Şimdi Ara

Packet Loss, Ping, Disconnect Sabrım Taştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftadır Haxball hatta Facebook Batak dahil hiçbir online oyunu oynayamıyorum çünkü sürekli olarak veri kaybı ve ping sorunu yaşıyorum. Yaklaşık 12 13 yıldır internet kullanıcısıyım ama bu kadar rezaletini hatırlamıyorum. 20mbit Superonline kullanıcısıyım, Adana Çukurova'da yaşıyorum. Benzer problemler yaşayan var mı acaba? Defalarca aradım müşteri hizmetlerini, bana adeta yalancı muamelesi yaparcasına amiyane tabirler "caps ver" dediler. Pingimin yüksek olduğunu gösteren fotoğraflarla mail atmamı istediler fakat çıt çıkmadı maillerden halen. Belki çareyi burada bulabilirim bilmiyorum. Şu Tılgın modemlerden var.

-Wireless kapalı
    -Eternet ile bağlanıyorum
    -Modeme arkasındaki reset tuşundan reset attım
    -Defalarca açıp kapatsam da fayda etmiyor
    -Dns adresini değiştirmeyi defalarca denedim
    -Windows Güvenlik Duvarı'nı kapattım, yetmedi modemin güvenlik duvarını devre dışı bıraktım halen düzelme yok.

%25 ila %15 arası packet loss çıkıyor pingtest.net ölçümünde. Ping çok aşırı kötü değil 125ms falan hadi neyse diyorum ona.

• Şöyle söyleyeyim; 125 ms fiber için iyi değil. Çünkü kendi söylediklerine göre yurtiçi 80ms üzerinde olduğunda müdahale etmeleri gerekiyor. Yani pinginizin genel olarak yüksek olduğunu söyleyin. Zaten yapacağınız bir çok şeyi siz yapmışsınız. En kötü başka bir bilgisayarda deneyin diyeceğim ama sorun bana göre superonline'dan kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 24 Aralık 2013; 12:48:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Packet loss olmayan internet?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.