Şimdi Ara

Packard Bell R3451 Kullanıcıları Bilgi Paylaşımı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
16.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

# fthtrky

# Onur__

# zerachi

# breyv123

# burakas

# stuka

# trulli

# meragi

# aeks

# serkon

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

listeye senide ekledim serkon.. aramıza hoşgeldin..

ben xp 64 yüklemediim icin bu konuda fazla bi bilgim yok.. umarım kısa zamanda işine yarar bi cevap bulursun . . . . .
  • Slmlar tekrardan, ben sonunda bu aleti almaya karar verdim, fiyat/perf/ozellilerine gore en uygunu gibi gozukuyor zannedersem.
    Vatandan almayi dusunuyordum, Finans Kart ile %8 indirim var diye (873+kdv yada 1385 YTL kdv dahil), orada kalmamis zannedersem. Ist'da baska nerelerden alabiliriz ? Eksen'de faln da yok. Koyuncunun sitesinde stokda var gozukuyor ama son kullaniciya satmiyorlar zannedersem :)

Diger yandan bu aleti Acer 3005 wlmi ile karsilastirip (karfurda satiliyordu) ondan mi alsam diyordum, iyice enine boyuna inceledikten sonra kesinlikle P.Bell diyorum bende.
  • doğru seçim nerden alabileceğin konusunda bi fikrim yok.. umarım bulursun . . . .
  • --------[ EVEREST Ultimate Edition 2006 (c) 2003-2006 Lavalys, Inc. ]---------------------------------------------------

Sürüm EVEREST v2.50.480/tr
    Benchmark Module 1.3.117.0
    Anasayfa http://www.lavalys.com/
    Rapor Türü Hızlı Rapor [ TRIAL VERSION ]
    Bilgisayar SNNECCI (Onur YASAR)
    Oluşturan ONUR
    İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600 (WinXP Retail)
    Tarih 2006-01-27
    Saat 15:22

--------[ Özet ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bilgisayar:
    Bilgisayar Türü ACPI Tek işlemcili Bilgisayar
    İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Home Edition
    OS Servis Paketi [ TRIAL VERSION ]
    Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2)
    DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
    Bilgisayar Adı SNNECCI (Onur YASAR)
    Kullanıcı Adı ONUR
    Oturum Etki Alanı [ TRIAL VERSION ]
    Tarih / Saat 2006-01-27 / 15:22

Anakart:
    CPU Türü Mobile AMD Turion 64 ML-30, 1600 MHz (8 x 200)
    Anakart Adı NEC COMPUTERS INTERNATIONAL NEC Versa Premium
    Anakart Çipseti ATI Radeon Xpress 200M, AMD Hammer
    Sistem Belleği [ TRIAL VERSION ]
    BIOS Türü Insyde (08/24/05)

Görüntü Birimi:
    Görüntü Bağdaştırıcısı ATI MOBILITY RADEON XPRESS 200 (32 MB)
    Görüntü Bağdaştırıcısı ATI MOBILITY RADEON XPRESS 200 (32 MB)
    3D-Hızlandırıcı ATI Radeon Xpress 200M (RS480M)

Çokluortam:
    Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC655 @ ULi/ALi M5455 AC'97 Audio Controller

Depolama :
    IDE denetleyici ALi M5229 PCI Bus Master IDE Denetleyicisi
    SCSI/RAID denetleyici D347PRT SCSI Controller
    Disk Sürücüsü IC25N080ATMR04-0 (80 GB, 4200 RPM, Ultra-ATA/100)
    Optik Sürücü Generic DVD-ROM SCSI CdRom Device
    Optik Sürücü HL-DT-ST RW/DVD_GCC-4244N (DVD:8x, CD:24x/24x/24x DVD-ROM/CD-RW)
    SMART Sabit Disk Durumu OK

Bölümler:
    C: (NTFS) [ TRIAL VERSION ]

Giriş:
    Klavye CIR Keyboard Receiver
    Klavye Standard 101/102-key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard
    Fare HID uyumlu fare
    Fare Synaptics PS/2 Port TouchPad

Ağ:
    Birincil IP Adresi [ TRIAL VERSION ]
    Birincil MAC Adresi 00-C0-49-53-98-1D
    Ağ Bağdaştırıcısı Ralink RT2500 Wireless LAN Card
    Ağ Bağdaştırıcısı U.S. Robotics 802.11g Wireless Turbo Adapter (192. [ TRIAL VERSION ])
    Ağ Bağdaştırıcısı ULi PCI Fast Ethernet Controller
    Modem Smart Link 56K Modem

