Şimdi Ara

Packard Bell TS11-HR-624TK WİNDOWS 8 DRİVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Packard Bell TS11-HR-624TK olan bilgisayarıma windows 8 kurdum fakat aygıt yöneticisi kısmında diğer aygıtlar altında temel sistem aygıtı diye yüklenmemmiş iki aygıt çıkıyor, bunla ilgili bilgisi olan yada yükleyen var mı ??

• o aygıtın ozellıklerınden donanım kımlık verısını kopyalarsanız sıze drıver konusunda yardım edebılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmb

Packard Bell TS11-HR-624TK olan bilgisayarıma windows 8 kurdum fakat aygıt yöneticisi kısmında diğer aygıtlar altında temel sistem aygıtı diye yüklenmemmiş iki aygıt çıkıyor, bunla ilgili bilgisi olan yada yükleyen var mı ??

Kart okuyucu sürücüsünün yüklenmesini gerektiriyor onlar.

http://global-download.packardbell.com/GDFiles/Driver/CardReader/CardReader_Broadcom_15.4.7.1_W8x64U_A.zip?acerid=634861430879256417&Step1=Notebook&Step2=EasyNote&Step3=EN%20TS11HR&OS=8u1&LC=tr&BC=Packard%20Bell&SC=EMEA_25P

• teşekkürler ...
  • sağol banada lazımdı aynı pc win 8 yüklemiştim.
  • kmb kullanıcısına yanıt
    bende 8e yükselttim ama ne yaptiysam kamera çalışmıyor yardımcı olabilirmisin sana zahmet nasıl kurdun tam olarak kendi asistan mi neydi 8 yukseltikden sonra o çalıştı hepsini yukledi ama bi turlu kamera olmadı diger aygıtlarda solgun gorunuyor yazılımı yukle diyince usb video aygıtı olarak yukluyor ama gene çalışmıyor yardımcı olursan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.