Şimdi Ara

Packard Bell TJ75 Laptop satılık -istanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Packard Bell TJ75 Laptop satılık -istanbul
    Packard Bell Tj75 model laptop Satılıktır.

Özellikleri :

CPU : Core i 5 460m @2.53ghz minimum hız. 2 fiziki 2 mantıksal olmak üzere 4 çekirdekli.
    Ram : 6 GB DDR 3 1333mhz RAM
    GPU : AMD Radeon 5650m ekran kartı
    Hdd : Western Digital 250 GB 7200rpm hdd.
    Ekran : 15.6" inch parlak LCD ekran maksimum çözünürlük 1366x768.

Bağlantı Noktaları : 4xusb 2.0 , Blutooth 2.0 ,Multi in-1- card reader ,Rj45 ethernet portu ,hdmi çıkışı
    Disk okuyucu : Dvd yazıcı 8x

Klavye : Q TR klavye+ numpad
    Mouse : Multi touchpad ,
    Webcam+microphone

Laptop'un şimdiki vaziyeti :
    Kutusu ,faturası durmaktadır ,diğer zamazingolar yoktur( köpük ,poşet vb.)
    Garantiye hiç gitmemiştir .Lakin Garantisi 17 Kasım 2012 Tarihi itibariyle bitmiştir.
    Garantiye konu olacak herhangi bir olay gerçekleşmemiştir.
    Kozmetik olarak 10 üerinden 9 alır. Ekranda ya da kasasının herhangi bir yerinde çizik yoktur.Lakin klavyesinin üzerinde çok kullanıma bağlı olarak gölgemsi bir kararma sözkonusudur (her bilgisayarda oluşan genel bir durum ) harflerin ya da simgelerin hiçbirinde aşınma ,silinme yoktur.Zannımca temiz bir bezle silinince geçebilecek bir durumdur.
    Makinenin içini şahsen açmak istemiş olmama rağmen ,hiç açamadım ,yalnızca alt kapağı açmak suretiyle hard disk ve ramleri değiştirdim. Kendi orijinal harddiski 500gb 5400rpm harddisk idi, ben bunu wd 250 gb 7200rpm hdd ile değiştirdim buna ek olarak orijinal 3gb ram ile gelmekteydi 6 gb 1333mhz ram'e yukselttım.

Isınma : Ağır yük altındayken 72C dereceyi geçmemekte ,özellikle yaz aylarında hiç kullanmadım sayılır.Zaten nasıl oldu bilmiyorum,Crysis oynarken dahi 70'i geçtiğine pek rastlamadım. Biliniz ki bilgisayarların (genel elektronik) ana düşmanı manyetizma, toz ve sıcaklıktır ,bunlara maruz bırakmamaya çok özen gösterdim.

Fan : Bu laptop'un fanının kendisine yetmekte oldugunu soyleyebılırım . Bir oyun açtıgınızda fan ister istemez hızla çalışmaya başlamakta. Bunun haricinde normal kullanımda gayet sessiz.

Pil durumu : 2 saat ağır yük altında pil süresi vardır. Normal kullanımda ekran parlaklığını kısarsanız ve wifi'yi kapatırsanız 3.5-4 saat çalışma süresi görülebilmektedir.
    Pil şu ana kadar en fazla 30 kere şarj deşarj edilmiştir. Kullanılmadıgı zaman zarfında kapalı poşette ve soğuk bir ortamda muhafaza edilmiştir.pilin ömrü 500 şarj deşarj kadar tam performans ömrüne sahip olup,500 'luk kullanımdan sonra mukavemetini kaybetmeye başlayacaktır.

Cihazın ömür seyri : Hiç mavi ekran hatası almadı , dvd sürücüsü hiç yarıyolda bırakmadı ve sorun çıkarmadı. Donanım bileşenlerinin hiçbir sorunu çıkmadı.

Satış fiyatı ve usulü : Satış fiyatı 900 TL'dir . İstanbul'da merkez sayılabilecek herhangi bi yerden elden teslim edilecektir.
    Alıcının bilgisayarı iyice sınamasını isterim. Burada yazdıklarımı canlı canlı görmesi lazım gelir.Alıcı kusurlu bir ürün ile karşı karşıya kalmasın.
    Forumda benzeri özellikteki bilgisayarların aynı fiyat bandında bir fiyatla satışa koyduğumu düşünüyorum.

Şahsen bilgisayardan memnunum ,lakin etrafımdaki bilgisayar ve benzeri ürünleri biran önce satıp samsung galaxy s3 veya note 2 alıp daha senelerce bılgısayarlardan uzak bir hayat yaşamayı arzu ettiğimden satıyorum.

Forumu 2006 senesinden beri takip etmekteyim.2.el kısmında çok talip olmuş oldugum cihazlar olmasına rağmen hiç almak nasip olmaadı. 2010 senesinde acer 5920 model bir laptop satmışlığım vardır. Bunun dışında bir alışverişim olmamıştır.

Laptopu il dışından almak isteyenler ,mümkünse istabul'daki bir tanıdık ya da akrabalarını vekil tayin etsinler.Bu vekil bilgisayardan anlamaması durumunda kendisinin belirleyeceği bir bilgisayarcı huzurunda cihazın sorunsuz ve kusursuz oldugunu teyit ettirip oyle satışı gerçekleştirmek isterim.

Bilgisayar ocak ayına kadar satılmazsa Vakumlayıp ,oksijenle bağını keserek, pirinçli ambalaj içinde bir kenara kaldıracağım.Belki ileride lazım olur. Maksat amortisman yazmasın...

İlana ilişkin yorum yapacaklardan satışı destekleyici yorumlara elbette tahammülüm vardır ve bunu da yararlı görmekteyim. Cihaz resimlerini gündüz gözüyle çekip buraya ekleyeceğim.

Bir sorunuz ya da tavsiyeniz varsa lütfen ilan altına belirtiniz. Teklifiniz var ise özel mesajla belirtmenizi isterim.Takas düşünmüyorum , ölü fiyat teklifinde bulunacak arkadaşlar da enerjilerini boşuna harcamasınlar ...

Unutmadan son bir husus daha ,evde acer (netbook),asus notebooklar olması dolayısıyla bu laptop fazla kullanılmadı.Artık bilgisayardan kusasım geliyor....

Alayım ağrısız sızısız işimi görsün ve paranın karşılığını versin diyecek bilgisayar ihtiyacında olan kişilere tavsiyemdir.Boşu boşuna gidip yenisini almayın , 900 tl ye de bu özelliklerde bir laptop da bulamazsınız.Paraya yazık günah ,ne lüzumu var fazla fazla vermeye....

Not: gündüz gözüyle resim çeker koyarım ...
    Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Forumdaki ilanları görünce hakkaniyetsiz bir fiyat biçtiğimi farkettim.

Satış fiyatı 850TL'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 10 Aralık 2012; 10:59:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.