Çevre Birimleri:
    Yazıcı Microsoft Office Document Image Writer
    FireWire denetleyici Texas Instruments IEEE1394 FireWire Adapter (PHY: TI TSB41AB1/2)
    USB1 denetleyici ULi/ALi M5237 USB Open Host Controller
    USB1 denetleyici ULi/ALi M5237 USB Open Host Controller
    USB2 denetleyici ULi/ALi M5273 USB 2.0 Host Controller
    USB-Aygıt USB İnsan Arayüz Aygıtları
    Akü Microsoft AC Bağdaştırıcısı
    Akü Microsoft ACPI Uyumlu Denetim Yöntemi Pili

DMI:
    DMI BIOS Sağlayıcısı Insyde Software Corporation
    DMI BIOS Sürümü R1.04
    DMI Sistem Üreticisi NEC Computers International
    DMI Sistem Ürün Adı Packard Bell EasyNote
    DMI Sistem Sürümü PB22B00829
    DMI Sistem Seri Numarası [ TRIAL VERSION ]
    DMI Sistem UUID [ TRIAL VERSION ]
    DMI Anakart Üreticisi NEC COMPUTERS INTERNATIONAL
    DMI Anakart Ürün Adı NEC Versa Premium
    DMI Anakart Sürümü 5a
    DMI Anakart Seri Numarası [ TRIAL VERSION ]
    DMI Kasa Üretiçisi
    DMI Kasa Sürümü *
    DMI Kasa Seri Numarası [ TRIAL VERSION ]
    DMI Kasa Fiyat Etiketi [ TRIAL VERSION ]
    DMI Kasa Türü Pizza Box

--------[ Bilgisayar Adı ]----------------------------------------------------------------------------------------------

Bilgisayar Açıklaması Mantıksal Onur YASAR
    NetBIOS Adı Mantıksal SNNECCI
    DNS Host Adı Mantıksal SNNECCI
    DNS Alan Adı Mantıksal
    Tam DNS Adı Mantıksal SNNECCI
    NetBIOS Adı Fiziksel SNNECCI
    DNS Host Adı Fiziksel SNNECCI
    DNS Alan Adı Fiziksel
    Tam DNS Adı Fiziksel SNNECCI

--------[ DMI ]---------------------------------------------------------------------------------------------------------

[ BIOS ]

BIOS Özellikleri:
    Sağlayıcı Insyde Software Corporation
    Sürüm R1.04
    Yayım Tarihi 08/24/2005
    Boyut 512 KB
    Açılış Sürücüleri Floppy Disk, Hard Disk, CD-ROM
    Yetenekler Flash BIOS, Shadow BIOS, Selectable Boot, EDD, BBS, Smart Battery
    Desteklenen Standardlar DMI, APM, ACPI, PnP
    Genişleme Yeteneği ISA, PCI, AGP, PCMCIA, USB

[ Sistem ]

Sistem Özellikleri:
    Üretici NEC Computers International
    Ürün Packard Bell EasyNote
    Sürüm PB22B00829
    Seri Numarası [ TRIAL VERSION ]
    Evrensel Benzersiz Kimliği [ TRIAL VERSION ]
    Başlangiç Türü Güç Anahtarı

[ Anakart ]

Anakart Özellikleri:
    Üretici NEC COMPUTERS INTERNATIONAL
    Ürün NEC Versa Premium
    Sürüm 5a

[ Kasa ]

Kasa Özellikleri:
    Sürüm *
    Fiyat Etiketi [ TRIAL VERSION ]
    Kasa Türü Pizza Box
    Açılış Durumu Güvenli
    Güç Kaynağı Durumu Güvenli
    Isıl Durum Güvenli
    Güvenlik Durumu Yok

[ İşlemciler / Athlon64 K8 ]

İşlemci Özellikleri:
    Üretici AuthenticAMD
    Sürüm Athlon64 K8
    Seri Numarası Processor Serial Number
    Fiyat Etiketi Asset_TAG
    Parça Numarası Parça Numarası
    Dış Saat 200 MHz
    En Yüksek Saat 1600 MHz
    Şu Anki Saat 1593 MHz
    Tür Central Processor
    Voltaj 1.4 V
    Durum Etkin
    Yükseltme Yok
    Soket Adı uPGA 754

[ Önbellek / L1 Cache ]

Önbellek Özellikleri:
    Tür Dahili
    Durum Etkin
    İşlemsel Mod Write-Back
    En Büyük Boyut 128 KB
    Takılı Boyut 128 KB
    Desteklenen SRAM Türü Burst, Pipeline Burst
    Şu Anki SRAM Türü Burst, Pipeline Burst
    Hata Düzeltme Yok
    Soket Adı L1 Önbellek

