Şimdi Ara

Packerd Bell TJ75 JO 118TK/119TK [i5 430M, 6GB DDR3, ATI HD 5650 DX11, 500/640 GB] Derneği (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.286
Cevap
8
Favori
153.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Arkadaşlar packard bell tj75 marka bilgisayarım PES gibi oyunlar oynamak istedigimde yukarı yön + sol yön + s veya d gibi tuşlara bastıgımda işlev görmüyor.Ayrı klavye taktıgımda sorun olmuyor ama yanımda ayrı klavye taşımak sorun oluyor.Lütfen bunun çözümü için bana yardımcı olun.

Aynı sorun bende de var. hepsinde var sanırım. düzeltme yolunu bulamadım.
  • Dizüstünün içini açan oldu mu? Fanı temizlemek için açayım dedim fakat arka taraftan bir şey tutuyor ve tam olarak açamıyorum. Dizüstünü düşürdüm bu yüzden arada bir ekranda renkler karıncalanıyor ve sonra da dalgalanma oluyor ekranda, herhangi bir reset ya da donma söz konusu değil. Touchpad de çalışmıyor şu anda, içini tam olarak açabilsem bakacağım da açamadım bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Dizüstünün içini açan oldu mu? Fanı temizlemek için açayım dedim fakat arka taraftan bir şey tutuyor ve tam olarak açamıyorum. Dizüstünü düşürdüm bu yüzden arada bir ekranda renkler karıncalanıyor ve sonra da dalgalanma oluyor ekranda, herhangi bir reset ya da donma söz konusu değil. Touchpad de çalışmıyor şu anda, içini tam olarak açabilsem bakacağım da açamadım bir türlü.

Ben de bir ara niyetlendim ama açamadım :) Nette epey araştırdım video falan da bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_anil

quote:

Dizüstünün içini açan oldu mu? Fanı temizlemek için açayım dedim fakat arka taraftan bir şey tutuyor ve tam olarak açamıyorum. Dizüstünü düşürdüm bu yüzden arada bir ekranda renkler karıncalanıyor ve sonra da dalgalanma oluyor ekranda, herhangi bir reset ya da donma söz konusu değil. Touchpad de çalışmıyor şu anda, içini tam olarak açabilsem bakacağım da açamadım bir türlü.

Ben de bir ara niyetlendim ama açamadım :) Nette epey araştırdım video falan da bulamadım.

Bir daha deneyeceğim ama ekran panelinin olduğu tarafta tutan bir şey var bir türlü açamadım tam olarak. Elbet açan vardır içini yok mudur yardımcı olacak? Sonu servislik olacak bilgisayarın.

• beyler bayadır unutmuşum bu topiği bu cızzırtı şeklinde çıkan sesi(hani su baslarda ilk aldıgımızda surekli konustugumuz) kesmenin yolunu bulan oldu mu acaba ?
  • Merhaba arkadaşlar ,

Laptop oyun oynarken kapanıp duruyordu ve artık elektrik süpürgesinden falan gına gelmişti.Ben de NC2000 soğutucu aldım.SOnucu test edip yazarım.

10 gün önce bilgisayar kapalıyken yıldırım çarpması sonucu usb ler yanmıştı.Sorunun büyük oldugunu anlayıp İzmir den İstanbuldaki yetkili servise gönderdim.Hiçbir ücret ödemeden 10 gün içinde ürün elimde oldu.Anakart yanmış ve değiştirilmiş.Servisten çok memnun kaldım.
  • Arkadaşlar packard bell TJ75 marka laptopumu yaklaşık bir buçuk senedir kullanıyorum ancak batarya ile kullanımda pili çok kısa gidiyor 1 saat bile gitmiyor.Acaba bunun sebebi nedir ve bu hoparlör cızırtı sorununun kesin çözümü var mı?
  • quote:

Arkadaşlar packard bell TJ75 marka laptopumu yaklaşık bir buçuk senedir kullanıyorum ancak batarya ile kullanımda pili çok kısa gidiyor 1 saat bile gitmiyor.Acaba bunun sebebi nedir ve bu hoparlör cızırtı sorununun kesin çözümü var mı?

