor. benim tahminim santral yükleme testleri yapılıyor yani yeni akk düzenlemesi geldiğinde kaldırıp kaldırmayacağını test ediyorlar. yada bilerek bunu yapıp yeni akk düzenlemesine itiraz etmek için yapıyorlar. var bir numara bu ttnette gene.
  • Evinize fiber gelene kadar dayanın yıkılmayın arkadaşlar. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aynı sorunu yaşıyorum akşam 7den sonra. ttneti aradığımda "oyun" kelimesini kullanırsan verdikleri tek cevap bizde kaynaklı değil...
  •  Packett Loss (Paket Kaybı) Sorunu

    bu değerler berbat değil mi? günlerdir sorunu türk telekoma anlatmaya çalışıyorum. Ama bu konudan anlayan birini bulamadım. Oyun oynamak işkence halini alıyor.
  • utku_cemre U kullanıcısına yanıt
    onlar anlamazlar. yaptıkları en fazla gelirler port değiştirirler. yada müdürlükten modemini resetlerler. Hat kontrolü iste.
    günden güne düzeleceği yere türkiyede online oyun oynamak dahada kötüye gidiyor.
    İnanırmısın fifa 17 online bulduğu rakip eğer avrupadan sa hiç takılmadan oynuyorum. eğer türkiyeden se yüzde 60 oyunu sorunlu takılarak oynuyoruz. lanet olsun bunların alt yapısına da sisteminede. Hele samsun Felaket sorunlu türktelekom olarak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.