[ Önbellek / L2 Cache ]

Önbellek Özellikleri:
    Tür Dahili
    Durum Etkin
    İşlemsel Mod Write-Back
    En Büyük Boyut 1024 KB
    Takılı Boyut 1024 KB
    Desteklenen SRAM Türü Burst, Pipeline Burst
    Şu Anki SRAM Türü Burst, Pipeline Burst
    Hata Düzeltme Yok
    Soket Adı L2 Önbellek

[ Bellek Aygıtları / DRAM Slot 1 ]

Bellek Aygıtı Özellikleri:
    Fiziksel Boyut SODIMM
    Boyut 256 MB
    Hız 133 MHz
    Toplam Genişlik 64 Bit
    Veri Genişliği 64 Bit
    Aygıt Yer Bulucu DRAM Slot 1
    Sıra Yer Bulucu Banks 0/1

[ Bellek Aygıtları / DRAM Slot 2 ]

Bellek Aygıtı Özellikleri:
    Fiziksel Boyut SODIMM
    Boyut 256 MB
    Hız 133 MHz
    Toplam Genişlik 64 Bit
    Veri Genişliği 64 Bit
    Aygıt Yer Bulucu DRAM Slot 2
    Sıra Yer Bulucu Banks 2/3

[ Sistem Yuvaları / CardBus Slot ]

Sistem Yuvaları Özellikleri:
    Yuva Açıklaması CardBus Slot
    Tür PC Card (PCMCIA)
    Kullanım Boş
    Veri Yolu Genişliği 32 Bit

[ Bütünleşik Aygıtlar / Integrated Radeon AGP Controller ]

Bütünleşik Aygıt Özellikleri:
    Tanım Integrated Radeon AGP Controller

[ Bütünleşik Aygıtlar / Realtek ALC202 Audio Device ]

Tanım Realtek ALC202 Audio Device

[ Bütünleşik Aygıtlar / Smart Link 56k Modem ]

Tanım Smart Link 56k Modem

[ Bütünleşik Aygıtlar / ULi Fast Ethernet Adaptor ]

Tanım ULi Fast Ethernet Adaptor

[ Bütünleşik Aygıtlar / Texas Instruments PCI-7411 ]

Tanım Texas Instruments PCI-7411

[ Bütünleşik Aygıtlar / TV ]

Tanım TV

• şimdihttp://support.packardbell.com dan baktım ses çıkışı 6 kanalmış bizim bilgisayarlarda. bi de hoparlör nereye bağlanıyor bulan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zerachi

şimdihttp://support.packardbell.com dan baktım ses çıkışı 6 kanalmış bizim bilgisayarlarda. bi de hoparlör nereye bağlanıyor bulan var mı?

on tarafta icinden kirmizi isik cikan bir yer var orasi audio out kismi oraya baglaniyor hoparlor, kulaklik vs.
    bu arada bende gecen hafta aldim urunu gayet memnunum biraz yavas gibi ama arkadaslarin dedigi gibi temiz bir format atip yeni windows kurup oyle kullanmak lazim. sarji diger notebooklara gore daha az gidiyor ama benim icin yeterli. ben daha once notebook kullanmadim ama sanki gordugum diger notebooklara gore biraz yuksek isida calisiyor gibi geldi. bir de duz olmayan bir yerde kullaninca daha cok isiniyor. mesela yatak,koltuk vs... siz de de oylemi?

birde bisi sorucam sanirim kazik yemisim. neden benim ram bilgisayaraim a sag tusla tiklayip ozelliklere tikadigimda cikan sistem ozellikleri kisminda 384 mb ram gozukuyor? fikri olan varmi?
     Packard Bell R3451 Kullanıcıları Bilgi Paylaşımı

bu arada benim harddisk 5400 rpm markasida western digital. mavibilgisayardan aldim. galiba urun turkiyeye 2 parti olarak gelmis. packard bell'i turkiyeye getiren koyuncu bilgisayar da bu urunu satan butun bilgisayarcilar 4200 rpm olarak bilgilendirdigi icin butun internet sitelerinde 4200 rpm olarak geciyor. mavi bilgisayardakiler de 4200 rpm olarak biliyorlardi. ve hic bir sirket mavbilgisisayar da dahil icini acip harddiskin modeline bakip sonra internet sitesinden kac rpm olduguna bakmamis galiba. sonuc olarak ben baktim 5400 rpm olanini aldim. ama bilmiyorum 5400 le 4200 arasinda cok fark varmidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrim -- 29 Ocak 2006 14:32:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rubisco