Hoperlorde cızırtı olayını ben hiç yaşamadım ya da farkına varmadım.Benim laptop da 1 saat kadar gidiyor.Zamanla tum laptoplarda boyledir zaten.
  • sıcaklık problemi yaşayanlar hava giriş yerlerini elektrik süpürgesi ile çektirin. bende işlemci sıcaklığı boşta 90 derecelerde geziyordu. temizledikten sonra 45 derecelere indi. temizledikten sonra zorlamaya çalıştım işlemciyi (30 dakika boyunca aynı anda 5 tane film oynatımı ve bu esnada son ayarlarda nfsu2 oynama) 65 dereceleri çok geçmedi. temizlerken makina kapalı olsun. pili de çıkarın. ben böyle yaptım bir sorun olmadı. makina ilk günkü performansına döndü.
  • Şu makinanın bir yerini zorlamadan içinin nasıl açılacağını öğrensem çok güzel temizlik yapıcam ama...
  • çok karışık bir sistemi var ben de açıp fan temizliğiyapayım dedim ama çok karmaşık bir yapısı var makinenin düzgün de toplayamadım sonra zaten
  • biosu güncelleyince işlemci 6,3 puan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

biosu güncelleyince işlemci 6,3 puan oldu

Benim son sürümde (1.26), 6.7 puan vermiş.
  • senin daha iyiymiş
  • Benim dizüstünün modeki TJ75 282TK bios mod ile "Cx States" i kapattım ve ses büyük oranda gitti duyulmuyor, ayrıca dizüstü bilgisayarı açacak olanlar dikkatli olsun ben Touchpad'i bozdum. Eğer açacaksanız ilk önce Touchpad girişini çıkarın bence. Klavyenin hemen altında Touchpad kablosu. Evdeki masaüstünü yıllardır açıyorum bir problem olmadı bu dizüstü biraz daha hassas bir alet sanırım, ufak ufak bir sürü kablo var biri kopsa buyrun cenaze namazına. Bir sürü vida var hepsini çıkarın çıkarınca fazla zorlanmadan açılıyor bilgisayar ben açtım içini temizleyip termal macunu yeniledim.
  • Buradaki bir arkadaşın tavsiyesi ile 140 tl ye nc2000 zalman sogutucu aldım.İnanamadım açıkçası.İki tane fan sıcacık kalorifer yanında klima gibi estiriyor ve buz gibi yapıyor.Laptopun soguklugunu geçtim yazın bunu klima niyetine kullanırım.

Oyunlarda falan artık sıkıntı kalmadı.
  • Arkadaşlar bios güncellemeyi nasıl yaparım ve önerir misiniz?
  • quote:

Arkadaşlar bios güncellemeyi nasıl yaparım ve önerir misiniz?

PackardBell'in sitesine gir orada laptop modelini seçtikten sonra BIOS kısmından dosyayı indir. Zaten .exe dosyası olarak gelmesi lazım, açıp install diyorsun yeniden başlattığında halloluyor.
  • quote:

Benim dizüstünün modeki TJ75 282TK bios mod ile "Cx States" i kapattım ve ses büyük oranda gitti duyulmuyor, ayrıca dizüstü bilgisayarı açacak olanlar dikkatli olsun ben Touchpad'i bozdum. Eğer açacaksanız ilk önce Touchpad girişini çıkarın bence. Klavyenin hemen altında Touchpad kablosu. Evdeki masaüstünü yıllardır açıyorum bir problem olmadı bu dizüstü biraz daha hassas bir alet sanırım, ufak ufak bir sürü kablo var biri kopsa buyrun cenaze namazına. Bir sürü vida var hepsini çıkarın çıkarınca fazla zorlanmadan açılıyor bilgisayar ben açtım içini temizleyip termal macunu yeniledim.

ses derken fan sesimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_anil

quote:

Arkadaşlar bios güncellemeyi nasıl yaparım ve önerir misiniz?

PackardBell'in sitesine gir orada laptop modelini seçtikten sonra BIOS kısmından dosyayı indir. Zaten .exe dosyası olarak gelmesi lazım, açıp install diyorsun yeniden başlattığında halloluyor.

Hocam güvenli modda falan açmam gerekmiyor ve install'dan başka bir işlem yapmama gerek yok değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.