Slmlar tekrardan, ben sonunda bu aleti almaya karar verdim, fiyat/perf/ozellilerine gore en uygunu gibi gozukuyor zannedersem.
    Vatandan almayi dusunuyordum, Finans Kart ile %8 indirim var diye (873+kdv yada 1385 YTL kdv dahil), orada kalmamis zannedersem. Ist'da baska nerelerden alabiliriz ? Eksen'de faln da yok. Koyuncunun sitesinde stokda var gozukuyor ama son kullaniciya satmiyorlar zannedersem :)

Diger yandan bu aleti Acer 3005 wlmi ile karsilastirip (karfurda satiliyordu) ondan mi alsam diyordum, iyice enine boyuna inceledikten sonra kesinlikle P.Bell diyorum bende.

hangi sehirde oturuyorsun? ankarada mavibilgisayrada ve metropol'ün yanindaki emek bilgisayar (aidata) da urun mevcut. ama harddiskin modeline bakip almani tavsiye ederim.
  • quote:

şimdihttp://support.packardbell.com dan baktım ses çıkışı 6 kanalmış bizim bilgisayarlarda. bi de hoparlör nereye bağlanıyor bulan var mı?

ya kusura bakma orasi fiber optik cikisiymis:) bende dokumantasyondan simdi gordum ama oraya kulaklik takinca ses cikiyor nasi oluyo bu is anlamadim?? hem audio cikisi hem de fiber optik cikis filan olabilir mi?

edit:

ha evet oyleymis. o delik icin Headphones / Speakers / Line-out / S/PDIF diyor. yani o hep hoparlor hem kulaklik hem de fiber optik cikisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evrim -- 29 Ocak 2006 14:30:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: evrim

quote:

on tarafta icinden kirmizi isik cikan bir yer var orasi audio out kismi oraya baglaniyor hoparlor, kulaklik vs.
    bu arada bende gecen hafta aldim urunu gayet memnunum biraz yavas gibi ama arkadaslarin dedigi gibi temiz bir format atip yeni windows kurup oyle kullanmak lazim. sarji diger notebooklara gore daha az gidiyor ama benim icin yeterli. ben daha once notebook kullanmadim ama sanki gordugum diger notebooklara gore biraz yuksek isida calisiyor gibi geldi. bir de duz olmayan bir yerde kullaninca daha cok isiniyor. mesela yatak,koltuk vs... siz de de oylemi?

birde bisi sorucam sanirim kazik yemisim. neden benim ram bilgisayaraim a sag tusla tiklayip ozelliklere tikadigimda cikan sistem ozellikleri kisminda 384 mb ram gozukuyor? fikri olan varmi?

bu arada benim harddisk 5400 rpm markasida western digital. mavibilgisayardan aldim. galiba urun turkiyeye 2 parti olarak gelmis. packard bell'i turkiyeye getiren koyuncu bilgisayar da bu urunu satan butun bilgisayarcilar 4200 rpm olarak bilgilendirdigi icin butun internet sitelerinde 4200 rpm olarak geciyor. mavi bilgisayardakiler de 4200 rpm olarak biliyorlardi. ve hic bir sirket mavbilgisisayar da dahil icini acip harddiskin modeline bakip sonra internet sitesinden kac rpm olduguna bakmamis galiba. sonuc olarak ben baktim 5400 rpm olanini aldim. ama bilmiyorum 5400 le 4200 arasinda cok fark varmidir...

ram az gözükür çünkü 128 mb ekran kartı için ayrılmış durumda pil sorununa gelince rm clock diye bir program kullanıyorum (ayrıntılar için forumda undervolting diyr bir başlık var oraya bak) şu anda 2 saat 55 dakika kullanıyorum.

• arkadaşlar batarya ömrünü % ile değil de saat olarak gösteren bir program var mı
  • quote:

arkadaşlar batarya ömrünü % ile değil de saat olarak gösteren bir program var mı

Windows guc gostergesini surekli gosteri tıklarsan sag altta iconu cikiyor.Buranin uzrerine gelince hem yuzde hemde saat olarak gosteriyor arkadasim
  • quote:

Orjinalden alıntı: evrim

kazık yememişsin.. ekran kartı 128 MB ram çaldığı zaman doğal olarak 384 MB kalıyo..

onun dışında ben heralde ilk parti olarak gelenlerden aldım.. çünkü bende hdd 4200 rpm.. ama performansı memnun ediyo.. açıkçası 5400 rpm lik bi R3451 görmek isterim benimkiyle kıyaslamak için.. ayrıca hdd in markasına, rpm ine fln bakmak icin illa laptopun icini acmak gerekmiyo.. bitakım programlar sayesinde (Everest gibi) aletin icinde ne var ne yok öğrenebiliyorsun.. ki ben açılabilecek bölümleri tamamen açmama rağmen hdd ile ilgili bilgi edinememiştim yazmamışlar markasını, modelini, rpm ini falan... [ yukarılarda Everest raporunu yazmıştım, orda hdd ile bilgiler fln mevcut.. ]

• quote:

ram az gözükür çünkü 128 mb ekran kartı için ayrılmış durumda pil sorununa gelince rm clock diye bir program kullanıyorum (ayrıntılar için forumda undervolting diyr bir başlık var oraya bak) şu anda 2 saat 55 dakika kullanıyorum.

evet sagol ben ona bir bakayim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

kazık yememişsin.. ekran kartı 128 MB ram çaldığı zaman doğal olarak 384 MB kalıyo..

onun dışında ben heralde ilk parti olarak gelenlerden aldım.. çünkü bende hdd 4200 rpm.. ama performansı memnun ediyo.. açıkçası 5400 rpm lik bi R3451 görmek isterim benimkiyle kıyaslamak için.. ayrıca hdd in markasına, rpm ine fln bakmak icin illa laptopun icini acmak gerekmiyo.. bitakım programlar sayesinde (Everest gibi) aletin icinde ne var ne yok öğrenebiliyorsun.. ki ben açılabilecek bölümleri tamamen açmama rağmen hdd ile ilgili bilgi edinememiştim yazmamışlar markasını, modelini, rpm ini falan... [ yukarılarda Everest raporunu yazmıştım, orda hdd ile bilgiler fln mevcut.. ]

evet ya ben ekran kartinin yedigini hic dusunmemisim. ya harddiskin markasi daha dogrusu modeli device manager dan gorulebiliyor. onu da google da search edince cikiyor hangi marka oldugu. ama zaten harddik modellerinde belli kisaltmalar var. ornek wdc -> western digital. ibm de bildigimiz ibm. 4200 olanlar ibm marka galiba. bu 4200 ile 5400 arasinda cok bir fark olacagini sanmiyorum. everest raporlarini gordum. bende en kisa zamanda yukleyip deneyecegim. bu aralarda pek hasir nesir olamadim laptop ile.
    cevaplar icin de tesekkurler cevaplayanlara.

• quote:

Orjinalden alıntı: DR_SHARP

quote:

arkadaşlar batarya ömrünü % ile değil de saat olarak gösteren bir program var mı

Windows guc gostergesini surekli gosteri tıklarsan sag altta iconu cikiyor.Buranin uzrerine gelince hem yuzde hemde saat olarak gosteriyor arkadasim

dediğin gibi olmuyor dostum
  • Allah allah ya ben oyle kullaniyorum.Fisten kullandigi zaman ac yaziyor.Pilden kullandigim zaman sadece iconun ustune geliyorum kalan yuzde ve dakika gorunuyor.Bende durum boyle sende neden olmadi ki?
  • quote:

Allah allah ya ben oyle kullaniyorum.Fisten kullandigi zaman ac yaziyor.Pilden kullandigim zaman sadece iconun ustune geliyorum kalan yuzde ve dakika gorunuyor.Bende durum boyle sende neden olmadi ki?

fişte takılı olduğu zaman AC yazıyor ok. ama pildeyken yalnızca yüzde bilmem kaç kaldı diyor dellenecem valla.
  • Arkadaşlar son kararm olan Packard Bell R3451 almak için haftasonu İstanbula gideceğim(ya da geleceğim ;)) Ama yardımınıza ihtiyacım var... En uygun nereden alabilirim. Özellikle Anadolu yakasında...
  • quote:

quote:

Allah allah ya ben oyle kullaniyorum.Fisten kullandigi zaman ac yaziyor.Pilden kullandigim zaman sadece iconun ustune geliyorum kalan yuzde ve dakika gorunuyor.Bende durum boyle sende neden olmadi ki?

fişte takılı olduğu zaman AC yazıyor ok. ama pildeyken yalnızca yüzde bilmem kaç kaldı diyor dellenecem valla.

Valla bende durum bu iste

• quote:

Orjinalden alıntı: tolgasrc

Arkadaşlar son kararm olan Packard Bell R3451 almak için haftasonu İstanbula gideceğim(ya da geleceğim ;)) Ama yardımınıza ihtiyacım var... En uygun nereden alabilirim. Özellikle Anadolu yakasında...

walla önce bir koyuncuyu aramak lazım var mı stoklarında çünkü bazı modelleri piyasada yok bu markanın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.